[Київ] Що робити з орендодавцем квартири який зненацька привязався до курсу валют?
Доброго дня всім!
Підкажіть, може є в кого досвід відстоювання ціни в договорі оренди квартири, коли через 3 місяці нормальних відносин з власником — приходить сьогодні ця жіночка і питає: «Так, а що з доларом робимо? Ви ж платили 200 доларів».
Дружина, яка з нею розмовляла, трохи «здивувалась». В договорі ніслова про валюту, більше того — ми про це реально вперше чуємо (чомусь як долар просідав до 22х з 23х вона не прибігала зі зменшенням ціни).
Тобто хоче отримувати тепер валютою ібо так їй захотілось.
Може хто що знає чим можна відстоювати свою позицію на збереження ціни яка була обумовлена? Я знаю, що договір то просто бумажка яка не має ніякої сили, і якось перед зимою сваритись не дуже хочеться.
Перше, що приходить в голову — це домовитись (досваритись) дожити до кінця
Або... я поки на обурених емоціях від цих супернеадекватних бабульок орендодавців які чомусь вважають що вони такі важливі що мають привязувати свої «послуги» до курсу заокеанської країни.
Дякую за увагу.
P.S.
P.S.S. Працюю front-end джуном в маленькій компанії і поки маю невеликі доходи.
[UPD]
За два дні встигли нахоліварити і заспамити мені ящик, але я дуже дуже дякую всім, хто тут висказався.
Я лише сьогодні зміг додзвонитись до неї і поговорити. В підсумку ми домовились що до кінця договору живемо за старою ціною, бо вже здійснено 5 платежів, залишився лише один. Тому міняти щось на 1 місяць немає сенсу.
Сказав, що доживемо до кінця, і там за місяць десь «сядемо і поговоримо, що там і як». Тим часом (2 місяці попереду) досліджуватиму ринок, продивлятимусь варіанти, бо насправді лишатись тут немає жодного бажання.
Дякую всім!
Найкращі коментарі пропустити