Психологічна допомога учасникам бойових дій в Україні
На Сході України відбуваються бойові дії, що торкнулися не тільки військових, безпосередніх учасників антитерористичної операції (АТО), але й волонтерів, медиків, представників ЗМІ та мирного населення: жінок, дітей, літніх людей.
Постійна загроза життю, смерть товаришів — побратимів, рідних, близьких людей, втрата здоров’я, вимушене переселення призводять до погіршення фізичного та психологічного станів.
Тривалий стрес позначається на кожному з учасників цих подій. Поширеним ускладненням, яке може розгорнутися через деякий час після переживання психотравмуючої події, є посттравматичний стресовий розлад (ПТСР). Таким чином психіка намагається захиститися від пережитих жахіть.
Раннє звернення за професійною підтримкою допоможе зберегти психологічне здоров’я, адаптуватися до цивільного життя, налагодити особисті, соціальні та професійні контакти.
Для кого працюю:
-Для військовослужбовців
-Для сімей військовослужбовців
-Для дітей військовослужбовців
-Для сімей загиблих
-Для сімей поранених
-Для волонтерів
-Для працівників різних служб, задіяних в зоні АТО
-Для вимушених переселенців
Як ми працюємо:
Мої контакти:
cell: +38 097 303 08 60
...статистика Американського бюро ветеранів засвідчила, що в США з 1,5 мільйона військових, які повернулися з Іраку та Афганістану, 834 тисячі звернулися по допомогу, з них 50 тисяч поранені, а 239 тисяч мають ПТСР. Отже, кількість людей, які стикаються з психологічними наслідками війни, в 4 рази більша, аніж фізично уражених.
PS: Волонтерський проект закрився. Проте волонтерю далі по цій тематиці. Звертайтесь — направлю до спеціалістів.
32 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів