Программирование серьезной математики
Кто нибудь занимается в Киеве/в Украине подобными вещами? Да ещё чтобы платили нормальную зарплату? Какие языки программирования/средства разработки используете?
Кто нибудь занимается в Киеве/в Украине подобными вещами? Да ещё чтобы платили нормальную зарплату? Какие языки программирования/средства разработки используете?
Сайт інституту виглядає досить кепсько. Вічно у нас нехтують «дрібницями». Ось і тут www.iapmm.lviv.ua/...l/construct.htm гордо пише UNDER CONSTRACTION. Наукова еліта, мля
Тоді подяка йому від мене, за розгін мозоку
P.S. якщо когось цікавить робота в даній галузі (і ви відчуваєте всобі сили, або хоча б хочете спробувати...) то ви можете написати комусь із керівників відділів (взалежно від того до чого вас більше тягне) або взагалі директору Р.М. Кушніру (E-mail: [email protected]) він досить приємний чоловік і завжди радий новим людям. Інші адреси на .
потрапити туди на роботу досить важко, більшість людей з освітою прикладного математика/фізика туди не потрапляють.
Так, то це є досить добре, але якого рівня зарплатню отримують такі наукові співробітники?
P.S. ці 2 заклади не займаються навчанням студентів, (хоча інколи деякі з працівників цих закладів читають лекції на замовлення вузів). І потрапити туди на роботу досить важко, більшість людей з освітою прикладного математика/фізика туди не потрапляють.
P.P. S.: як співвідноситься Dr.Web з прикладною математикою?
и... что суть серьезная математика?))
А вообще куча контор пишет 3D игры вот те и геометрия, распознают образы, пишут альтернативные поисковики для японцев (гугл ориентирован на европейские языки) — так что проблем нету с этим в Украине.
Чи достатньо серйозна для Вас математика тут http://www.designnews.com/article/10846-Phantom_of_the_Opera_Chandelier_at_Venetian_Hotel_Thrills_Audiences.php щоб позитивно відповісти на Ваше запитання?
To Joss
Занимается.А можно по подробнее про оптику и элетронику (кто занимается и где)...
Требование — знание высшей математики, численные методы, оптика, электроника.Пишут на C++ и MatLab
(Я просто сам специалист оптического профиля).
Пишут на C++ и MatLab
Если не ошибаюсь, Autocad именно они делают для своего клиента.
Так, в нас є фірми (і підрозділи фірм), що займаються програмуванням більш наукових проблем, які вимагають глибокого знання математики (і/або фізики). Зарплата в таких напрямках (звичайно ж) вища, ніж в бізнес-напрямку. Відносно мови. Наскільки я знаю, то переважно С++, хоча це, знову ж таки, не єдиний варіант. Та й не визначальний — залежить від потреб проекту
«...серьезной математики...» по каким критериям отделять серъезную математику от несеръезной?
figvam, если вы и найдете такую работу, то потом поймете что в математике нет ничего серъезного.; -)
18 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів