Як розширити функціонал k2 в joomla формою прийняття матеріалів?

Доброго дня! Шановні програмери, допоможіть.
На сайті встановлена Joomla 2.5. Також є компонент K2.
Потрібно розширити функціонал компонента формою додавання матеріалу.
Ось приблизний опис форми:
Про форму: (доступна лише для зареєстрованих користувачів)
повинна робити: (не в адміністративній частині)
— приймати тему,
— приймати додаткове поле k2 «Інформує:»,
— приймати додаткове поле k2 «П.І.Б. автора (-ів)»,
— приймати фотографії (автоматично якщо треба обрізати їх до 1024 точок по довшій стороні і вкладати в папку "назва району(користувач)"/цифра).
— приймати супровідний лист у ворді або надсилати цей лист (можливо 2 файли — 2-й — додаток) на електронну пошту адміністратору.
— мати можливість для адміністратора завантажити лист-ворд і видалити його з матеріалу перед остаточною публікацією новини.
— Зберігати дані, як неопублікований матеріал k2 в joomla 2.5 в конкретну категорію
— сповіщати користувача про успішне прийняття статті.
— обов’зкове підтвердження публікації адміністратором.

Питання: наскільки складно зробити таке? З чого почати? Скільки на це може піти часу?
Я в програмуванні початківець. Буду вдячний за допомогу конкретними порадами, з чого почати і як щонайшвидше завершити цю справу.

Підписуйтеся на Telegram-канал «DOU #tech», щоб не пропустити нові технічні статті

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якщо хочете програмувати навчитись, краще пишіт на php вашу формочку... )
Жумла, вордпресс зробить з вас cms-налаштувальника = не більше

по темі google like: k2 form example code

я читал, что у джумлы — есть Seblod (полноценный Content Constructor Kit, который типа круче К2 и полностью интегрируется с джумлой), вдохновленный друпалом. Так, что может топикстартеру, прежде чем брать друпал стоит взглянуть на этот Seblod)

Дякую за відповідь. Справа в тому, що k2 на джумлі вже стоїть (і використовується давненько). Тому питання не в тому, який компонент вибрати, а тільки в тому, як до існуючого прикрутити форму. Так що буду гуглити, шукати і писати на php, як порадив Андрей Ткаченко.

Підписатись на коментарі