Вибір школи для вивчення іноземної мови

Хочу вивчити англійську мову. Заради цього готовий піти на мовні курси у приватну школу. Тут постає дилема вибору школи. У Львові є багато різних приватних шкіл. Майже про кожну з них в інтернеті є багато позитивних, а ще більше негативних відгуків. Порадьте будь-ласка куди звернутись щоб трохи підтянути рівень англійської. Аргументуйте свою відповідь.

Може існують альтернативи?

Дякую.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

я проходив курс німецької в Carpe Diem, найдешевший мовний центр, який знайшов. Результатом дуже задоволений, після мого навчання в групі запросили викладача ще в офіс на корпоративне навчання. Ефективно і якісно, мені сподобалось...

Свого часу один знайомий дуже рекомендував international house. Коштує трохи дорожче від рядової школи, але за його словами він того вартий. Вони давно на ринку і підходять до справи достатньо серйозно. Крім того то не доморощенна конторка, а філія великої школи зі своїми бест-практіс.

Маю також негативний відгук про контору Easy English сиділа вона колись в приміщенні готелю Гетьман.

Рекомендую репетитора. По ціні не дуже відрізняється, зате він буде працювати тільки з тобою і будете брати те, що тобі потрібно.

Заради цього готовий піти на мовні курси у приватну школу.

Ой, які жертви: -)

Рекомендую Грін Форест. У Львові є їхній філіал.

Підписатись на коментарі