Сайт кар’єри softserve.ua отримав нагороду „Best Computer: Software Website”

The Web Marketing Association визнала сайт кар’єри компанії SoftServe, www.softserve.ua — Best Computer: Software Website та нагородила The IAC Awards.

Cайт кар’єри компанії SoftServe переміг у номінації Best Computer: Software Website у конкурсі The IAC Awards, який організовує The Web Marketing Association.

Компанія SoftServe реалізувала проект «сайт кар’єри» ще у 2009 році, зібравши всю інформацію, яка може зацікавити потенційних співробітників та наших колег у одному місці.

Як зазначив Володимир Семенишин, Solution Service Product Manager, який власне ініціював та очолив цей проект: «У 2007 році, вперше в Україні, у SoftServe був створений підрозділ HR Marketing, завдання якого було розбудувати бренд найкращого роботодавця. Як у всіх ІТ-компаніях у нас був свій сайт, спрямований на клієнтів, продаж наших сервісів, але окрім вакансій на ньому не було жодного слова про роботу в компанії та наші переваги як роботодавця.

Ми вирішили це змінити. У 2009 році ми першими створили окремий сайт кар’єри, на якому зібрали максимум інформації про професійні перспективи та переваги, які отримують наші колеги, тут можна переглянути відкриті вакансії й одразу надіслати резюме. Також на сайті кар’єри ми розмістили інформацію про SoftServe ІТ Академію та надали можливість одразу зареєструватися на курси тощо».

У 2014 р ми відкрили нові офіси у Болгарії (Софія) та Польщі (Вроцлав), відповідно адаптували сайт кар’єри для цих країн. Тепер окрім української, російської та англійської мов, сайт доступний ще польською та болгарською. Це дає змогу спілкуватися «однією мовою» з нашими майбутніми колегами«, — Анна Сологуб, керівник відділу HR Marketing.

Минулого року ми повністю оновили дизайн та частково навігацію сайту, структурували контент, покращили швидкодію й загалом www.softserve.ua став більш «юзер френдлі».

Ми пишаємося тим, що The Web Marketing Association визнав наш сайт найкращим веб-сайтом серед компанійрозробників програмного забезпечення.

Сайт www.softserve.ua отримав The IAC Awards 2015 від The Web Marketing Association, яка була заснована у Бостоні в 1997 році з метою визначення високих стандартів професіоналізму у веб-розробці корпоративних веб-сайтів.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
у конкурсі The IAC Awards, який організовує The Web Marketing Association.
А у организаторов то сайт страшный какой

Я вообще удивляюсь как могут давать награды компании которая изнутри уже разваливается. Зарплату платить сотрудникам нету из чего, зато награды за гавносайт покупают.

Какие удивительные открытия нас ждут в этом треде)

Пруфы в в linkedin, с сотрудников, которым пришлось поменять работу с зимы до теперь

Я и десять с лишним лет назад слышал рассказы о том, как у них все плохо. И ничего, живут.

Откуда инфа? Вроде ж софтсерв крутые, я пару месяцев назад наже на их мероприятии был (которое подозреваю тянет какие-то деньги)

Вот был на мероприятии, а на компанию нужно поработать, вот тогда можно понять о чем я говорю.

Мероприяттия и реклама это не показатель успеха, если и показатель чего-то, то скорее всего как раз проблем. Или ожидаемого развития.

Не слышал подобного. Для такой большой компании утаить серьезные проблемы вроде невыплат, думаю, малореально.

Верно, никто не говорит про утайку невыплат, я про то что у компании все больше и больше проектов забирают, соответственно людей сокращают. Извне компания вон награды за сайты получает, а внутри проекты заканчиваются, новых они не получают людей сокращают из за того что нету работы.

давайте пруфы а то мы про такое не слышали.
Зарплаты не платят только в севастопольском софтсерве который давно уже не софтсерв и которым рулит какой-то бывший кгбешник.

Скажем так, я бы остался там работать и не только я, если бы не позакрывали все проекты на вертикали HealthCare

одни закрылись, другие зашли. Не слышал чтобы сс масово сокращал програмеров

А я вот присутствовал и видел, и другие не зашли, просто закрылись

найцікавіще що СС не має власних девелоперських ресурсів на то і аутсорсить в QubStudio :)

А мне сайт нравится за информативность. Структурирован контент хорошо, вполне логично.

Почему дают какую-то награду за какой-то сайт, на котором на главной висит 2-мегабайтовый баннер, который грузится 10 секунд?

Підписатись на коментарі