Допоможіть вибрати провайдера

Почнемо з невеликого вступу. Я цього року вступаю в університет і батьки купляють мені ноутбук. До цього часу користувались інтернетом «Укртелеком » (10MB/S),але після появи планшету, а тепер й ноутбуку швидкість інтернету перестала задовільняти. Після цього вирішив зайти в інтернет і побачив досить велику кількість провайдерів, які пропонують досить високу швидкість за порівняно невеликі гроші. Для порівняння:"Укртелеком" —115грн,"Київстар","Комітех"(100MB/S) —120грн (з оф. сайтів).

Підведу риску: Потрібен безлімітний інтернет зі швидкістю 80-100 MB/S, головне, щоб працював без всіляких проблем(натрапив на 2ip.ru на несхвальні відгуки щодо деяких провайдерів). Живу у Львові, Шевченківський район.Хто може допомогти обрати найоптимальніший варіант і кому не жаль витратити трохи свого часу відпишіться будь ласка. І ще може хтось знає про безлімітний 3G інтернет для ноутів,а то я поки що знайшов інформацію тільки про МТС.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Копійка хороший провайдер 300 мб / 109 грн

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Був клієнтом КS більше 5-ти років. Полтава, 50 Мб, 80- 100 −120- 155 грн. (Це так росли ціни за послуги, але *(гроші — це не головне). До 01.02.2020р. було усе гаразд. Потім щось трапилося (у них — у КиївСтар(КS)). 29.01.2020 без попередження, підступно тупо щез інтернет (у мене було 2 окремих під’єднання у сусідніх під’їздах в одному багатоповерховому будинку), за які я справно платив (хоча можна було прокинути дріт через балкони, але ж: *«гроші — це не головне»).
** Так от: порада від мене — не намагайтеся вирішити свої питання за допомогою т. з. «гарячої лінії» 460, 466 та ін. — марно, заощадьте свій час та нерви. На іншому кінці дроту-радіоканалу Вам НЕ ДОПОМОЖУТЬ! Це тупі мавпи, навчені декільком стандартним відповідям.
Усе що я спромігся дізнатися — «проводяться якісь роботи». Які «робОти» виконуються та коли буде інтернет за 5 діб я від них так і не дізнався, хоча телефонував багато разів кожен день, спілкувався із багатьма представниками KS кожного дня.
Сьогодні — ввечері, 02.02.2020 нарешті з’явилося їхнє чудо — інтернет, АЛЕ: вони (KS) обіцяли в SMS разом із підняттям ціни за послугу (зі 120 до 155 грн.) підняття швидкості із 50 до 100Мб, але не так сталося, як гадалося... Багаторазові вимірювання різними засобами сповістили про швидкість близько 50 (як і було). Щодо спілкування із операторами KS — дивись текст вище**.
В процесі дізнання я навіть знайшов номер тел. чувака з Полтави, який працює на KS та проводить робОти у нашому будинку. Здогадайтесь з 3-х спроб «ітог» спілкування...
Зараз я маю послуги місцевого провайдера білшої швидкості та за менші гроші...
Fack you АО «Киевстар»!!!

Борони всіх нас Боже від укртелекому!!! :( 7.12.2019 в нас в будинку викрали кабель. Нині вже 24.01.2020!!! Стандартні відзмазки, — «ми ремонтуємо»!!! Скільки роботи через них " злетіло", — не передати!!! Жах суцільний. Неандертальці зв’язку!!! :(

Тільки не домашній інтернет від Київстар

Пользуюсь «ЛЙНОНЕТ» 14 дней ПРОСТО ГЛУБОКАЯ Ж!!!!!
Провайдер не дает ответа почему ??????
каждый день КАЖДЫЙ!!!!!! не объяснимые пропадания!, как будто это не стекло а раненый связист в зубах зажал провод!!!

юзав влю не подобалось, Зараз переїхав і користую ЛАЙНОНЕТ воля віходить була найкращою!!

В нас провайдер Копійка швидкість 200 мбіт\с — все літає.

Фрінет у мене також шевченківський район норма

У ЛЬвові знайшли Астру- це просто рай! до цього користувалися Вега. Це не то що енбо і земля) Астра про сто прекрасна! якуємо, рекоменуємо!

Ну хз. Астра для мене найгірший провайдер евер

Так дійзнайся для початку, в котрого з існуючих провайдерів є технічна можливість прокласти ethernet у твоє житло. Вибір звузиться до декількох, якщо не до одного. І після підключення май на увазі, що навіть в найкращого провайдера бувають технічні збої. Так як я працюю з дому, то маю про всяк випадок також модем інтертелеком, вже декілька разів за останні 4 місяці доводилося переходити на цей «резерв» — від 20 хвилин до навіть цілого робочого дня.

Київстар просто жах!!!!!!!!! при чому що у Львові так і в Києві!!! підтримка є МОРАЛЬНА кажуть прийдуть поможуть не помагають плачу за 100МВ маю 12-40 МВ який постійно пригає

так все правильно, провайдер дає гарантію що ваш інтернет зможе мати МАКСИМУМ 100 МБ, чому немає 100МБ а тільки 12-40?Можливо ваш роутер можливо заслабкий або стару версію прошивки встановлена, і через це Роутер не набирає 100МБ. (P.S І наскільки я знаю, 12-40 МБ це ще нормальна швидкість для інтернету, а 100 МБ практично дуже складно набрати, можна сказати що її нереально набрати!)

В мене кабель напряму був втикнутий, теж 20-40 мб, тому не треба, стандартна відмазка київстару.

Капець у вас проблеми у Львові. Он у мене в моєму місті провайдер нормальний є, 100 мбіт/с, 150 грн в місяць. Проблем ніяких немає, зривів ніяких немає, а коли бувають проблеми, то дзвоню в підтримку і там чемно пояснюють, в чому проблема. І це місто з 20k+ населення.
А ви у Львові знайти нормального провайдера не можете. Жах.

Це мені нагадує мою давню розмову з одним знайомим росіянином, який також живе у великому місті (щоправда, у приватному секторі) з 700k+ населення. Так казав, що один — єдиний провайдер у місті нормальний, і то провести його не зміг до себе в хату, бо у них на обладнання грошей немає.

Так ти врахуй, що в маленькому містечку ціна майже така сама як і у великому місті, але зарплати напевно в твоєму місті нижчі як і ціни. Я сам з Тернополя і мене здивувало багато різко негативних відгуків про різних провайдерів. Поки не провів дротовий користуюсь 4G Київстар... І я підозрюю, кращого варіанта не знайду

«Район» у Львові — поняття відносне :)
В старих будинках часто єдиний адекватний варіант — це «Воля», в багатоповерхівках часто є якісь маленькі провайдери — вони зазвичай більш адекватні ніж великі що по цінах що по сервісу.

Також варто мати на увазі що головне — це навіть не провайдер, а технологія.
Для прикладу — Укртелеком це ADSL (телефонні лінії), якість — непристойно низька.
Далі, 3G — якість не набагато вища (якщо вища), там зачасту ті ж 10мбіт на практиці (але працює не тільки вдома). Технологія поки що дорога по ціні та й по швидкості — не дуже. Для смартфона — дуже круто (не треба вайфай щоб глянути карту чи скачати програму), але для ноута — «не те», бо безліміт там — велика рідкість, серіал не подивишся.
Ще далі в нас DOCSIS (лінії кабельного телебачення) — друга версія паршивенька, третя версія — дуже навіть нічого так (в «Волі» реальна швидкість до 150Мбіт буває), недолік — низька швидкість «вверх», я питав спеців волі — сказали що більше ніж 1.5-3Мбіт не буде доки живі дідусі-бабусі з своїми совковими теликами.
Ну і оптимальний варіант це Ethernet (воно ж «локалка», спеціалізовані лінії) — швидкість 100/100 з потенціалом до 1000/1000 (в Києві вже є, в Сімферополі теж такі варіанти були).

Відповідно коли в інтернетах обсирають якогось провайдера — то треба враховувати що багато провайдерів мають різні технології. Скажімо «Воля» це зазвичай DOCSIS 2 на який всі плюються або DOCSIS 3 в якого теж бувають проблеми зі стабільністю, в мене ж в новій 9ти поверхівці від Волі Ethernet — особливих проблем з ним немає, хіба коли були «віялові» відключення то якось раз сидів без інтернету доволі довго (але то таке — там все зрозуміло).

Так що шукай хто проводить Ethernet і буде щастя, можна вибрати просто найдешевший варіант інтернету в будинку а потім змінити в разі чого.

А як у нас в Львові з гігабітним інтернетом? Чи є хоч хтось хто пропонує таку швидкість?

Чесно кажучи я ціленаправлено не шукав — мені більш-менш вистачає і 100Мбіт.
Колись був гігабітний Білайн, зараз більше ніж 100 є хіба в Астри — 250Мбіт, вони ще й оптику в особняки заводять.
Ну і в Волі до 150 але як я писав вище — порізаний апстрім і паскудна стабільність, тому не варіант. Ліпше симетричну сотку :)

Мені не привиділось, Воля це адекватний варіант? Це напевно самі більші неадеквати на ринку цих послуг, а по другому мене б тут не було.

А чем Киевстар не устраивает? Оптика в дом, медь в квартиру и пользуйся себе своими условными ста мегабитами. Ну и без адреса советовать провайдера сложновато как-то.

Киевстар хорош пока все хорошо. Был у меня как-то Киевстар (Симферополь) и в подьезде несколько раз подряд вырезали провода (по ночам с пятницы на субботу и с субботы на воскресенье) — так мелкие провайдеры чинили уже рано утром следующего дня (в 9 часов в субботу), а в Киевстаре это не считалось срочным делом — в субботу влом, в воскресенье — грех, а дальше — в порядке очереди, т.е. все клиенты Киевстара в многоэтажке дней 5 без интернета сидели (кроме меня конечно — я каждый раз с потерянных обрезков на скрутках сооружал себе «провод в интернет»).
Т.е. отношение к клиенту — максимально насирательское.

Не имел возможности побыть их абонентом, поэтому спасибо за отзыв. Вообще, я завел привычку заводить два инета везде. При текущих ценах, это довольно дешево, но спокойнее работать:)

Підписатись на коментарі