Цікаві стартапи

💡 Усі статті, обговорення, новини про Java — в одному місці. Приєднуйтесь до Java спільноти!

Привіт форумчани!

На сайті часто зустрічаються статті як почати вивчати мову програмування. Організовуються групи по спільному вивченні. Ніколи у них участі не приймав, але думаю річ хороша, особливо якщо є лідер, що вказує шлях, чи як мінімум підтримує життя у цій групі.

Але мова зараз не про це. Можливо це уже наступний крок, чи щось паралельне до вище згаданого. Якщо ви вже знаєте щось, і час від часу займаєтесь проектами, але усе це йде ну не у такому темпі як би хотілось. На якусь пристойну роботу тебе ще не беруть, де б можна було із головою поринути у «hard code». Що ж тоді робити?

Один із варіантів це звичайно власні проекти, чи підтримка інших. Є у мене декілька своїх проектів, але вони ще не готові для спільної розробки, бо дуже багато моментів не продумано. Зараз мене цікавить другий варіант. Неодноразово на сайті появляються теми про українські стартапи, котрі шукають розробників, дизайнерів і т.д. Якщо ви маєте інформацію про знаходження таких, буду щиро вдячний за інфу. Також якщо у вас є цікаві ідеї для реалізації, теж готовий вислухати, можливо якщо не розробкою, то ідеєю допоможу, підскажу. Чи просто однодумці, пишіть, дуже хочу почути вашу думку.

P.S. Skype у профілі.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Так дякую, я його вже помітив, відслідковую. ))

Неодноразово на сайті появляються теми про українські стартапи, котрі шукають розробників, дизайнерів і т.д
 — зазвичай шукають досвідчених розробників :) Адже в стартапі дуже важливою є швидкість розробки, при прийнятній якості, як то кажуть — завжди потрібно випередити конкурента.

Прекрасно їх розумію, самому коли було потрібно піти на курси англійської, то вибирав найкращі. )) Є така річ як компроміс, можливо не усі його припускають, але більшість ним користується.

Да есть и программисты и специалисты и идеи. По собственному опыту знаю, что очень тяжело довести хоть до беты..... но реально

А що робили, якщо це не таємниця, і до чого дійшли, які кроки чи рішення були найважчими, на що звернути увагу на самому початку?

самое главное — что б хватило терпения и хорошо проанализировать рынок (минимум 1 неделю всей командой). потому как если на средине разработки окажется что вы делаете копию чегото уже сделанного то делать дальше нет смысла, а если и решитесь то энтузиазм и желание точно если не пропадут, то хорошо так испортятся...... и будет жалко потраченного времени и денег, если конечно вы не делаете это в целях ознакомления и набора опыта.....

на стартапы обычно требуются опытные разрабы. если это реально стартап а не просто название для понтов.
Вы б лучше написали что умеете или хотя бы что собираетесь уметь.

Мова про проекти котрі тільки зароджуються, про невеликі команди.
Орієнтуюсь на Java back-end.

Підписатись на коментарі