Конференція IT<Freax> у Вінниці. Шукаємо спікерів

Ми Coders Guild. Наша команда за останні два роки собаку з’їла на мітапах, загалом організувавши близько десятка івентів. Зустрічі проводились на різні теми: Java, Mobile, Ruby, Front-end. Серед усіх, найбільш цікавим нам здається мітап на «довільну» (не мейнстрім) тематику. Відповідно ми плануємо розвинути цю тему у невелику, але конференцію, на
Ти працюєш з чимось неймовірно кльовим, але ще нікому не відомим? Ти розробляєш веб-фреймворк під FORTRAN? Ти пишеш код віршованими рядками на Haskell і використовуєш у продакшені? Кожну свою розробку починаєш з нової реалізації ООП на LISP? Ти знаєш про Java щось таке, за що тебе розшукує Інтерпол? Ти потішив замовника мобільним додатком на Brainfuck? Ти не використовуєш мініфікатори, а одразу пишеш обфускований JavaScript?
IT<Freax> це майданчик, на якому ти можеш висловитися.
Пиши, Приходь, Приїжджай. При необхідності ми знайдемо де тебе поселити, чим нагодувати та як розвеселити.
13 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівА коли ви все це плануєте зробити?
В первых числах Декабря.
www.facebook.com/events/1825587251017070
Хотите ANTLR4?
github.com/antlr/antlr4 ?
Выглядит клево
Да, рассказ об этом. Вот презентация. www.slideshare.net/vkozhaev/antlr4-in-depth
Если интересно, пишите в личку
Я працюю із зоопарком технологій, допилюю проект якому ± 15 років, використовую старі стандарти та всім відомі технології, по яким є 100500 статтів і мануалів, таке комусь цікаво)?
Ну я думаю, що щось цікаве можна буде знайти. Давай кілкьа прикладів тем, будемо думати:)
Нема цікавого, легасі, костилі, відсутність документації, тлен, униніє і саппорт)
І зовсім нічого «для душі»?
Для душі коньячок, іноді турнічок %)
Такое интересно, если в теме присутствует фраза «как не сойти с ума»