Цікаві стартапи
Привіт форумчани!
На сайті часто зустрічаються статті як почати вивчати мову програмування. Організовуються групи по спільному вивченні. Ніколи у них участі не приймав, але думаю річ хороша, особливо якщо є лідер, що вказує шлях, чи як мінімум підтримує життя у цій групі.
Але мова зараз не про це. Можливо це уже наступний крок, чи щось паралельне до вище згаданого. Якщо ви вже знаєте щось, і час від часу займаєтесь проектами, але усе це йде ну не у такому темпі як би хотілось. На якусь пристойну роботу тебе ще не беруть, де б можна було із головою поринути у «hard code». Що ж тоді робити?
Один із варіантів це звичайно власні проекти, чи підтримка інших. Є у мене декілька своїх проектів, але вони ще не готові для спільної розробки, бо дуже багато моментів не продумано. Зараз мене цікавить другий варіант. Неодноразово на сайті появляються теми про українські стартапи, котрі шукають розробників, дизайнерів і т.д. Якщо ви маєте інформацію про знаходження таких, буду щиро вдячний за інфу. Також якщо у вас є цікаві ідеї для реалізації, теж готовий вислухати, можливо якщо не розробкою, то ідеєю допоможу, підскажу. Чи просто однодумці, пишіть, дуже хочу почути вашу думку.
P.S. Skype у профілі.
9 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів