Проектний координатор — чи є попит?

Потрібна думка зі сторони:

Вже рік працюю PMом в сфері 1С — це справжнє «ИТ по-русски». Плюс, продажі продукції будь-якого рівня — від цього нікуди. Плани щомісяца на блюдці 180-200%. Планування продаж веду поквартально, зараз хочу перейти на півроку.

Останні півроку стан «божевільня, рівень 80», але й це не так критично, бо роботу люблю, то ж рівень стрессостійкості — вище 150%.

Хочу нормально працювати PM, але розумію, що зараз можу претендувати лише на якогось проектного координатора.

Англійська — є. Успішно здані проекти — є. Успішно витягнуті із «попы» проекти — є. Йду на курси (за сертифікатом) з травня.

Питання власне у назві теми — чи є попит на подібного роду спеціалістів?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Человек который может взять несколько пассивных разработчиков и сделать ими внятный проект — на вес золота. Но это несколько больше, чем проектный координатор.

ну проектные координаторы тоже разные бывают)
Скорее всего вакансии тщательней изучайте. Обычно надо пройти с десяток позиций, чтобы найти то самое, что заденет. Так что не отчаивайтесь, ищите.
С английский и опытом ведения проектов можно спокойной сейчас найти позицию джуниор ПМ — асистент ПМ-департамента, в принципе.
Недавно тоже проводила поиски, могу детальней рассказать, в личку :)

Спрос есть ) У вас не получается устроиться?

Я ходила на 3 співбесіди за останній місяць і, на жаль, 2 з них просто намагаються втягнути людей на продажі — розповідають про проектного координатора, помічника проджекта, а на ділі це холодний продаж програмного забезпечення
З одними спілкуюсь, але статистика вбиває та лякає трохи, тому як і писала в тілі посту, хочу почути думку зі сторони

Английский — свободно говорить, писать, читать можешь ?
Сколько хочешь ? Можешь в личку написать

Там проблема не стільки з попитом, скільки з пропозицією:
jobs.dou.ua/trends/categories

треба ще розуміти скільки цієї пропозиції бачили pmbook для початку
але це як на мене

если посмотреть по требуемым скиллам в вакансиях, то как раз из pmbook там не очень-то и много.

немного занудства. PMBOK а не PMBOOK :)

Sorry, автозаміна наше все

если еще учесть что PMBOK (Project Management Body Of Knowledge) а не pmbook

О, доволі розумно вдруге вказати на помилку, за яку вже вибачились
Якщо це все що, ви можете порадити, то вельми дякую

Наверное трудно догадаться что новые комменты без обновления страницы не появляются?)

А вам, напевне, складно живеться, коли в інтернеті хтось не правий :)

Вам судя по всему наверное тоже, мой первый коммент можно было просто проигнорить ;)

холівари на тему грамарнаці — це ж святе :)

Підписатись на коментарі