Шукаю молодих співрозмовників — бенчмарк ідеї

Всім привіт!

Я шукаю одного-двох співрозмовників для короткого бенчмарку ідеї навчального проекту.
За моїм припущенням найкращою аудиторією будуть люди які знайомі з програмуванням, мають бажання вивчати досі не знайомі галузі і не проти робити це через сумісні проекти з подібними до них людьми.

Попри загальний інтерес до програмування, я шукаю співбесідників які не мають серйозного досвіду, але хотіли б спробувати на зуб основи процедурного генерування реальностей, створення компіляторів або штучного інтелекту[1]. Ідеально — молодшого віку (до 30 років). Жодна з цих умов не є обов’язковою, але підвищить якість результатів дискусії.

Зазначу що я не маю на меті підбір персоналу а моя ідея не передбачає комерційної складової.

Якщо ви не проти витратити деякий час на чат, листування або бесіду — будь ласка напишіть мені повідомлення через dou або Skype: ykorshak

Заздалегідь вдячний

[1] procedural world generation, writing compilers або AI

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Всім привіт!

Дякую за дискусії в рамках посту про бенчмарку ідеї. Завдяки бесіді ідея вже еволюціонувала і стала кращою.

Ця ідея може бути цікава людям знайомим із розробкою які хочуть вивчати так практикуватися у досі незнайомих галузях і хотіли б робити це через сумісні проекти разом з однодумцями.

Попри загальний інтерес до програмування, ми шукаємо співбесідників які не мають значного досвіду, але хотіли б практикуватися у створенні компіляторів, штучного інтелекту або основах процедурного генерування реальностей. Ідеально — молодшого віку.
Досі найкращий відгук ідея знайшла у головах тих, хто має постійну практику і кому бракує простору для втілення власних ідей або вподобань.

Ми визначили абстрактні нариси ідеї яку хочемо покласти в основу проекту і плануємо зібрати невелику (3-5) групу людей які мають спільні інтереси навколо цього проекту. Ми хочемо разом деталізувати ідею, беручи до уваги інтереси всіх учасників, визначити ключові моменти проекту і вже потім перейти до простих прототипів, поступово додаючи складності.

Наша мета — організувати комфортну робочу групу учасники якої отримували би задоволення від дискусій навколо цікавих тем і праці над спільним проектом.

Теодор — dou.ua/users/thereisnosun Skype — keepmefromdecay
Ярослав — dou.ua/users/yko Skype: ykorshak

ідея не передбачає комерційної складової
как правило уже означает, что идея не имеет реальной ценности. Так уж повелось в этом мире, что если что-то имеет ценность, то есть и люди готовые за эту ценность платить.

Простой совет: предположи что идея ИМЕЕТ коммерческую составляющую, и оцени её реальную доходность — что она даёт клиенту? И всё. Так увидишь, стоит ли вообще идея чего-нибудь, или просто надо признать что по большому счёту она мало интересна, и на продвижение сожрёт больше чем ценности принесёт сама.

PS. Никогда не ограничивай аудиторию, особенно людьми, которые похожи на тебя самого. Так ты не услышишь ничего для себя нового. А нужно наоборот — услышать то, чего именно ты не знаешь.

Я например тебе сразу скажу, что данный класс идей идеально подходит к игровой индустрии. И развивать что-либо данного класса вне игровой среды — означает выбросить кучу денег на создание окружения, которое мог просто получить бесплатно или недорого.

Основное, что нужно знать по AI — нет и не может быть единого стандарта. А самая глупая идея — заставить машину мыслить как человек. Глупая уже потому, что человеки имеются в достаточном количестве, и очень нескоро уступят какой-то железке за них думать как они. Поставь задачу противоположную — думать НЕ как человек. И этим сразу упростишь себе жизнь, потому что встанет вопрос “а как” тогда думать, и это “как” выведет тебя на вполне конкретные алгоритмы, скорее всего уже реализованные.

так и не понял цели дискусии. Выработать тему для диплома что ли?

Підписатись на коментарі