Відяшки з минулорічної конфи Lviv Freelance Forum 2014 Autumn
Привіт.
Осінню минулого року відбулася конфа для фрілансерів та малих аутсорсингових компаній Lviv Freelance Forum 2014 ( freelance.lviv.ua ).
[реклама] Цьогорічна конференція відбудеться 26 вересня [/реклама]
Через рік ми вирішили відкрити відеозаписи конференції. Надіємося ви знайдете в них щось корисне для вас.
Я планую викидати по 2 відяшки в день в топік. Список відео яке я планую викласти:
Потік Freelance
Олександр Хайнас «Психологія успішного старту на Elance + корисні поради»
Анастасія Новікова «Тюнінгуємо листи: як із біда „базової комплектації“ зробити „повний фарш“?»
Євген Ковалик «Хардкор в позиціонуванні: що спільного у сайтів знайомств і фріланс бірж?»
Орест Зуб «Найсприятливіші місця у світі для віддаленої роботи і класного щасливого життя»
Сергій Канюка «Кар’єра в фрілансі від А до Я»
Віталій Подоба «Із фрілансера в консультанти»
Гліб Вінніков «Від власника компанії до фрілансера. Крок вперед чи назад?»
Назар Малий «Фрілансер — швидкий курс «молодого бійця»
Дмитро Гадомський «Фрілансер — договори; як скласти, як уникнути спірних питань, як скласти договір зі сторони замовника, інтелектуальна власність та ін.»
Борис Щербина «Оподаткування : оптимізація та ризики»
Потік Outsourcing company
Тарас Войтович «Створити компанію це не тільки знайти першого клієнта»
Сергій Фіцак «Як вирости від фрілансера до керівника»
Ігор Лужанський «In teamний процес або групова динаміка для невеликої компанії»
Валерій Шипунов «Чи це та гра, в котру ви хочете грати»
Тетяна Найчук «English and Other Skills for Work in IT Outsourcing»
Оксана Краснопольська «Кому в невеликій компанії насправді потрібен HR і для чого»
Назар Поливка «Від фрілансера до аутсорсингової компанії: як це все оформити»
Михайло Свистун «Як малій аутсорсинговій компанії поєднувати сервіси та продукти і що це дає»
Володимир Дибенко «Приборкання дракона, або як співпрацювати з великими компаніями»
Круглий стіл на тему: «Причини успіху малої сервісної компанії». Учасники: Тарас Войтович, Валерій Шипунов, Сергій Фіцак, Ігор Лужанський
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів