Специализированные курсы

Приветствую,господа! Моя история коротка. Получив полуторагодичный опыт разработки с использованием WPF я осознал что по сути технология уже отходит на тот свет. и все переходит на веб. Потом последовало сокращение и сейчас я начал заниматься самообучением по книге Адама Фримена, «Pro ASP.NET MVC 5». Пока все идет отлично. Но тут пришло понимаю что базовых знаний asp.net так же недостаточно для трудоустройста.
И вот тут я задумался о курсах, курсах по javascript.

Суть вопроса в чем,может кто в курсе,проходил,где в Киеве есть хорошие тренинговые компании которые занимаются обучением в том же javascript,asp.net mvc etc.

Потому как сегодня развелось куча компаний,куча обьвлений мол:"стать программистом за месяц" и доверия к таким компаниям,на самом деле, совсем нету.
Прошу совета куда пойти на курсы.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

попробуй сначала посмотреть ряд роликов по js, а потом пойти на курсы. ты уже будешь знать хотя бы основную теор. базу и в дальнейшем тебе будет проще на самих курсах. сам я начинал этого курса
www.youtube.com/...sZw_-AAcqd6XeZxJMKdv55_mS
пробуй, мне так было проще. главное — чем больше поймешь, тем меньше нужно учить))

Курси, насправді, для лінивих)) Ви платите гроші і очікуєте що вас навчать. Ви відвідуєте, умовно кажучи, 3 заняття на тиждень по 3 години. І того, ви рухаєтесь до мети зі швидкістю 9 годин/тиждень.
Варіант другий, не для лінивих. Просите тут чи виходите на якогось тімліда в конторі де ви б хотіли працювати і просите список тем для вивчення. Що вам потрібно знати, вміти, осягнути для того, щоб влаштуватись на бажану позицію. Вам видають список тем і, по можливості, направляють на ресурси де їх можна осягнути. Навчаючись по 3 години в день увесь тиждень, ви рухатиметесь до своєї мети зі швидкістю 21 година знань та практики на тиждень.
Хіба другий варіант не кращий?

Варіант нумер два — за бабло
шукаєте спеціальні такі курси — «не для лінивих» називаються (бувають рідко, але можна знайти) — де ваш викладач — якийсь «тім лід» який для вас в межах курсу будує мегаефективний маршрут навчання, привалює вас практикою (так що по суті ви починаєте працювати «на пів ставки») і менторить вас весь курс індивідуально, ревьюве ваш код, коментує, скеромовує вас на «шлях істинний». Результат по швидкості такий самий а то й швидше (бо ще з нагайкою хтось стоїть над головою) — тільки якість вище.

Варіант нумер 3 — економічний — вбирає плюси першого і другого.
Проробити те ж саме що запропонував Василь — тільки знайти собі друга, який буде вас менторить впродовж навчання. — Я б доречі саме таким пішов би. Єдине що не у всіх є друзі відповідної компетенції...

Варіант нумер 4 — економічний
Якщо друга таки нема але халяви хочеться — шукаєте якийсь профільний чат (я нажаль суто по js фронтенду наприклад не знаю, тому порекомендувати не можу, діліться доречі хто знає) — є в скайпі, є в іркі (irc) — задовбуєте всіх питаннями поки совість не замуче) Або домовляєтесь з совістю що як навчитесь — в цьому ж чаті потім іншим таким самим допомагатимете.

Успіхів!

для начала штурмируешь learn.javascript.ru
и только после этого можешь идти на курсы(они не понадобятся)

А относительно компаний предоставляющих услуги, тут важнее преподаватель чем сама компания.

Не подскажу насчет тренинговых компаний, но знаю что есть много компаний, которые бесплатно преподают курсы,с возможностью трудоустройства.Есть как очные так и заочные.
Это что касается JS.
Например Maxymiser Academy vk.com/mmacademy
Softserve softserve.ua/...ru/university/it-academy
Epam www.epam.com

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Підписатись на коментарі