Декларации public.nazk.gov.ua
Список отсортированый по USD и EUR 95.85.12.25/fup.html
sql дамп базы www.ex.ua/652834737517
Список отсортированый по USD и EUR 95.85.12.25/fup.html
sql дамп базы www.ex.ua/652834737517
Об’єкти нерухомості! При автоматичній перевірці поточного розділу документу виявлені логічні помилки. проверил ни на одном обекте красным не светица
Доброго дня. Додаю будь яку інформацію в розділ про нерухомість і виходить помилка в логічному заповнення без вказання на те яка саме ця помилка.... Не зустрічав таку проблему?
Доброго часу доби. Підкажіть яким чином я можу подати дані достовірні в декларацію про доходи, якщо система працює не адекватно. Протягом 2019 року я проживаю з чоловіком( з яким розписалась в лютому 2019 року) в квартирі його батька. Чоловік теж не є власником квартири, а лише прописаним у ній. Батько чоловіка є власником квартири але не проживає в ній та не прописаний в цій квартирі, відповідно вказувати його не має сенсу в декларації. Раніше можнка було вказати власника квартири як третю особу і її дані, а тепер цього не можна зробити вимагає вказати «У таблиці обов’язково повинно бути зазначено тип права «Власність», або не менше двох типів права «Спільна власність», або не менше двох типів права «Спільна сумісна власність» і окрім того вказати «особу якої стосується» (мене або члена сімї). Член сім’ї — мій чоловік не є власником квартири і я теж не її власниця жодним типом можливих власностей. Єдиний вихід показати що у мене немає обєктів не рухомості і порушити закон? Як діяти?
В чоловіка та ж сама проблема, він не є власником квартири, третю особу не пропускає вказати, а його батька подавати в декларацію сенсу не має, адже він з нами в цій квартирі не прописаний і ніколи не проживав в ній. Підкажіть як діяти в цих ситуаціях?
Помилка. Активного користувача з такою електронною адресою не існує. Якщо
Ви втратили доступ до електронної адреси, яка зазначена у Вашому
персональному електронному кабінеті, будь ласка, зверніться до служби
технічної підтримки [email protected]. В листі зазначте Ваше ПІБ,
реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН) та текст
помилки.
Що треба робити в такому випадку ? Листи писала, всі данні вказувала
Помилка. Спробуйте пізніше. 10.03.2020 зайшов, створив чернетку, а 12.03.2020 вже не можу зайти. Коли запрацює?
(Помилка. Спробуйте пізніше.) Не дає зайти вже другий день. Коли буде нормально працювати nazk.gov.ua??
Якщо при вході у персональний кабінет виникла помилка особистого ключа (спробуйте пізніше), будь ласка, перед повторним входом натисніть комбінацію клавіш Ctrl+F5 на клавіатурі.
це відповідь з офсайду назк
Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.) не дає зайти другий день
Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.) Зміг зайти лише 11 березня о 8.00. Створив чернетку. Все далі помилка впродовж всього дня і сьогодні вранці теж. Реєстр ліг я так розумію?
Мені також видає помилка в автентифікації, хоча 10.03 працювало все нормально. Пробував зайти раз 5 те саме
Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.) ЯКІ ДІЇ??
Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.) Знову проблеми
Постійно видає помилку в кроці 12.1
Помилка(-и) у кроці 12.1:
Поля:
Зазначте інформацію щодо членства в органах організації
Зазначте найменування банку або іншої фінансової установи
Зазначте тип рахунку
Зазначте номер рахунку
Зазначте інформацію про фізичну або юридичну особу, яка має право розпоряджатися таким рахунком або має доступ до індивідуального банківського сейфу (комірки)
Зазначте інформація про фізичну або юридичну особу, яка відкрила рахунок на ім’я суб’єкта декларування або членів його сім’ї
Зазначте установу, в якій відкрито такі рахунки або зберігаються кошти чи інше майно
Зазначте особу, якої стосується об’єкт декларування
В мене була така сама помилка. Я написала листа у тех.підтримку ([email protected]).
Мені надали наступну відповідь:
«Будь ласка, виконайте наступні дії:
1. Продовжіть роботу з чернеткою
2. В розділі 12,1 видаліть дані цього кроку за допомогою корзинки
3. Заповніть розділ
4. Натисніть „наступний розділ“ (знизу)
5. Збережіть декларацію
6. Збереження декларації підтвердіть накладанням КЕП»
Допомогло!
доброго ранку! закінчився термін дії ЕЦП, отримала новий у приват24 але у форматі jks , тепер не можу змінити підпис на сайті НАЗК щоб увійти до свого кабінету і новий кабінет не можу створити, бо особа з таким номером такртки платника податку вже існує, і пропонують змінити підпис. видає: Помилка зміни кваліфікованого електронного підпису (ЕЦП). Будь ласка, зверніться до служби технічної підтримки. Що робити?
добрий день! Підкажіть, будь ласка, як вчинити при заповненні декларації в частині об’єктів нерухомості. Ситуація така: проживаю в квартирі з членами сім’ї, яка належить третій особі. Тобто право користування. Однак, наступним вспливаючим вікном необхідно зазначити ЯКЕ саме право користування. Отже, Яке саме право написати і чи членів сім’ї писати також у праві користування на цю ж квартиру
Доброго дня! При збереженні декларації постійно викидає помилку 12.1 «Не вибрано жодного члена сім’ї», пробували всі варіанти заповнення, всеодно викидає цю помилку! Що робити?
у мене така ж помилка. поки не заповню всі ячейки, не дає зберігати. тобто вказую когось із члена сім ї хто може розпоряджатися карткою, і установу, що відкрила карту.іншим чином не виходить нажаль поки
первые две блокируете. а в нижнем вводите данные банка в котором открылу ту или иную карту
Доброго дня! При збереженні декларації постійно викидає помилку 12.1 «Не вибрано жодного члена сім’ї», пробували всі варіанти заповнення, всеодно викидає цю помилку! Що робити?
Доброго дня. Мною зроблено чернетку декларації «після звільнення» за 2019 рік (в середені декларації існує запис) а зовню чернетка зберігається як «перед звільненням» бо декларація створена на основі останньої декларації. Виникає сумнів, що при заповненні декларації та відправлені можуть з’явитися помилки. А також чомусь при створенні декількох чернеток жодне повідомлення не приходять на мою поштову скриньку. Відкривши «мій профіль» адреса електроної скриньки вірно вказана.
У середені 2019 року при поданні декларації «перед звільненням» повідомленя з «вітанням» що мною подано декларацію прийшло.
Підскажіть, будь ласка, як правильно створити декларацію?
Заздалегідь дякую за відповідь!
Після того як нажали кнопку ’зберегти чернетку’ потрібно ще нажати зелену кнопку ’зберегти декларацію’, тоді назва декларації буде правильно відображатись
Не знаю як поступити. Чоловік працював на фірмі, а тепер вже рік за свій рахунок на ній рахується. Податок за нього не сплачують і заробітну плату не отримує. В розділі доходи чоловіка нуль грн не приймає декларація. Що робити не знаю?
Так вам потрібно задекларувати дохід, а він дорівнює 0, тобто нема що декларувати, видаляєте цей підпункт і все
Підкажіть, будь ласка. Змінила ключ через приват24, пошту залишила ту саму, при вході вибиває помилка «Помилка. Скористайтесь функцією „Я змінив свій особистий ключ“.» що робити?
Спочатку нажміть ’я загубив/змінив свій ключ’ потім потрібно вказати свою ел. скриньку, на неї прийде лист з посиланням, переходите по тій ссилці і вибираєте свій новий ключ, вводите пароль, і чекаєте повідомлення про успішну зміну ЕЦП
виникла помилка при спробі отримати статус сертифікату за протоколом ocsp(81). Видає таку помилку при вході в кабінет. Може хтось знає що значить?
Виктория доброе утро. У меня возникла такая же проблема-ошибка 81. Вам ответили что делать?
Не можу подати декларацію перед звільненням. Видає помилки у кроці 3 та пропонує заповнити графи, яких в розділі немає. Не знаю що робити?
Доброго дня.Хочу подати декларацію перед звільненням , а при вході мені видає помилку Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.)Що робити.?
Доброго дня. Допоможіть,будь ласка, вже другий місяць,не можу подати декларацію перед звільненням, Спочатку не можливо було зайти на сайт, тепер вже другий тиждень пише: " Помилка не вдалося обробити дані спробуйте пізніше" Як діяти в такому випадку?
Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.) что это, и что мне делать с этим?
Заповнила сьогодні декларацію, написано було що декларація успішно подана, а в інтернеті її не видно. Підкажіть будь ласка, бо не знаю чи все правильно зробила.
Подскажите пожалуйста, каким образом получить историю входа на сайт для подачи декларации за 2018 год?
Подскажите, пожалуйста, как распечатать свою открытую декларацию, без конфиденциальности????
Подскажите пожалуйста,как распечатать черновик декларации?Не активную декларацию,а именно черновик
підкажіть, будь ласка. Змінила ключ через приват24. пошту залишила ту саму. при вході вибиває помилка «Помилка. Скористайтесь функцією „Я змінив свій особистий ключ“.» що робити?
Підскажіть будь ласка , відправила декларацію в вкладці «Мої повідомлення» є підтвердження що подана, а на ел.адресу не приходить підтвердження. Спам теж перевірила не має нічого. Що робити? Дякую!
У мене така ж ситуація. перша декларація подана на пошту яндекс.ру,і тепер при повторній подачі декларації вона вибиває про некоректну електронну адресу, а при її зміні вибиває ,що декларант з даним номером телефону вже зареєстрований
підкажіть будьласка ,що робити якщо в мене перша декларація подана на пошту маіл ру,і тепер при повторній подачі декларації вона вибиває некоректна електронна адреса,а при змінені електронної адреси вибиває ,що декларант з даним номером телефону вже зареєстрований.
Сайт НАЗК не пропускає мою декларацію та видає помилу «Помилка. Декларація за такий звітній період вже існує.»
Підкажіть, буд ласка, при заповненні першого розділу при натисканні кнопки «наступний розділ» нічого не відбувається, тобто тупо все стоїть на місці. Коли натискаю сама на будь-який розділ, переходить, але постійно грузиться і інформація не відкривається.
Доброго дня. Випадково відправив замість щорічної, кандидат на посаду. Що робити у такому випадку?
ПОМОГИТЕ пожалуйста!!!! Отправила две ошибочные декларации (вторая через тех.сбой) как можно исправить? Буду благодарна, правда, очень переживаю! Написала письмо в НАЗК, но пока ничего!
Заполнила декларацию,сохранила черновик,нажимаю подать,проверяю все,а текст до конца не показывается,выскакивает жёлтое окошко"попередження,про подачу недостовірних відомостей",перекрывает весть текст и просто не могу нажать кнопку "подати",у кого такое было??
Поменяйте масштаб страницы.У меня после уменьшения масштаба все получилось
Заполнила декларацию,сохранила черновик,нажимаю подать,проверяю все,а текст до конца не показывается,выскакивает жёлтое окошко"попередження,про подачу недостовірних відомостей",перекрывает весть текст и просто не могу нажать кнопку "подати",у кого такое было??
Попробуйте уменьшить масштаб страницы.У меня после уменьшения страницы, все получилось
Масштаб уменшила, окошко не ушло и кнопку «подати» не видно,что делать?
Виникла помилка при підписі даних(Виникла помилка при спробі отримати статус сертифікату за протоколом OCSP (81)). В когось таке було?
При спробі увійти на сайт за допомогою Mozilla Firefox у мене також виникала така помилка. Спробуйте війти через Chrome. Мені допомогло.
Ви праві, ячерез Мозілу входжу, але чорновик вже збережений, а всі дані реєстраційних номерів збережені в Мозілі, не хочеться знову все заповнбвати( Але на роботі теж заходив черех Мозділу.
Виникла помилка при підписі даних(Виникла помилка при спробі отримати статус сертифікату за протоколом OCSP (81)) В когось таке було, третій день одне й те саме. Хоча на роботі зайшло з другої спроби, але чернетка вдома збережена.
При підписі декларації видає помилку особиста інформація не відповідає інформації особистого ключа в когось таке було що робити
Помилка. Користувач з таким податковим номером вже зареєстрований.
Що далі робити???
Привет, подскажите надо ли указывать в декларации деньги если мне родители каждый месяц переводят на карту
У кого ошибка при входе, попробуйте перезагрузить роутер и потом на странице входа нажмите одновременно комбинацию CTRL+F5. Проверено, в большинстве случаев помогает
Спасибо большое, помогло. Я три дня не могла зайти, наконец все пустило!
У меня выдает ошибку Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.) Как подавать декларацию?
У кого была такая ситуация, у моей коллеги ключ закончился, она с сайта НАЗК выслала письмо на почту с потверджение но так и не приходит уже третей день
У меня закончился срок действия ключа, создала новый через Приват 24. На сайте ЄДРД (там, где «обрати» файл) выбрала новый ключ, ввела пароль и вместо «Увійти», нажала «Я змінив свій особистий ключ». Придет подтверждение на почту, переходите по ссылке, а дальше все как обычно, та же процедура действий с ключом и подачей деклараций до момента, пока оповестит об окончании срока действия настоящего ключа.
сайт уже
У кого такая проблема
Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.)
Мне сегодня надо исправить декларация но не могу зайти на сайт
Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.) Вже два дні не можна зайти в свій кабінет. З різних комп’ютерів та всім колегам. Що трапилось?
Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.)Це поширене питання. Взагалі, що робити в такому разі, вже третю добу намагаюсь ввійти до системи. Що робити, в чому помилка?
Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.) Як діяти ????
Виникла помилка при автентифікації ключа (Помилка.Спробуйте пізніше) 3 день постійно виникає така помилка. Прошу надати роз’яснення та подальші дії щодо вирішення питання.
Виникла помилка при автентифікації ключа (Помилка.Спробуйте пізніше). — було таке вчора, сьогодні вранці і зараз. Спробувала у сусідів по роботі зайти на сайт о 10 годині, зайшла без проблем. А вдома знов така помилка. Що робити???
Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.). Що робити? Це проблеми з Реєстром?
Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.). Що робити?
Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.) что делать?
Виникла помилка при зчитуванні особистого ключа(Виникла помилка при зчитуванні особистого ключа з носія ключової інформації (19)) Що робити?
по опыту обычно эту ошибку выдает при просроченном ключе, а при не правильном пароле ошибка 24
Доброго дня. Я не може зайти у свій кабінет для заповнення декларації. Не памятаю свій імейл та номер телефону для подтверждения своїх данних.
надо писать письмо на [email protected] о том что нет доступа до почты, они зарегистрируют новую почту и на нее отправят ссылку для входа в сайт
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка як Ви вирішили своє питання? Схожа ситуація.
У меня ответили, но ничего нового. Все, что я делала они мне написали, а декларация на сайте так и не появилась, так что от них толку с их рекомендации никакого
назк ответил через 2 дня, на другое письмо через 4 часа. Смотря какая проблема и как правильно она описана в вопросе.
скажіть чи має значення час доби при подачі е-декларації.І наприклад в мене є мікрокдети які перераховувались на зарплатну картку але їх сума не становить 50 мзп чи можу я їх не вказувати в декларації....
Подскажите пожалуйста, захожу что зайти в систему и выбираю ключ и пароль увожу а выбивает ошибка 50. Что мне делать?
Доброго дня! Я в 2018 році змінила прізвище, як я маю його змінити в декларації, чи можу подавати декларацію на старій фамілії бо ж індентифікаційний код не міняється чи таки потрібно поміняти прізвище в декларації? Будь-ласка напишіть як би я мала це зробити.Дякую.
там же есть снизу приписка, где нужно поставить галочку, когда создаешь декларацию на основе предыдущей
Здравствуйте! У меня такой вопрос: декларацию подала.она есть на сайте, но уведомление о ее сдаче на эл.почту не пришло до сих пор.( сдала 29.01.19, сегодня 16.02) как можно его получить?? Заранее благодарю
Доброго дня. Я не може зайти у свій кабінет для заповнення декларації. Не памятаю свій імейл та номер телефону для подтверждения своїх данних.
надо писать письмо на [email protected] о том что нет доступа до почты, они зарегистрируют новую почту и на нее отправят ссылку для входа в сайт
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка як Ви вирішили своє питання? Схожа ситуація.
Добрий день! 1. Скажіть, будь ласка, чи потрібно показувати в декларації окремо суму лікарняного по вагітності та пологах(47000 грн) від суми заробітної плати? Чи можно заробітну плату та лікарняний показати однією сумою, як заробітна плата?
2. Чи потрібно показувати в декларації пакунок малюка(Бебі бокс) наданий від держави та вказувати його суму?
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як виправити помилку яка вибиває при зчитуванні ключа (помилка19))
по опыту обычно 19 ошибку выдает при просроченном ключе, а при не правильном пароле ошибка 24
Виникла помилка при зчитуванні особистого ключа(Виникла помилка при доступі до носія ключової інформації (18) а в такому випадку?
У меня тоже такая ситуация. Написала письмо в НАЗК. Буду ждать ответ
ситуация исправилась, написала письмо на [email protected] прислали ответ : уменьшить масштаб окна на мониторе, тогда становятся видны голубые кнопки подать декларациию и подписать ее УПЦ. Декларацию уже отправила. письмо получила через 2 дня
Добрый день, подскажите пожалуйста, Вы как-то решили проблему? У меня тоже самое, 2 раз при исправлении декларации случился технический сбой и отправила не правильно, теперь не знаю как быть? Буду очень благодарна за ответ!
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, решена ли Ваша проблема? Если да, очень буду благодарна за ответ как у Вас это получилось!
У меня та самая, к сожалению, ситуация!
если не прошло 14 день, то есть возможность подать исправленную декларацию. при входе в мои документы в кабинете назк в строке декларации в последнем столбике есть окошко «подать выправленую декларацию», нажать, исправить декларацию, и исправленная декларация подается отдельным документом.
Подскажите что не так .. не проходит декларация.. черновики сохраняются и все.. уже выходила и по новой все данные ввожу ..нажимаю подать .. грузиться .. а потом ничего .. и очередной черновик .. сообщений тоже нет .
то же самое, захожу в черновик продолжить работу, нажимаю подать документ, выводит содержание декларации, но в конце нельзя посмотреть последний раздел, он закрыт окном — предупреждение об ответственности. Ставлю требуемую галочку и на этом ступор окно не уходит, документ не подается. сообщений о сохранении уймы черновиков имеются.
Помогите пожалуйста! Пишет что такая почта не существует или уже занята, что делать?!
напишите письмо на [email protected] о том что почта не доступна, вашу поту перерегистрируют на ту из которой писали письмо и пришлут на нее ссылку для входа в сайт
Така от ситуація Лист на [email protected].
Доброго вечора. Я Вася Пупкін Петрович (3*********** ІПН) не маю змоги зайти у свій електрониний кабінет для подання декларації за 2018р. у зв’язку із вказаною при реєстрації електронною адресою з доменом ru а саме ************@inbox.ru. Також, у зв’язку із закінченням терміну дії, мною було отримано новий ЕЦП, що унеможливило заміну електронної адреси на актуальну в стандартний спосіб. Таким чином я не маю ніякої змоги заповнити та подати електронну декларацію у відповідності до діючого законодавства.
Прошу надати роз’яснення щото того яким чином я можу отримати доступ до свого електронного кабінету у ситуації, що склалася.
При реєстрації було вказано поштову скриньку: ************@inbox.ru, актуальна поштова скринька: **************@ukr.net
Дякую за відповідь.
Підкажіть, бідь ласка, як Ви вирішили своє питання? Схожа ситуація.
Пише, що: Така поштова адреса не існує або вже зайнята при введенні контактної інформації
Не можу подати декларацiю перед звiльненням.Виникла помилка при зчитуваннi особистого ключа(сертифiкат пошкоджений або не может бути використаний)(50)
надо, скорее всего проверить почту, и заглянуть в спам, там может быть письмо с ссылкой подтверждения
Помилка. Активного користувача з такою електронною адресою не існує.что делать?
написать ФИО и ИНН и текст ошибки на [email protected], придет письмо с ссылкой на вход на сайт
нельзя просмотреть декларации. а еще подали вчера декларацию, а ее не видно в поиске. кто-то что-то знает?
вопрос поставлен неверно — с января по март с сайтом НАЗК всегда проблемы. Это его рабочий режим.
Я подавала декларацию в конце января 2018 года. Было указано, что декларация "усіпiшно подана",но на сайте ее нет. Что делать?
Ничего не делать. Вам пришло сообщение на почту что «подана»? Это ваша гарантия. А проблемы сайта оставьте НАЗК и скраперам.
подала декларацию, написало «успешно подано», но ее почему то не находит на сайте назк!!! что делать в таком случае?
вот и я подала её еще в феврале а сегодня с работы звонят говорят нету её. как так?зайти думала.срок ключа истек. сменила. теперь пишет почта не иснуе. на почту подтверждение не приходит. что делать?
Точно такая же история.. поменял ключ.. поменял почту.. результпат ноль !!! что делать? ФИО на укр
Может быть, ваша ФИО было указано на русском языке, поэтому Ее не находит реестр, у многих так
мне помогли в фейсбуке на их официальной странице, я писала им в личном сообщении
со мной наконец то начали диалог в фейсбуке, но пока ничего конкретного не подсказали. кто знает может они продлят подачу деклараций????????
дозвонилась раз 5 на горячую линию, прослушала електронный голос и как дошло до соединения с оператором сразу сброс, они как издеваются.
1. Получаю ключ в приват 24 указывал свой новый ПОДТВЕРЖДЁННЫЙ ящик (менял ящик на gmail)
2. далее на главной странице «Я потерял/поменял», указываю ДЕЙСТВУЮЩИЙ ящик на него придёт ссылка, переходим.
3. Опять попали в главное окно, указываем ключ, пароль, нажимаем «изменить Е*»
4. на ящик придёт письмо что нужно ждать, ждал минут 30, после пробовал войти с новым ключём.
5. Перегрузил, часа чеез
Всё верно, мучаюсь с
так мне еще пишут что активного пользователя с таким електронным адресом не существует.
Так писало, последний ключ получил почти в час дня сегодня
перезагрузите компьютер и пробуйте подать. только что получилось!!!! Ура!!! 4 суток мучений и сегодня бессонная ночь
ТАК Я И ПОДАТЬ ТО НИЧЕГО НЕ МОГУ, У МЕНЯ ДАЖЕ В ЛИЧНЫЙ КАБИНЕТ НЕ ВХОДИТ ПИШЕТ ОШИБКА СМЕНЫ ЕЦП
Якщо при спробі входу до Реєстру система видає помилку при зчитуванні ключа або іншу, пов’язану з використанням Вашого ЕЦП, Ви маєте можливість перевірити Ваш електронний цифровий підпис за допомогою online-сервісу шляхом накладання ЕЦП на електронні документи за посиланням: ca.informjust.ua/sign.
Результатом успішної перевірки буде повідомлення: ПІДПИС НАКЛАДЕНО УСПІШНО, ЦІЛІСНІСТЬ ДАНИХ ПІДТВЕРДЖЕНО.
Со вчерашнего дня пыталась подать,ничего не получалось!Только вот сейчас получилось!Но я нажала сохранить черновик, мне выбило ошибки,я их исправила,но не все,нажала подать декларацию,выбили ошибки,которые не исправила,я зашла,все исправила,нажала сохранить черновик, продолжила роботу и подала декларацию!Пробуйте заново заходить!
ТАК Я ДАЖЕ ВОЙТИ НЕ МОГУ, сменила ключ и не могу теперь под ним войти-пишет ошибка мены ключа, и письма в тех.поддержку писала и 0 ответов.
РЕБЯТА ТАК ЧТО ДЕЛАТЬ КУДА ЗВОНИТЬ, КУДА БЕЖАТЬ?????? Я В ШОКЕ. ГОВОРЯТ ЧТО И С РАБОТЫ УВОЛЯТ, УЖАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! я ж не скрываю свои доходы, и кредитов полно., ужас.
С понедельника пишу на письма о смене електронной почты в ответ тишина. Создала новую укр нет, все равно ответа нет. Пишу в инстаграма тоже молчат. Дозвониться на горячую линию не могу. Что делать!!!! У меня паника!!!
мНЕ ПИШЕТ ВСЕ ВРЕМЯ «Помилка зміни ЕЦП. Будь ласка, зверніться до служби технічної підтримки [email protected] . В листі зазначте Ваше ПІБ, реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН) та текст помилки.» кто знает что с этим делать??????
получилось. попробуйте сейчас, можно потом будет внести коррективы на протяжении недели, если некоторые пункты не заполнятся. советую очень делать на основе чернетки за прошлый год, так меньше глюков в работе
всю ночь сдавала и наконец сдала, после того как дозвонилась на горячую линию. там порекомендовали изменить ключи
Мені вже погрожують звільненням з роботи за неподання декларації я в шокі і не знаю щоробити((((
Це якесь знущання, 4 дні не можу подати декларацію. То зайти не можна, а коли вчора вдалось зайти і заповнити декларацію, то не змогла відправити, знову зв’язок втратився. Всю ніч просиділа і тепер зайти не можу.
Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.) .... Все ще не має змоги увійти
Не прийшло повідомлення про зміну почти і почту не змінено. Два дні писала і в фейсбуці і на почту, а у відповідь — мовчання. В мене паніка. Не знаю, що робити.....
Мені не прийшло повідомлення про зміну почти і почту не змінили. Не знаю, що робити. В мене паніка.
Аналогічна ситуація. четвертий день не приходить повідомлення про зміну електронної скриньки
В мене теж вдалося вiдправити! Правда всю нiч не спала... Сайт зранку набагато краше працюе!
Я не знаю кто куда дозвонился, но НАЗК горячая Линия даже не соединяет) у меня «виникла помилка при аутинтефікації користувача»))) ошибка за ошибкой!))) зайти я туда даже не могу)
О, АМІНЬ!!!!!!! 8.56 Подано мабуть після ста спроб. Зранку сайт працює краще. Пробуйте.
зайшов і зберіг кілька розділів чернетки.. дзвонив навіть на гарячу лінію кму і жалівся на назк)))))
А как через приват 24? Я звонила в банк, там сказали что через приват 24 получают только ключ
В 7.35 удалось зайти на сайт и отправить декларацию. Правда с черновика слетела некоторые поля. Но чудом декларация была отправлена. Двое суток не могла отправить
Це якийсь жарт мабуть!!! Дві доби товчусь за компом і те саме: сервер довбаний... В тому році обіцяли, що покращать обслуговування ((((
не можна зэднатися з сервером.. мабуть всых всіх відключили шоб порох заповнив
В мене те саме. Вчора в другій половині дня довго не могла зайти, потім якось прорвалася, заповнила все, а при відправці одержала «Помилка. Не вдалось з’єднатись з сервером. Спробуйте пізніше.». Після того пробувала таки відправити на протязі 3 годин через кожні
Шо там за невчасне подання?
а можно как — то подругому подать не чере ецп, а через банкайди?
Доброго ранку! Майже добу з знайомим намагалися безупинно подати декларацію, але не вдавалося навіть зберегти чернетку. О 3:10 з явився надпис "Виникла помилка при підписі даних (Виникла помилка при отримані позначки часу (65)). Підкажіть, будь ласка, що робити?
Виникла помилка при підписі даних(Виникла помилка при отриманні позначки часу (65))
«Виникла помилка при автентифікації користувача (Не вдалось з‘єднатись з сервером. Спробуйте пізніше).» Намагаюся через кожні
все пропало,Виникла помилка при підписі даних(Виникла помилка при отриманні позначки часу (65))
Виникла помилка при підписі даних (Виникла помилка при отриманні позначки часу (65)) , що робити далі
Виникла помилка при підписі даних(Виникла помилка при отриманні позначки часу (65)), как быть???????
У меня та же проблема,выбивает виникла помилка при підписі даних (виникла помилка при отриманнi позначки часу (65)) что делать??(((
на жаль нічого, в техпідтримку не додзвонитися не дописатися, ця помилка з 3 годин
Дало новую помилку ( виникла помилку при отриманнi позначки часу(65)) Що це также?
У меня также,хотя заходила до этого все было нормально,что делать ??
та сама ситуація. вже більше доби не можу подати декларацію. Навіть чернетку не зберігає. Піше різні помилки. зараз написало «Виникла помилка при автентифікації користувача(Не вдалось з’єднатись з сервером. Спробуйте пізніше)»
Що ж робити?????((((
Також виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше. Завтра останнiй день(((((
Третій день відправляю — нуль результата. То чернетку некоректно зберігає то сервер не бачить. Йду спати....
Жах!!!! Зробила все в декларації, відправляла і писало що проблема із сервером. А тепер при повторному відправленні пише не правильний сертифікат, це мабуть як я розумію новий ключ мені потрібно робити, а завтра субота..... підкажіть як можна зробити і де це швидко...
да уж....может сервер уже любую ошибку выдает.. какую вздумается..
есть отделения Приват банка которые работают в субботу. или попробуйте сами через компьютер зайти в прива24 и скачать
Сама вот не знаю, писала днем на почту, но без ответа... тут в комментариях прочла, что в фейсбук еще можно написать... написала, но вряд ли среди ночи поступит ответ.. я думаю, что на сайте НАЗК должна фиксироваться активность пользователя... фотки сделала экрана в разное время суток...
Хочу спать)) а тут всё время : «Помилка. Не вдалось з’єднатись з сервером. Спробуйте пізніше.» Вот зачем мне оно надо, декларацию после увольнения сдавать с такими проблемами =)
Помилка. Активного користувача з такою електронною адресою не існує.Таке відбуваеться вже третій день(поміняв емейл згенерував в приваті ключ).Як бути?
У меня была таже проблема. Зайдите на сайт НАЗК, там есть пошагово как делать, надо с нового адреса отправить письмо на support, только самое главное правильно (дословно) указать Тему письма и четко все данные которые они просят, потом в течении суток они сами изменят ваш адресс в декларации и пришлют вам дальнейшие действия. Мне сутки они его меняли.
Ха) НАЗК рулит) мало того, что я обновила ключ и указал електронный адрес, так при подачи декларации он вдруг не подошёл!!! Но ещё интереснее, что чтобы обновить ключ нужно подать заявку, которая будет обрабатываться только в рабочии дни))) то есть я как гражданин Украины не могу подать декларацию просто из-за некорректной работы сайта! А потом меня же привлекут к ответственности за не поданную вовремя декларацию!
Целый день пытаюсь отправить декларацию, ничего не получается((((( пишет что нет связи с сервером((((
и что делать??? как отправить эту ............. декларацию??писала уже куда только можно
никто не отвечает..........
Сама вот не знаю, писала днем на почту, но без ответа... тут в комментариях прочла, что в фейсбук еще можно написать... написала, но вряд ли среди ночи поступит ответ.. я думаю, что на сайте НАЗК должна фиксироваться активность пользователя... фотки сделала экрана в разное время суток...
Виникла помилка при автентифікації користувача(Не вдалось з’єднатись з сервером. Спробуйте пізніше)
Кожному не має часу відповідати, що змінили адресу чи щось інше. Якщо Ви писали листи у службу підтримки, то спробуйте зайти під новою адресою. Можливо Вам все зробили, а Ви сидите, чекаєте особистого листа. У мене, наприклад так і було. Відповідь не приходила, а коли спробувала зайти, то все вийшло.
Підкажіть будь ласка ключі зазвичай скільки років дійсні? Мені минулого року зробили, цього року зайшла на свою сторінку, заповнила повністю декларацію а відправити не хоче. Пише що проблема із сервером! Сиджу на іглах, не знаю що робити...
у каждого по-разному. мои два года действительны, а у подруги — год
Аналогічна ситуація! Фейсбук, інстаграм, пошта — ніякої реакції! Просто крик душі! Якщо не встигнемо до 1 квітня — нехай НАЗК продливає терміни! Бо ж нашої вини у цьому аж ніяк немає!
Просто в панике, пишу второй день, и в Инстаграм, и в фейсбуке, на почту suport. Писем двадцать уже наверное отправила, с просьбой сменит почту. Тишины, ни на один телефонный номер горячей линии зайти не могу. Я просто, в отчаянии , не знаю что делать. А что если не смогу до 1 апреля, подать???? Это кошмар какой-то(((((
я вчера написала в фейсбуке www.facebook.com/NAZKgov, в мессенжер, ответили минут через 20, почту поменяли. писала по украински, может это тоже имеет значение :)?
Вы знаете, я тоже пишу им на украинском языке, ФИО, индефикпцинный номер, адрес новой почты, но глухо((((
Это только у меня такая проблема? Не могу зайти на портал НАЗК для создания декларации. Уже и электронку поменяли, и ключ новый утвердили, собралась — ну все, сейчас сяду заполнять, а оно не грузится. на сайт nazk.gov.ua заходить, а дальше, на portal.nazk.gov.ua — не получается!
Що ви їм писали, бо я уже море листів відсилала.. реакції нуль(((((
відповіли в інстаграм! Писала багато разів у дірект (приватні повідомлення)
Мне тоже ответили письмом, теперь жду подтверждения смены ключа , надеюсь что хотя бы завтра, смогу заполнить декларацию.
через сколько ответ получили. В инсте вы заходили через телефон
Так, через телефон. Писала вранці ще та декілька разів протягом дня, відповіли під вечір
Непонятно, по какому принципу они меняют почтовые ящики, но после моего письма в ФБ сегодня где-то в 15.00 ответ пришёл через неск. минут, а мои 2 коллеги написали через 10 мин. и до сих пор не получили ответ. Писали о переходе на gmail.
Я меняла 12 электронных адресов для коллег. Судя по очередности обработки писем за каждым оператором закреплена определенная буква, с которой начинается имя электронной почты. Все запросы были отправлены на техподдержку в течении часа, а обрабатывались от 3 до 10 дней. Вначале буква t, потом g,p,c,a. Почта с буквы s исправлена на 10 день, а с буквы n нет ответа до сих пор. Пришлось создать новую и менять через Фейсбук.
Добрый день!
Вчера через Фейсбук целый день писала сообщения об изменении почты, реакции ноль. Создала новую почту, адрес тоже укр нет, и поменяли за 30 секунд. Попробуйте, может кому-то повезет. Первоначальный адрес насинался на букву n, его не меняли 10 дней, создала на букву t и быстро сменили.
Добрый день! Писала не одно письмо со старой и новой почты, в фейсбуке, а ответа не пришло про смену почтового ящика. Может кто-то знает как можно позвонить? Дозвониться на горячую линию не реально. Что делать если не успею подать декларацию до 1.04.
Аналогичная ситуация, никто не отвечает ни на СМС, ни на письма... Что делать, непонятно(
Вот и у меня то же самое!Ответа нет ни на почту,ни на ФБ!!Уже истерика!Еще про штраф начиталась,так воообще завал
Пришло письмо про смену почты, а теперь жду письмо про смену ЕПЦ
Через сколько пришёл ответ подскажите,у меня скоро будет истерика просто
У меня истерика целый день!
Письмо я писала с своей почты укрнет,туда и пришел ответ,письмо пришло через 3 часа,но теперь еще рассматривают заявку про смену ЕПЦ,ответа пока нет
Завтра если не поменяют буду писать письмо официальное и отправлять с уведомлением,что не мне не отвечают и я не могу подать декларацию в срок
Для страховки можно!!
Вот еще слышала что даже через инстраграм пишут люди и ответы приходят относительно быстро
nazk.gov.ua/contacts
пишите, куда только можно. где-нибудь ответят
Не меняют почту!!!! Фейсбук не отвечает, оф сайт не отвечает уже неделю, если ли смысл ехать в штаб НАЗК в Киеве???
Спробуйте зайти з новою адресою. Мені теж не відповіли, але на наступний день після того, як написала їм листа, я змогла подать заявку на зміну ключа під новою електронною адресою.
Когда написала на [email protected] об ошибке в активации нового почтового ящика при смене ключа ответили буквально через 5 мин.,на ФБ отвечали почти сутки.
Я також відправляла в Фейсбуці лист на НАЗК. Чекала 3 години, але відповідь не надходила. Потім я ще раз відправила їм лист. Відповідь прийшла за 5 хвилин. Велике Вам, дякую, за пораду.
Доброго дня! Пишіть у месенджер в фейсбуці. Мені відповіли за 40 хвилин. А на електронну пошту листи так і не прийшли.
Доброго дня! Відправила приватне повідомлення в фейсбуці хвилин 40 назад. Поки, що відповіді не має, хто вже так робив — вони присалають відповідь з інструкцією?
Здравствуйте, подскажите — подали декларацию, пришло письмо на почту , что подана, в личном кабинете также подтверждает подачу декларации, но в общем доступе и по ссылке в письме ее нет и выбивает ошибку 503. Как убедится что она подана?
то же самое пишет. наверное, у них на сайте сбой. в самом реестре написано, что декларация активна.
Спасибо девочкам за совет написать в ФБ. Написала им в мессенджер — в течении часа ответили
Жду с 20 марта ответ с тех поддержки по поводу смены электронного ящика, никто так и не ответил
пишите в Фейсбук, мне через 1 минуту ответили и адрес поменяли
здравствуйте, а что значит писать на фейсбук? я там зарегистрирована а дальше ка?\это группа или что то еще?
это страничка.
www.facebook.com/NAZKgov
. выбирайте функцию «Сообщение» (серая кнопка справа, сразу под картинкой) и отправляйте свое сообщение.
дайте будь ласка посилання на сторінку в фейсбуці, написала відповіді й досі не має
Я теж писала листи на сайт... Відповідь так і не прийшла. Написала у ФЕЙСБУК.... і сталося диво.... відповіли буквально за декілько хвилин. Спробуйте написати у фейсбук на сторінку НАЗК (я вказувала ПІП, ІНП, нову електронну пошту). Сподіваюсь вам теж ДОПОМОЖУТЬ швидко)))
Для тех кто ещё не сменил Мейл — пробуйте писать в Фейсбуке. Написала и через час на него же пришёл ответ. А так ждала с 20.
Заповнила розділ 3. Обєкти нерухомості і отримала «Увага! При автоматичній перевірці поточного розділу документу виявлені логічні помилки». Не розумію де помилилася, все вносила з документу про власність. Якщо спробувати відправити так, система пропустить? Що робити?
не пропустить. те, що не заповнене, має бути підкресленим червоним. уважно передивіться. можливо, ви не зазначили тип права, чи власність. там є підказки, перечитайте
Добрый вечер! Уже пятый день не могу войти на сайт. Моя проблема следующая, Получила новый ключ (от привата, также как и в прошлом был тоже приват). При смене ключа, на почту приходит письмо, ввожу данные нового ключа, а мне пишет красным, Помилка Зміни ЕЦП. обратитесь в тех. поддержку.
В тех. поддержку написала, а они мне прислали, что Ваша эл. адрес изменён (адрес мой пишут) и инструкцию прислали как изменять ключ, вообщем всё то что я делаю.
Так решение проблемы нет. Делаю как в инструкции, пишет Помилка зміни ЕЦП.
Может кто-то знает решение проблемы?
При смене ключа вводите в первой строке АЦСК «Приватбанк», во второй — выбираете ключ, в третьей — пароль. Ниже наживаете «Я змінив/загубив свій ЕЦП». Вас перекидывает на страницу, где надо указать электронную почту(ту, которую указывали в прошлом году). На эту почту приходит письмо со ссылкой, по которой необходимо перейти. Вас возвращает на начальную страницу НАЗК, где опять повторяете ввод АЦСК, ключа и пароля, ниже нажимаете «Змінити ЕЦП». На почту приходит очередное письмо с сообщением, что ваша заявка на смену ЕЦП принята. Как правило, через час можете пробовать заходить на сайт НАЗК для заполнения декларации. В некоторых случаях, на следующий день.
Шановні колеги по нещастю. Була така ж біда. Перепробувала все..... і знайшла рішення. Вам потрібно написати листа на назк (в Фейсбуці) там відповіли через годину. Лист з проханням змінити електронну адресу. У тому році в мене була на i.ua. Створила на ukr.net. У листі обовязково зазначте ПІБ та ін. код. Підсумуємо. Тепер КОЖНОГО року для зміни ЕЦП потрібно створювати НОВУ поштову скриньку!!!! Успіхів!!!!
Доброго вечора! Може хтось стикався з такою проблемою: пройшовши всі кола пекла, написавши листи в підтримку та змінивши ел.адресу і ключ, нарешті, подала декларацію, отримала відповідного листа «Вітаємо! Ваша декларація успішно подана!» ще 20.03.2018... АЛЕ вона до сих пір не відображається ні в Єдиному державному реєстрі декларацій, ні на declarations.com.ua Що це може бути?
Написала смс на фейсбук НАЗК очень оперативно решилась проблема по входу на сайт . желаю всем удачи
Объясните,пожалуйста! Зачем требовать от людей проходить всю эту муть, если уже больше недели висит это: «Помилка. Користувач з таким податковим номером вже зареєстрований.
Ви можете скористатись функцією «Я загубив/змінив свій приватний ключ».!!!!!!!!!!!!!!!
ЧТО ДЕЛАТЬ?! Сто раз меняла, но толку НОЛЬ!
Ключ уже новый, адрес вводила и старый, и новый. Пишет одно и то же:"Така поштова адреса не існує або вже зайнята"
Как быть?
что означает и новый и старый?,он вообще то один должен быть и явно не mail.ua !
а Вам,что бы не было "уже iснуе",хорошо бы ло бы инструкцию по смене ниже прочитать.Новый адрес становится активным после запроса и ответа о его смене!
Добрый день!Подскажите,пожалуйста, Вы решили проблему?У меня такая же...ввожу ключ и пароль и переводит в раздел как регистрация(Моя фамилия уже стоит, номер инн стоит- ввожу данные почты и телефон) и потом красным выдет ошибку"
Ви можете скористатись функцією «Я загубив/змінив свій приватний ключ»
В мене таке ж.. писали листи на пошту назк.. результату — 0. Не знаю що робити... Терміни обмежені
Ви можете скористатись функцією «Я загубив/змінив свій приватний ключ»
Добрый день. Подскажите, пожалуйста. В прошлом году подавала декларацию с почтой mail.ua. В этом году не могу зайти на сайт. Ключ прошлогодний действителен и пропускает. Но на следующей странице, где написано имя, код, выбивается автоматически адрес совсем другой и не моей почты. На адрес моей прошлогодней почты реагирует так: Така поштова адреса не існує або вже зайнята. При вводе другой своей почты получаю: Помилка. Користувач з таким податковим номером вже зареєстрований. Ви можете скористатись функцією «Я загубив/змінив свій приватний ключ». В чем дело и как зайти? Письма в службу поддержки еще не писала.
Попробуйте сменить почту (только украинский поставщик услуг) и написать письмо в службу поддержки на [email protected] о смене почтового ящика.
Добрый день, письмо на почту старую не пришло, ответ на мое письмо на [email protected] про смену почтового ящика с 21.03 тоже нету, дозвониться на горячую линию не реально, что делать не знаю.
Чекаю лист — підтвердження на ел. адресу 6 днів. відповідь не надходить, що робити?
Чоловік подає декларацію вперше. Лист-підтвердження на електронну адресу так і не надійшов.Впевнений в правильності вказаної адреси. Написав декілька листів до служби підтримки, за 5 днів ніякої відповіді.За телефонами служби підтримки додзвонитись неможливо. Що робити?
Вийшло! Пишіть на фейсбук в месенжер НАЗК. За пару годин питання вирішено!
Доброго дня, якщо він добрий. Скільки можна отримувати одне і теж. Помилка. Активного користувача з такою електронною адресою не існує. Що робити?
Я не знаю що мені далі робити. Три дні пройшло але не можу змінити єцп пише що немає такого користувача
Я змінила почту і цп написала в назк прийшло що почту змінено а коли заходжу я загубив або змінив ключ щоб отримати посилання мені пише що такого активного користувача немає. Що робити
Для все тех,у кого некорректный почтовый ящик объясню:что при входе и отправке заявки на смену ключей выскакивает сообщение,что ваше сообщение отправлено! и Вы спокойно сидите и ждёте либо ответа,либо что вот Вы сейчас войдёте,ТАКОГО НЕ ПРОИЗОЙДЁТ!,зря надеетесь! -это зелёное окошко будет Вам всё время говорить о том что всё ОК,но на самом деле Ваше смс блокируется системой,согласно закона!
Я відправляю листи з нової електронної пошти gmail, де зазначаю ПІБ , РНОКПП , старий е-mail і новий, відповіді тиждень нема. Телефоную на гарячі лінії, але додзвонитися нереально
я не знаю,что Вам подсказать,у Вас три проблемы сразу 1.фамилия,2.ключи,3.эл.ящик,думаю что в Вашем случае большой тормоз будет из-за смены фамилии,так как все Ваши данные зарегистрированы под старой,почитайте ниже внимательней кто чего как делал
если Вам и сменят ящик,то ключи Вы получали на новой фамилии,опять Вам будет говорить,что под такими данными пользователь уже есть,пытайтесь звонить
А якщо міняю тільки ключі, почта укрнет, відповіді немає більше тижня, Помилка такий користувач з таким емайл уже існує. Створила нову почту жмаілком. Лист прийшов через день, але зареєструвати ключ не дало.
Получил ответ на пятий день Адресу змінено но...при входе все то же самое не існує або занята Дурдом
а Вам входить и не нужно,если ключ новый,меняйте его через форму згубив/змiнив,ещё сутки пройдет,а ежель и туда та же фигня,то вводите пока не пропустит,щас сплошные глюки там
Відправила в НАЗК лист про заміну електронної пошти, скільки часу треба чекати???І чи підходить нова електронна адреса така як mail.ua????
Добрий день! Будь ласка, підскажіть що робити! Змінила в поточному році прізвище, закінчився ключ, тому зробила новий , е-mail був на яндексі, тому вже відправила кучу листів на [email protected], згідно інструкції на сайті . Відповідь чекаю тиждень, проте результату нема((
Доброї ночі,я скоро взагалі перестану спати з тією декларацією((((((((2 тижні входила в систему,а тепер вісне усе, це так в усіх? чи тільки в мене?
листа про зміну почти відправила ще 16 березня... повторного 21 відповіді немає ще й досі. що робити? 31 вже близько...
Добрый день, получила новый ЕЦП. Создала почту, отправила письмо еще 20. Ответа нет.
если всё сделано правильно и Вы в этом уверены,то тогда только ждать,там сейчас завал!
всё правильно,это как описано ниже,а почему так?,а потому как если сделано что то не так,вы всё равно при отправке будете видеть всплывающее окошко о том,что всё «ОК» письмо отправлено!,хотя на самом деле всё не так радужно,и Вы об этом не знаете,а просто ждёте!!!
Создала почту на укр.нет. написала в теме " смена ецп и мейла" в сообщении фимилия имя отчество, код, старый мейл.такой то прошу поменять на новый. Все вроде так.
тогда Вам осталось дождаться ответа,а они сейчас ой как долго
А вот все кто не успеет сдать по их вине декларации будут платить и получать по шапке ни за что.
просто как обычно все кинулись в последний момент,забыв об этом грёбаном указе о блокировках,за то там на это отреагировали сразу,причем ни кому не сообщая!
ТОЖ саме ви зареєстровані, просто з іншою електронною адресою, вона ж у вас зараз інша тому і не приймає система, бо по факту там інші дані. А зайти у свій профіль і поміняти її (скриньку) самостіно не можете. Це реальний і непродуманий косяк системи.
Доброго дня! А що робити коли змінився ЕЦП, а електронку яка вказана при реєстрації непам’ятаю?
Створюйте нову пошту і з неї відправляйте лист на адресу НАЗК з темою прошу змінити мені електронну адресу. В листі вказуєте ПІП, податковий номер і нову електронну адресу. Ну і чекаєте, я от вже 4 дні чекаю і не знаю чи чогось дочекаюся.
А якщо е-mail потрібно змінити чоловікові,а я написала листа зі своєї пошти, що в цьому разі робити, чекати листа чи створювати нову пошту? Дякую за пораду.
Добрий день. Допоможіть будь ласка.Введення контактної інформації вибиває:Помилка.Користувач з таким податковим номером вже зареєстрований. Я змінила фамілію,ключ на новій фамілії а код старий.
по этому и пишет так,а как должно писать?,если Вы действительно там есть
Подскажите пожалуйста что делать ? Я писала на их почту,3 дня никакого ответа,звоню на все официальные номера никакого результата.Пожалуйста дайте номер по какому кто-то дозвонился?Спасибо.
«Увага! При автоматичній перевірці поточного розділу документу виявлені логічні помилки.» а як визначити в чому саме логічна помилка? Об’єкти нерухомості
Відкрийте ще раз свою декларацію, зайдіть на розділ, який показує помилку, відкрийте кожну з категорій, яку ви заповнювали і аж там побачите, де саме помилка.
Строк дії ЕЦП завершився. Через Приватбанк завантажила новий ЕЦП, проте увійти в НАЗК з ним не можу, пише помилку: Помилка зміни ЕЦП.Зверніться до служби технічної підтримки. Зверталася, відповіді немає . Що робити? Підкажіть будь-ласка.
Помогите пожалуйста. Поначалу была ошибка «виникла помилка при ініціалізаціі криптографічної бібліотеки», нашла что надо перейти на: Використовувати апаратний носій особистого ключа, все установила, но теперь не пускает ключ с флешки, пишет: Виникла помилка при зчитуванні особистого ключа з носія ключової інформації (19). Уже не знаю что делать и чего ждать дальше!?
а у меня такое было. скорее всего ваш ключ находится в папке на флешке. вы должны его вынести из папки, чтобы путь быль прямой от диска к ключу.
а вы на новую флешку с сертификатами перенесли + ключ (второй)? и там нужно указать что это съемный диск
у меня ключ Приватбанка, там нету сертификатов отдельно вроде( да я указываю это все но не помогает.
Добрый вечер. Подскажите кто-либо сталкивался с проблемой заполнения декларации из-за границы. Живу в Германии, но должна заполнить декларацию за 2017 год. Система не пускает. Пишет ошибку криптографической библиотеки 4097.
была та же проблема, нажмите Використовувати апаратний носій особистого ключа и там появится настройки, установите все и тогда должно пустить
Добрый вечер. Помогите пожалуйста! При входе пишет следующее: Помилка. Користувач з таким податковим номером вже зареєстрований.
Ви можете скористатись функцією «Я загубив/змінив свій приватний ключ».
Что делать? Все данные введены правильно.
Я уже писал здесь,что проблему нужно описывать полностью,а не сам её результат,как и чего Вы делаете остаётся только догадываться.Полностью,это значит что и как Вы делаете,и с какими ключами
если кто то получил новые ключи,то запомните что Вы ни куда с ними не войдете,и писать Вам будет что такой пользователь уже есть,ихнюю смену нужно зарегистрировать,путём запроса!
Заметил такую вещь: На работе провайдер интернет от Укртелеком. В кабинет заполнения деклараций сотрудники заходят нормально, заполняют декларацию. Но при попытке сохранить черновик или подать декларацию выдается ошибка связи с сервером. Иногда после
Создал новый ключ.зашел на "я загубив або змінив свій електронний ключ«.ввожу СТАРУЮ почту (ukr.net) мне пишет «Помилка.активновго користувача з такою електронною поштою не існує»
Создал новую почту (ukr.net) отослал уже 5 писем на смену почтового адреса ответ уже неделю как не приходит.пытаюсь ввести новую почту(хоть ответа и не приходило)все равно зайти не может.подскажите что делать?
я думаю,что своими действиями Вы запутались сами и систему и так перегруженную,пробуйте сделать звонок,телефоны есть ниже
еще есть телефоны , что заканчиваются 63. 64, 65. увы все молчат.
как быть если утерял ключсделал новый на новую почту,а старой почты не помнишь???
У меня почта на gmail.com уже два раза заполнял, сейчас пишет, что почта занята либо не существует... что делать в такой ситуации?
Отправляет!,вот Вам доказательство: Поштову скриньку змінено.
Якщо Ви отримали новий ЕЦП
скористайтесь кнопкою Я загубив/змінив свій приватний ключ
1. Натисніть кнопку Я загубив/змінив свій приватний ключ
2. Вкажіть Вашу поштову скриньку
3. Натисніть кнопку «вислати код відновлення»
4. зайдіть в поштову скриньку
5. знайдіть лист «Зміна ЕЦП | ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ»
6. Для зміни ЕЦП перейдіть за посиланням
7. Оберіть АЦСК
8. Оберіть файл ЕЦП
9. Вкажіть пароль від Вашого ЕЦП
10. Натисніть кнопку «Змінити ЕЦП»
11. Натисніть кнопку «ОК»
что раз пробывал,пишет:Активного користувача з такою електронною адресою не має
Не відправляє. Пише відправлено, а його НЕМА. останній лист який приходив з такою назвою — минулорічний.
Вы вопросы здесь задаёте,а правильно суть проблемы не указываете,наверно думаете что всё остальное кто то либо знать должен,либо придумать
При попытке зайти выдает сообщение «Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.)» Это уже сайт лежит? Или чего ему нужно.
З новим ключем з горем пополам через 10 днів зайшла в НАЗК, проте там тільки віконце «нова декларація». Де моя минулорічна і «створити нову на основі старої»? З чим це звязано і що мені робити.
АЦСК -случайно не сменили при входе?,только так может получиться пустая страничка или глюк системы,по этому вопросу лучше их по телефону домагать!,но пока дозвонитесь ой-ой!,лучше наново заполнить,поверте
У них новая декларация на новом компе, другом браузере, и вообще от погоды на луне. Не предсказуемо. Часто не сохраняет вообще результаты.
Для всех тех,кто здесь тупит (извеняюсь) со сменой почтового ящика,то есть у кого новые ключи,а электронка старая,заканчивается на (.ru) , и тому подобных!1.Создаём новую эл.почту,которая должна заканчиваться на (.net ,.ua ,.com) то есть Украинская!!!,2.Далее с этой электронки пишете запрос на адрес [email protected],где тема:смена почтового ящика,и сам текст:Я,Ф.И.О. ,номер Вашего ндификационного кода,прошу Вас сменить электоный ящик с (пишете Ваш старый, на пишете Ваш новый,с которого Вы делаете запрос),в связи сполучением новых ключей!,всё более ничего,штамповать не нужно!,3.Отсылаете и ждёте ответ с инструкциями,на свою новую эл.почту!!!(рассматривается от 3 до 5 сут.),но проверяйте межет прийти и быстрее!
а если у меня старая кончается на net и все равно пишет «така поштова адреса не існуе або уже зайнята»
а Вы попытайтесь с самого начала объяснить,что Вы делаете,тогда станет понятно почему не заходит и по конкретней (ukr.net или как там у Вас),оно не совсем ясно
но как там бы ни было,если потрачено уже столько времени,уже можно было создать нормальную электронку и подать запрос на смену,может её тоже по каким то причинам блокируют,самый оптимальный вариант это @gmail.com ,на этом ящике заморочек не будет!
Это. что страница жалоб??? Все задают одни и те же вопросы, а ответов ноль. Я так понял, что это только страница психологической разгрузки, написал и полегчало? У меня те же проблемы и ответов нигде нет. Что то легче не стает.
читайте внимательней и они появятся,я здесь оказался по той же причине,прочитал,сделал и всё получилось,неделю мучался,но как оказалось всё просто и письмами засыпать не нужно,хватит одного но правильного!
два дня мудохаюсь...через ошибку через гугл нашел твой коммент!посмотрим поможет ли....отправил письмо...но все равно спасибо....а то вроде все есть и ключ и вроде заходит...а подробной контактной инфе о себе пишет ошибку....
Все написал правильно и правильно отправил- ответа нет. Почему сайты интернет магазинов работают исправно и в сторону клиента, ответа долго ждать не приходиться — потому. что люди дорожат своей репутацией и доходом. А сайтом НАЗК который год никто не занимается серьезно, вина их 100%, а наши мучения. Неужели нет никого кто бы поставил их на место и заставил работать как надо. Извините может дерзко, но правда
потому,что у них нет правдивых скидок и акций,а Вы представте себе на минутку все магазины сделают обвал цен в 50% и посмотрите как Вы туда достучитесь,так и здесь чем меньше времени остаётся,те больше для них таких как мы,отсюда и завал,не защищаю совершенно просто стараюсь принять эту нашу реальность
Просто нет ответственности и самое страшное , что нет наказания. поэтому это будет длиться до бесконечности, а зарплату и премии неслабые получают
До конца срока подачи декларации 10 дней, а реестр уже лежит. Сутки пытаюсь зайти на сайт, одна и та же ошибка. Даже попытаться зайти на сайт невозможно — сервер же лежит. Эта проблема будет решаться или же никаких улучшений в работе сайте вообще не предвидится? Сначала выдает сообщение «виникла помилка при ініціалізаціі криптографічної бібліотеки», затем «помилка 404»
і мені допомога потрібна((((((((Змінила ключи,все ок,а потім ПОМИЛКА..такий податковий номер зареєстрований(((((і ще електронна адреса уже зайнята,або не існує,що робити?На гарячу лінію дозвонилась ледве, оператор дзвоніть на інший номер, листи писала уже на дві адреси [email protected] і на [email protected] Постійно в очікуванні(((((((((((
какие листы и куда Вы их отослали???,-запрос на смену п/я пишется на [email protected] ,только на один этот!!!,читайте ниже внимательно как и чего делать.
допоможіть будь-ласка!!! електрона пошта у мене [email protected] минулого року не було ніяких проблем...!! цього року в систему ЕЦП вхожу... але при введені електроної пошти пише «така поштова адреса не існує або вже зайнята»
Що мені робити?
не паникуйте,а внимательно прочитайте,Вам нужно подать запрос на смену почтового ящика,ну соответственно создать себе этот эл.ящик,только не ...ru а ...com,ua,net -Украинский.
Строк дії ЕЦП завершився. Через Приватбанк завантажила новий ЕЦП, проте увійти в НАЗК з ним не можу, пише помилку: Помилка зміни ЕЦП.Зверніться до служби технічної підтримки. Зверталася, відповіді немає 5 днів. Що робити? Може в когось була подібна ситуація? Підкажіть будь-ласка.
Доброго дня, скажіть будь-
ласка як Ви вирішили свою проблему?
Мені також відповідь прийшла не зразу, написала я декілька листів, але як виявилося, з не правильним текстом. Як тільки написала повідомлення з нової електронної пошти з темою «Прошу змінити мою електронну адресу», також вказала своє ім"я, прізвище та по батькові, Код ИНН, і нову дієву пошту, то десь через день-два, мені відповіли. Нарешті я вирішила цю проблему і подала декларацію (мучилася я довго поки змінила адресу; дзвонила до них десь тиждень постійно, не повезло, так і не дзвонилася.)
До речі, дякую Денису Олейнику за пораду, що мені далі робити; саме завдяки вам мені вдалося подати декларацію.
мне ответ пришол, через 3 дня. Нужно писать ФИО, Код ИНН, и новую действующую почту. тему я указывала письма «прошу сменить електроную почту» Спасибо за помощь НАЗК
Подскажите пожалуйста, что делать если для смены почтового ящика проделала все, что рекомендовано (получила на новый адрес письмо, прошла по ссылке) ,но адрес не меняется????
я тоже 3 раза пробовала и когда четко следовала инструкции с письма то все получилось. вот что мне написало зеленым цветом : «Ваша заявка на зміну ЕЦП розглядається адміністратором. На цей час ви не зможете користуватись реєстром. Після перегляду вашої заявки ви отримаєте електронного листа з подальшими інструкціями»
Подскажите пожалуйста. Можно ли подать декларацию в бумажном виде. Нотариус заверит мою подпись
Я написала в назк щоб змінили пошту ще 12.03.18р і ще 4 рази але відповіді немає. Я не знаю що робити
електронна пошта змінена на meta.ua. Чи підійде цей домен? Чи знову треба нову скриньку? Відповіді від адміністратора не дочекаєшся.
Змінили електронну пошту на ukr.net після двох листів і кількох днів очікування. А тепер три дні чекаю на зміну ЕЦП. Пише, що адміністратор розглядає заявку. Тепер знову чекаю на диво. До речі, співробітник учора відправив заявку на заміну ЕЦП і вже сьогодні працює у Реєстрі. Що робити далі ?!
Сколько ждать ответ от техподдержки? написала на замену почты еще 11 марта и ответа до сих пор нет...
ждать-ждать и еще раз ждать скок раз можно тут постить одно и то-же.А ТО,ЧТО ПИШУТ ПО 3-4-5 ПИСЕМ В ТЕХ.ПОДДЕРЖКУ ЭТО КАПЕЦ.
мне ответ пришол, через 3 дня. Нужно писать ФИО, Код ИНН, и новую действующую почту. тему я указывала письма «прошу сменить електроную почту» Спасибо за помощь НАЗК
я тоже 3 раза пробовала и когда четко следовала инструкции с письма то все получилось. вот что мне написало зеленым цветом : «Ваша заявка на зміну ЕЦП розглядається адміністратором. На цей час ви не зможете користуватись реєстром. Після перегляду вашої заявки ви отримаєте електронного листа з подальшими інструкціями»
Та же фигня. И те же ошибки! Тех поддержка НАЗК как всегда ковыряется в носу! Как подать эти долбанные декларации??
Не можу подати декларацію тому, що користувача з такою електронною адресою не існує хоча поштовий адрес сформований ноаий
Добрий день! маю таку саму проблему (електронна пошта
mail.ru),
. Написала лист [email protected] відповіді не має. Дозвонилася на технічну підтримку до речі досить легко ( десь з п’ятої спроби) сказали, що відповідь на електронну адресу прийде обовязково. Чекаю
Много писать не нужно,Ф.И.О. ,инд.код, и прошу сменить (@yandex.ru на @gmail.com) ,ну и подождать,дней так несколько,сам уже надежду потерял,а тут бац сегодня ответ прислали)))
Добрий день! Допоможіть порадою. При реєстрації була вказана російська адреса yandex.ua, зараз отримала новий ключ з електронною адресою meta.ua. Коли вводжу адресу для підтвердження реєстрації, то листи не приходять у поштову скриньку. коли прописую yandex.ua, то пише, що на пошту відправлено лист для завершення реєстрації. Але, як я раніше вже писала, нічого не приходить. В службу підтримки писала листи, відповіді досі немає і на сайт також не можу зайти, телефони постійно зайняті.Що робити, як зайти та заповнити декларацію?
У мене теж змінилася електронна пошта. Намагаюся зайти в Реєстр , а мені видає «Помилка .Активного користувача з такою електронною адресою не існує». Написала кілька листів на [email protected]. На даний час відповіді не отримала. Телефонувала десятки разів на вказані телефони, але жодного результату. Що робити не знаю. Сиджу і чекаю на диво.
звонить бесполезно,хотя шанс есть всегда-но лучше письмо в техподдержку!
Допоможіть! У мене змінилася електронна пошта, декларація прикріплена до mail.ua, змінити не встигла. Зробила новий цифровий підпис, так як старий втратила. Тепер не можу зайти в декларацію. Написала листа на [email protected], але відповіді немає. Що робити? Вже все спробувала.
подтверждаю,долго не было ответа,но всё таки пришёл,ждите всё будет
це жах, у мене та сама проблема, моя минулорічна електронна пошта була на mail.ru і мені видає «така поштова адреса не існує або вже зайнята». Бачу, не тільки в мене така проблема і як я розумію, допомоги від тех.підтримки навряд чи отримаю, на дзвінки не відповідають і на мої звернення на їхню електронку також. Подільться, будь ласка, як ви вирішили дану проблему?
І, до речі, в моєї знайомої електрона також на мейл.ру і вільно зайшла, як так?
пишите письмо в тех.поддержку-обязательно ответят-это только для смены эл.почты.а,что до Вашей знакомой-так скорее всего она заходит со старым ключем,пока еще действительным на данный момент,Вопрос времени.Совет ей,пока еще не поздно,зарегестрироваться на gmail.com или ukr.net для работы с Реестром (получение сообщений, подтверждение изменения электронной цифровой подписи и т.п.) следует использовать почтовые ящики, которые не подпадают под указанные ограничения (например ukr.net, i.ua, email.ua, gmail.com тому подобное).Если Ваш электронный почтовый ящик подпадает под ограничения, то для ее изменения в персональном кабинете Реестр необходимо создать (или использовать другую) личный почтовый ящик. После этого следует авторизоваться в Реестре по адресу: portal.nazk.gov.ua с помощью собственного электронной цифровой подписи, перейти во вкладку «Мой профиль», нажать кнопку «Изменить контактные данные», в поле «Новый E-mail «указать новый почтовый ящик и нажать кнопку» Изменить E-mail «.Так
На новый почтовый ящик придет письмо «Изменение E-mail | ЕДИНЫЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ РЕЕСТР ДЕКЛАРАЦИЙ ». Для изменения E-mail перейдите по ссылке в письме, повторно выполните вход в Ваш персональный кабинет и проверьте вкладку «Мой профиль». В поле «E-mail» должна быть указана уже изменена электронный почтовый ящик.
ВНИМАНИЕ!!!Для изменения электронного почтового ящика в Вашем персональном кабинете Реестр не нужно получать новый ЭЦП.
УДАЧИ!!!
Добрый день, прошлогодняя декларация зарегистрирована под mail.ru , ключ прострочен. Взяла новый ключ, создала новый электронный ящик. После введения контактной информации выскакивает вот такая ошибка — «Помилка. Користувач з таким податковим номером вже зареєстрований. Ви можете скористатись функцією «Я загубив/змінив свій приватний ключ». После заполнения функции «Я загубив/змінив свій приватний ключ» вот такая ошибка — «Помилка. Активного користувача з такою електронною адресою не існує». Писала в тех. поддержку , звонила , безрезультативно. Что делать подскажите пожалуйста?
Дякую гарно Вам за відповідь, ви мені дійсно допомогли і завдяки вашій пораді змогла зайти на сайт.
Написала повідомлення з нової електронної пошти з темою «Прошу змінити мою електронну адресу», також вказала своє ім"я, прізвище та по батькові, Код ИНН, і нову дієву пошту, то десь через день-два, мені відповіли. Нарешті я вирішила цю проблему і подала декларацію (мучилася я довго поки змінила адресу; дзвонила до них десь тиждень постійно, не повезло, так і не дзвонилася.)
После этого следует авторизоваться в Реестре по адресу: portal.nazk.gov.ua с помощью собственного электронной цифровой подписи, перейти во вкладку «Мой профиль», нажать кнопку «Изменить контактные данные», в поле «Новый E-mail «указать новый почтовый ящик и нажать кнопку» Изменить E-mail ".Так
Классный ответ?!. Проблема в том, что войти не возможно
Как бы там ни было, но запрета на использование любых ящиков нет. Есть указание провайдерам блокировать и не более того.
У меня аналогичная ситуация. Дозвониться нереально, даже когда получается прорваться до гудка, никто не отвечает. Написала несколько писем, ответа нет, что делать?
Добрий вечір. Така вибиває помилка. Така поштова адреса не існує або вже зайнята. Підкажіть будь ласка що робити.
Добрый вечер, хотела узнать, вступила в брак в 2018, подать декларацию должна ежегодную за 2017, нужно ли менять ключ, что бы декларация была на новую фамилию? Все же я её изменила не в том периоде за который подаю декларацию. Помогите пожалуйста
После сдачи декларации да. Чтоб в следующем году уже подавать декларацию под новой фамилией.Я вчера меняла. Нужно заполнить заявление и аннулировать старый ключ. При этом вы заявление вверху пишете от вас с девичьей фамилией, а внизу где подпись пишете свою новую фамилию. Далее заполняете регистрационную карту под новой фамилией. Прилагаете копии свидетельства о браке, паспорта, кода, вытяга, который дают к новому
Что делать, если в нашем городе нет района, если не заполнить это поле, то не пустит дальше?
сволочи,сами нам эту проблему создали,для того чтоб над нами лишний раз поиздеваться!,а где есть гарантии,что другие электронки в скором будущем,тоже не заблокируют)-их нет!
дійсно, електронний ключ дійсний 1 рік, в при зміні ключа змінюється електронна почта, то скільки електронних скриньок мені потрібно буде завести до пенсії? і як їх всі запамятати? не стільки маємо того майна та доходів, скільки проблем з їх декларуванням! СЛАВА УКРАЇНІ
Такая же проблема, ключ новый, адрес почты изменен на gmail.com, но в реестр не пускает. Неделю не могла дозвониться на техподдержку, соответственно и на их почту отправлено несколько писем.... без ответа. А знаете, что самое интересное? Родственник, живущий в России, проникся моей проблемой и захотел помочь — позвонил со своего номера на техподдержку НАЗК. Так без проблем ответил оператор сразу!!! Без всяких «занято» и «сбрасываний»! Сказали, что нужно чтобы я лично дозвонилась и вопрос уладят, у многих такая же проблема. Линии перегружены, бла-бла-бла, а на звонки из РФ отвечаем по прямой линии. Вот так вот, украинцы, звоните хоть лопните...... Решила, если не дозвонюсь до 20 числа, буду просить родственника устроить конференц-связь. денег сожрет немало, но это на крайний случай.
ЖДИТЕ! ОТВЕТ ОБЯЗАТЕЛЬНО ПРИДЕТ.Если конечно в письме все правильно указали!!!
добрый день, у меня такая же проблема как и у вас, номер горячей линии не скажите? а то не могу найти, голова кругом уже идет
+38(044)200-06-94,
Спасибо вам огромное за номер телефона техподдержке, дозвонилась и они помогли, я все зделала. Если вы не дозвонились еще звоните настойчиво и они ответят
добрий день! вже декілька днів пробую подати декларацію, а мені все пише: Помилка. Активного користувача з такою електронною адресою не існує, адреса на gmail.com, номера гарячих ліній не відповідають, як можна подати цю декларацію?
Добрый день, при действующей эл.почты возникла ошибка такого почтового адреса не существует или уже занята что, делать?
здесь у большинства такая проблема,заканчивается на (.ru),ответа пока не дождался,но понял только одно,-что туда нужно отправлять запрос на смену,ни кто кроме них не сменит! ([email protected])
так точно! только запрос на техподдержку письмом для смены эмейл адеса
При введенні діючої ел.адреси виникає:Помилка. Активного користувача з такою електронною адресою не існує.Що робити?
добрый день, я сменила фамилию ( брак) как поменять ее при заполнении е декларации ???
нужно делать новый ключ ЕЦП. Потому что фамилию подтягивает с него
может ключ поврежден,можно проверить онлайн сервис проверки ЕЦП ca.informjust.ua
если все впорядке то эл.письмо в поддержку [email protected]
доброго дня,а що робити коли все зробив вірно ,а в кінці замість (ваша заявка розглядаеться) написано(Помилка зміни ЕЦП. Будь ласка, зверніться до служби технічної підтримки [email protected] . В листі зазначте Ваше ПІБ, реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН) та текст помилки.)????
Добрий день, і у мене та ж сама проблема. І в моєї колеги також. Листа до [email protected] направила 13.03.18, на теперішній час відповіді немає, сьогодні на всякий випадок направила повторно. Зазначила в новомулисті, що я спробувала зробити (перевірила ключ на робочий стан на сайті, вказаному у сайті НАЗК, спробувала скопіювати новий ключ до директорії, з якої реєструвала попередній, та змінити вже з цієї директорії). До технічної підтримки дозвонитись неможливо, автовідповідач на етапі «зєднатись з оператором» відключає розмову.
В мене така ж ситуація .Скажіть будь-ласка чи вирішили Ви цю проблему. Якщо так то яким чином.Дякую
Доброго дня! Допоможіть порадою. При реєстрації була вказана російська адреса yandex.ru, зараз отримала новий ключ з електронною адресою ukr.net. Коли вводжу адресу для підтвердження реєстрації, то листи не приходять у поштову скриньку. До слова, коли вводжу yandex.ru-пише, що активного користувача не існує, а коли прописую yandex.ua, то пише, що на пошту відправлено лист для завершення реєстрації. Але, як я раніше вже писала, нічого не приходить. В службу підтримки писала листа, відповіді досі немає і на сайт також не можу зайти. Ситуація ускладнюється тим, що 9 числа закінчується дикретна відпустка, буду звільнятись. А на роботі сказали, що до того часу треба вже подати декларацію. А як же ж це зробити??? Мабуть, у понеділок вже треба дзвонити по номеру, що вказаний
зарегестрируйтесь на gmail.com и ответ придет менее суток и активация нового эмейла тоже в течении суток
Такая проблема:ключ новый,адрес электронной почты,по которому регистрировалась первый раз просто потеряла (не помню),не подскажите,как составить письмо с просьбой изменить адрес на новый
Здравствуйте. Написала 13 писем на саппорт с просьбой изменить емейл с периодичностью в несколько дней. За неделю ответа не поступило, новая почта не подключились, «активного користувача з такою поштою не зареєстровано» . Может меня уже в спам закинули? Что делать?
зарегестрируйтесь на gmail.com и ответ придет менее суток и активация нового эмейла тоже в течении суток
Я зареєструвалась на gmail.com. Що далі потрібно робити, написати їм із данної поштової скриньки щоб вони мені змінили електронну адресу? Бо також ніяк дозвонитися до них не можу і на мої звернення не відповідають.
Только писать письмо в техподдержку,т.к. дозвонится к ним невозможно хотя и укузано 4 номера-постоянно занято.
Під час реєстрації вказала російську поштову скриньку, отримала новий ключ з іншою вже активною електронною адресою та під час входу у мене виникає помилка «Користувач з таким податковим номером вже зареєстрований», переходжу на «я згубив/змінив....» пише «Помилка. Активного користувача з такою електронною адресою не існує.». Допоможіть будь-ласка.
також проблема з поштою неможливо увійти заповнити декларацію — треба змінити пошту-служба підтримки не відповідає вже 2 добу
Доброго дня, у мене така ж проблема, змінився ЕЦП при вході в систему. коли пишу свою ел. адресу пише, що така поштова адреса не існує або вже зайнята, ел. адреса [email protected]
Вам потрібно зробити заяву на зміну ЕЦП. Вона робиться на тому ж сайті. Десь через 24 години, після того як Ви подали таку заяву Ви зможете користуватися ЕЦП. Вони ні як не повідомлять про те, що заміна пройшла успішно, тому просто через добу намагайтесь зайти до свого кабінету.
доброго дня,а що робити коли все зробив вірно ,а в кінці замість (ваша заявка розглядаеться) написано(Помилка зміни ЕЦП. Будь ласка, зверніться до служби технічної підтримки [email protected] . В листі зазначте Ваше ПІБ, реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН) та текст помилки.)????
Це означає, що у система не може автоматично зробити заміну вашого ЄЦП. Причин може бути багато. Тому тут дійсно краще звернутися до тех. підтримки. Але я Вам співчуваю: там відповіді можна чекати не один тиждень... Тому не затягуйте: термін до 31 березня, а ця вся система і так працює «через пень колоду».
Чому пише:Помилка. Активного користувача з такою електронною адресою не існує? ел.адреса [email protected]
Під час реєстрації невірно вказала поштову скриньку, перевипустила ЕЦП та під час входу у мене виникає помилка Під час реєстрації невірно вказала поштову скриньку, перевипустила ЕЦП та під час входу у мене виникає помилка «Користувач з таким податковим номером вже зареєстрований».відповідь отримала[email protected] але дальше не можливо зайти , аналогічна помилка.Допоможіть мені будь-ласка
Під час реєстрації невірно вказав поштову скриньку, перевипустив ЕЦП та під час входу у мене виникає помилка Під час реєстрації невірно вказала поштову скриньку, перевипустив ЕЦП та під час входу у мене виникає помилка «Користувач з таким податковим номером вже зареєстрований».
.Допоможіть мені будь-ласка
Хочу восстановить доступ к е-декларации, но нажимая «я згубив/змінив....» на указанную почту не приходит письмо с подальшими действиями. Замкнутый круг. Что делать? Когда же придет письмо..
Обратитесь в службу поддержки по этому адресу: public.nazk.gov.ua/contacts
Мне кажется, админам нужно написать предупреждение что в данной теме не оказываются услуги техподдержки сайта с декларациями=)
Виникла помилка при автентифікації користувача(Помилка. Спробуйте пізніше.) — що робити
Допоможіть, ввела місце проживання — область, район, село, вулицю і номер будинку, система не пускає далі, в наступному розділі, пише: При автоматичній перевірці поточного розділу документу виявлені логічні помилки. Пише «тип вулиці», «номер корпусу», «номер квартири» є обов"язковими для заповнення. Але у мене приватний будинок, немає ні корпусу, ні квартири.
правою кнопкою миші активуйте значок не застосовується або не відомо
Добрый день. не посскажете что делать если на ключе неправильно указано очество но декларацию уже заполнил и подал.
Добрый день! Подскажите пожалуйста , ключи подтянулись дошли до этапа где высветились ФИО и ИНН ввели почту нажали «продолжить» и сайт просто завис на 5 мин. и слетел.Это заново все надо переделывать или ждать подтверждения на почту????
Здравствуйте,помогите пожалуйста почему пишет : Помилка. Користувач з таким податковим номером вже зареєстрований.
Під час реєстрації невірно вказала поштову скриньку, перевипустила ЕЦП та під час входу у мене виникає помилка Під час реєстрації невірно вказала поштову скриньку, перевипустила ЕЦП та під час входу у мене виникає помилка «Користувач з таким податковим номером вже зареєстрований».
відповідь отримала[email protected] але дальше не можливо зайти , аналогічна помилка.Допоможіть мені будь-ласка
Здравствуйте,помогите пожалуйста подать декларацию. Вроде бы все первоначально сделала правильно-зашла ,зарегистрировалась, получила подтверждение на почту и .....вхожу чтобы продолжить выдает "помилка.посилання недійсне або вже використане"ПОМОГИТЕ ,ЧТО ДЕЛАТЬ .ДУМАЛА ИДТИ ОПЯТЬ В БАНК ПЕРЕДЕЛЫВАТЬ ЭЦП.
Зашли на сайт, потянулся ключ, ввожу контактную информацию, а мне выделяет красным адрес электронной почты и пишет «Така поштова адреса не існує або вже зайнята». На почту ничего не приходило. Сделала новый ключ, нажимаю на ссылку «Змінив свій ключ», выпадает сообщение «Помилка. Активного користувача з такою електронною адресою не існує.» Что делать? На почту помощи написала, как долго ждать ответ? И что вообще делать? Помогите, сил нет уже!
По разному поддержка отвечает от суток до трех суток, бывает 10 дней можно ждать , но лучше после 3 суточного ожидания писать им еще в поддержку. Где вы делали ключ , что за почта ?
ключ генерила через Приват24. Почта потянулась актуальная. но когда захожу на сайт декларировать, пишет, что такой адрес не найден или занят
При регистрации указали действующую почту ? Или указали потом открыли ? Если была действующая почта то уверены что указали ее правильно(бывают пропускают точку и все пиши в поддержку) ? Саму регистрацию вы уже прошли и на почту приходило подтверждение регистрации ?
саму регистрацию не прошла. ввожу ключ, пароль, в открывшемся окне заношу свои данные: ФИО и ИНН проставлены автоматически. заполняю вручную почту и номер телефона. и на этом этапе пишет, что данная почта не существует или уже используется
Почту проверяли ? Когда отослали регистрацию на почту ? В течении суток может быть ответ о подтверждении регистрации. Ждите . Но параллельно напишите на суппорт. Почта может просто потом автоматом подвязаться .
на суппорт написала. свою почту проверяю чуть ли не каждые полчаса. буду ждать, когда активируют е-мейл
Пробуй еще заходить на сам сайт , могут автоматом прислать подтверждение. Периодически проверяйте почту и пробуйте заходить в само декларирование .
Наталья здравствуйте, у меня та же проблема. Вы нашли решение? Поделитесь, подскажите как это решить?
Написала в первый же день проблемы на их почту на суппорт с просьбой актуализировать почту, прикрепляла скрин. Менее, чем через сутки, пробовала заходить на сайт. И получилось. Писем никаких на почту не получала. Всё прошло и обновилось автоматически. Декларацию подала без проблем. Фух
Напиши те дословно текст письма, которое отправляли на суппорт пожалуйста.
Виникла помилка при зчитуванні особистого ключа(Виникла помилка при зчитуванні особистого ключа з носія ключової інформації (19)). При этом когда захожу cabinet.sfs.gov.ua чтоб получить справку о доходах ключ нормально считывается и я спокойно захожу на сайт. Помогите
Это ошибка сервера НАЗК. Ждите и стучитесь на сервер. А на сервере ДФС идет малый поток людей , поэтому и заходите туда без лишних проблем .
Помилка. Користувач з таким податковим номером вже зареєстрований/
Що з цим робити?
Вы на почту заходили свою, что указывали при регистрировании ? Если не приходит письмо на почту два варианта решения : 1. Автоматом придет письмо на почту и вы зайдете на сайт без подтверждения. 2. Писать в поддержку на суппорт, и сказать что бы вам активировали почту (указывать рабочую и желательно с той которой пришлете им письмо) .
Но я не регистрировался и я пробую зайти уже не в первый раз, уже даже 2(!) новые почты сделал думал может поможет. Подскажите пожалуйста что делать?
Как вы входите ? Проходили регистрацию при заполнении декларации этими ключами ? Если сделаете много почтовых адресов не поможет . Должна быть одна и хватит .
Підкажіть що робити Помилка. Користувач з таким податковим номером вже зареєстрований.
Коли заходила за допомогою ключа, отриманого у Мінюсті, була така само помилка. Потім створила НОВИЙ ключ, але вже через Приват24, і на НОВУ поштову скриньку. Допомогло. А відповіді від техпідтримки за
Підскажіть мені будь ласка якщо я не вірно ввів свій емейл при реєстрації і мені відповідно не прийшло повідомлення про автентифікацію що в цьому випадку мені потрібно зробити щоб зареєструватися?
Должно прийти от 1 часа до 3 суток , если не приходит пишите заново !!!
напиши на [email protected] что не приходит письмо с указанием фамилии имя и отчества. в ответ можешь письма не получить но через сутки после отправки у меня почта автоматом подключилась
Ждите. Глюк сайта был . Либо в поддержку напишите. Что бы вас активировали заново в системе.
Ключи зарегистрировала на комп"ютере, теперь не подключается интернет. На другом компьютере немогу зайти, пишет: виникла помилка при зчитуванні особистого ключа9виникла помилка при відкритті особистого ключа
мені вибиває :Помилка. Користувач з таким податковим номером вже зареєстрований. Що робити?
Ви можете скористатись функцією "Я загубив/змінив свій приватний ключ".пишет что активный пользователь не существует на обе почты
Це говорить лише про те, що вами непідтверджена вказана електронна почта. Зайдіть в вказану почту і зайдіть по ссильці від НАЗК (як що вона (ссилка і сам лист) є) Ну а як що ні- тоді www.dt-kt.com/...
Помилка. Користувач з таким податковим номером вже зареєстрований?????. Помогите пожалуйста!
Ви можете скористатись функцією «Я загубив/змінив свій приватний ключ». Почему ранее не активировали ключ, помогите
значит теперь пробуйте войти с новый ключом как обычно. Это он уже есть в системе после перерегистрации.
А можно, пожалуйста, еще ссылочку на дамр базы? а то ex.ua перестал работать с нами.
Библиотека для скачивания деклараций: github.com/javadev/nazk-client
С уважением, Валентин
Два дубневичі — це так треба?
БОГДАН ВАСИЛЬОВИЧ ДУБНЕВИЧ $11500000
БОГДАН ВАСИЛЬОВИЧ ДУБНЕВИЧ $5400000
денги это кеш или на счетах ?
public.nazk.gov.ua/...
Есть клиент на github. You may check a java client for nazk.gov.ua here: github.com/javadev/nazk-client
у них на сайте кривь каке-то, поиск выдает 2 декларации с рзными гуидами на одного человека
635 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів