Посоветуйте настольный кронштейн

Ребята, подскажите настольный бюджетный кронштейн пожалуйста.
Могу купить б/у.

EDIT[1]: Всем спасибо за инфу.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Недоліки майже всіх перелічених (окрім ерготрону) — відсутність «легкого» регулювання висоти. Сам користуюсь ось таким (тільки на 2 монітори) www.ebay.de/...89669?hash=item1c42e07185
уже 7 місяців. Довольний як слон. Стіл — лакована ДСП. Штовхався декілька раз — ніяких проблем.

На роботі були еплівські (чи рекомендовані еплом) тримачі з регулюванням висоти на штанзі, так монітор просто «плавав» по горизонталі.

Якщо моніор легкий — брав би собі дерев’яний запропоноваий раніше. Дешево і сердито.

Хочу предложить Вам вот такой вариант Кронштейн оснащен газовыми пружинами и рассчитан на максимальный вес монитора 5кг. Стандарт крепления VESA 75×75 и 100×100мм. Также есть настенное исполнение. Фото в черном цвете — yadi.sk/d/NPHPmXC1iAYZW Стоимость 350грн.

woodenarm.jimdo.com

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Якщо монік великий, тобто позиція в кінці столу цілком влаштовує — я б взагалі не морочився с кронштейном. А взяв струбцину (а краще дві) та шмат ДСП, і поставив мертво. Конструкцію замовив би там де меблі замовляють. В майбутньому якщо зміниться монік — це не проблема зробити ще кілька дірочок в ДСП.

Така конструкція приваблива вже тим, що тримає навантаження. Не лише самого моніка, але й імпульсу коли ти ненароком штовхнеш стіл.

Якщо стіл твій вдома, можна і без струбцини чипляти, а на звичайнісінькі металеві уголки.

Кронштейни добре працюють лише коли на стіну. Все що кріпиться до столу — лише питання часу коли встаючи штовхнеш стіл, та інерція + важіль зроблять свою справу, тобто зламають струбцину.

Якщо хочеться металеву — просто візьми дві планки. Щось на зразок отакого профілю. Кріпити краще скобами за нижню або верхню поверхню, а краще просто на довгі (100мм) шурупи в обидві. Шурупи мають бути «по металу» — чорні, міцні, з великим шагом різьби, щоб вони працювали на навантаження. Проте дсп все ж краще — тримає більшу вагу.

Краще за все — поговори з мебельниками на замовлення, вони запропонують варіанти.

Якщо ж питання в понтах, або це в контору — все одно бери мінімалістичний варіант. Бо надійність — це головне, що простіша конструкція то вона краще працює.

Мой вариант ниже на фото. Я и сейчас бы выбрал тоже с длинным плечом, из-за моего мобильного стола. Но если условия позволяют — то лучше с меньшим плечом. За 2 года ни разу не падал, не соскальзывал, хотя столом я очень активно пользуюсь и катаю его по комнате очень активно, но если есть опасность присутсвия людей с огромной «удачей» — то такой хайтек не проживет и месяца! При неправильном вывешивании вся конструкция грохнется.

минималистический вариант не подходит. так как ширина стола где-то 45 см — 50 см.
DIY тоже не подходит, хочу что бы выгдлядело эстетично.

www.amazon.com/gp/product/B002R9HQLI
тоже не подходит так как монитор один. Мне нужно уточнить вопрос наверное :)
Но в любом случае спасибо :)

Какое отношение имеет ширина стола? Стол даст нормальный противовес. А минималистичность — стабильность. Всё равно двигать ты его в процессе не будешь, уверяю.

DIY выглядят вполне эстетично. В конце концов, это всего лишь конструктор. И если заказывать мебельщикам, тебе на станке нормально выпилят под линеечеку и по размерам рассверлят. Могут даже полочку для котэ сверху прикрутить :)

Но если есть возможность крепить к стене — выбирай именно этот вариант. Выиграешь место на столе.

Как вариант — поставь на кусок монолитного поликарбоната. То есть полностью впереди себя панель или уголок, дающую тебе шумоизоляцию, и на неё — моник повесить на 4 дырки или настенный кронштейн. Материал не шибко дорогой.

Можно такой kvado.com.ua/...shtejn-kvado-k-102#idTab5
Единственный минус — придётся сверлить стол.
Он идёт под заказ, делать его будут максимум 2 недели.
Можем отдать за 650 грн.

не. спс. Стол сверлить не буду.

зовсім бюджетний краще не брати взагалі. Вони не дуже добре позицю моніка тримають
Бери лапу від Ergotron

Пользуюсь во таким 2ой год для 24″ монитора: a-techno.com.ua/44470.html
Ни разу не сорвал крепление, хотя столешница скользкая.

спасиб. Самый подходящий вариант.

А цена то нормуль еще, я свой за 6хх брал.

Есть такой же, только на одно плечо меньше. Нормально работает.

Користувався ось таким, тільки у мене був на стінку www.amazon.com/...unt-LCD-Arm/dp/B00358RIRC чудова якість, гарний бренд, замовляв з американського амазону, бо було дешевше ніж у Києві значно, було це вже років 5 тому.

дорогой. Приблизительно 3000 грн. Но спасибо.

Кронштейн для чего? Монитора? Модель какая?

Підписатись на коментарі