Доступні подорожі із стартапом Click Walker
Думаю кожен з Вас знає приклади людей, які проводять неймовірну кількість часу в подорожах або і взагалі мандрують весь час. Не можу сказати за всіх людей, але думаю у багатьох з нас з’являлося питання, як їм це вдається? Спочатку я думав, що це задоволення лише для заможних людей. Зараз я знаю, що це не так, кожен може відкрити для себе світ доступних подорожей!
Все почалося з квитка на TEDx Youth Kiev. Атмосфера була вражаюча, найбільше вразив виступ цікавої та сміливої дівчини Анни Морозової про її навколосвітню подорож. Саме ця розповідь наштовхнула мене на ідею того, що подорожі можуть бути доступними для всіх. Ця ідея лягла в основу нашого мобільного додатку.
Місія проекту: Зробити подорожі більш доступними для людей.
Ідея проекту — ми створюємо мобільний додаток, де плануємо зібрати гуру різних видів доступних подорожей, що готові ділитися власним досвідом з початківцями, які бажають слідкувати та переймати знання.
Основними складовими додатку будуть:
Функція Click-It — це наш власний аналог Check-in з Foursquare, її основна задача фіксація досвіду мандрівника(кількість відвіданих країн, міст, часу проведеного в подорожах та подолану відстань);
Таблиця рейтингів мандрівників.
Буде розподіл за типом мандрівників(фрілансери, автостопери, сімейні мандрівники, туристи та інші).
Переваги
Можливість слідувати за улюбленими мандрівниками
Контент лише від підтверджених гуру подорожей.
Візуалізація розвитку користувачів.
Можливість порівняти себе з гуру.
Формування власної контентної строки (інформація надходить від обраних мандрівників).
Зараз ми приймаємо участі у челенджі від компанії Nescafe і нам потрібна Ваша підримка. Якщо Вам дійсно цікава наша ідея і Ви не байдужі до туризму — у Вас є можливість віддати свій голос нашому проекту за цим посиланням — www.ideax-nescafe.com.ua/2776188 (кнопка Голосувати знаходится після опису проекту)
Дякую Усім за увагу, та бажаю Вам хороших подорожей!!
28 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів