РобоКлуб для дітей Івано-Франківська
Вітаю, Друзі!
Останні 2 роки я беру участь у декількох освітніх волонтерських проектах (Code Club UA, Code.org). У грудні 2013 року мою ініціативу по створенню безкоштовного клубу з робототехніки для школярів Донецька фінансово та інформаційно підтримали щонайменш 100 осіб.
Робоклуб у Донецьку працював з січня
Восени 2014 року, коли моя сім’я вже була у Вінниці, я зрозумів, що Робоклуб можна і потрібно масштабувати. Так сталося переродження проекту в освітньо-інформаційний TECHNIC.in.ua і почалися лекції та майстер-класи з освітньої робототехніки у різних містах України.
За останні 10 місяців завдяки роботі проекту TECHNIC та підтримці ініціативних жителів Житомира, Києва (неодноразово), Чернігова, Запоріжжя, Івано-Франківська, Дніпропетровська (регулярно, лютий-травень) та Ужгорода, тисячі дітей та підлітків взяли участь у лекціях і майстер-класах по конструюванню та програмуванню роботів!
Але Івано-Франківськ — особлива історія. До міста я приїжджав у серпні 2015 року на запрошення громадської організації «Д.О.М.48.24», яка створена, так би мовити, «ньюфранківчанами» — переселенцями зі Сходу, які хочуть взяти активну участь у сталому розвитку свого нового дому. Чотири майстер-класи (два для дітей
Після цього ми вирішили створити в місті безкоштовний робоклуб, який би діяв на постійній основі. Для цього створили спільнокошт-кампанію.
Менш ніж за 3 доби:
— ми отримали підтримку від 57 людей.
— ми зібрали 40% необхідних коштів.
Дякую за увагу та звертаюся з проханням підтримати кампанію!
30 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів