Робоче місце. Регульований стіл та аксесуари
Ми невеличка команда, яка Львові спроектувала та розпочала виробництво накладок(ми їх називаємо столи:), що дозволяють перетворити наявний стіл на такий, який можна регулювати по висоті для роботи стоячи та сидячи.
Зараз працюємо над спрощеними, компактнішими версіями для ноутбуків і максимум 1 монітора.

Хочемо почути ваші побажання щодо самого продукту? Також цікаво якими аксесуарами ви користуєтеся або хотіли б використовувати на своєму робочому місці.
61 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівГарна традиція має продовжуватися :) STIYSTIL дає −17% на столи для роботи стоячи і багато знижок на інші товари до BLACK FRIDAY WEEK 2021.
Якщо ви мали намір придбати собі стіл з регулюванням висоти — зараз саме той час.
Заходьте на stiystil.com.ua , читайте сотні відгуків від наших покупців та замовляйте :)
Всім привіт!20.11-27.11 даємо −10% на всі столи та аксесуари + повертаємо 5% кешбеку за відгук. А за промокодом «BFChair» ще −5% на будь-яке крісло ;)
BLACK FRIDAY WEEK 2020 від StiyStil
З
Детальніше тут: stiystil.com.ua/ua або за телефоном +380960959980
Всім хто ще не купив та їхнім друзям і колегам :)
-20% на всю продукцію.
15% за промокодом BF19 і ще 5 за відгук після користування.
stiystil.com.ua
Може хтось із місцевих щасливих володарів даної конструкції вже набавився або йому не сподобалось і він готовий продати її дешевше ціни, озвученої на сайті)?
Якщо так, пишіть в приват, якщо Львів або Львівська область — приїду сам заберу.
дана річ не практична. не рекомендую. Причина таких суджень — розташування монітора. Після тривалої роботи болить шия. Монітор повинен бути нижче або в рівні з клавіатурою щоб погляд падав з верху в низ... хотів собі купляти, проте передумав після того як випробував у офісі.
WHAT? В мене20-25 см між монітором і клавою.
Верхня кромка монітора має бути на рівні очей, або трошки вище
Клавіатура має бути на такому рівні щоб опущені на неї руки були зігнуті і ліктях в райні 90 градусів при тому вільно висіли і могли рухатись по клаві.
Вот этот момент не понял. Чтобы локти висели над столом не касаясь его?
Чтобы достигнуть такого положения мне пришлось поднять высоту кресла так, что у меня ноги почти подвисли. И в кистях образовалась пронация с изгибом порядка 20 градусов. Не уверен, что это хорошая идея. Или я что-то неправильно понял? Покажи фото или видео.
Ну вот типа так
www.shkola-pechati.ru/img/lib/001(2).png
А, я понял, локти за стол уходят. Не, это не для меня посадка — я сижу ближе к столу и клавиатуру отодвигаю дальше, чтобы локти лежали на столешнице и трапеции были расслаблеными.
ну.. эт типа класика,
Локти на стол — вредновато, вот сейчас тайпаю и мне край стола давит на предплечье чуть ниже локтя.
я тоже по классике не сижу, у меня локти на поручнях кресла а кисти на подушке от клавы.
Кстати да, я иногда откидываю спинку кресла назад, поднимаю поручни на уровень столешницы и кладу локти на поручни. Но, в целом, локти всегда на что-то опираются, чтоб не зажимались трапеции и плечи. Но у меня ещё высокий индекс примата — размах рук длиннее роста почти на 10 см, поэтому они больше «грузят» трапецию и их надо куда-то упирать.
VESA кронштейн, не? Книги / пачки бумаги это как-то совсем гетто вей.
боже что за бред. С учетом того, что написанное не соответствует всем нормам действительности — замечание про стол ниочем.
Сам стол недавно прикупил — классная штука.
Мне после поездки в свой немецкий офис не хватает стола с изменяемой высотой рабочей поверхности, потому что в данный момент у меня стол высокий, а стул на максимуме и низковат, плюс проседает с течением времени. А вот такую фиговину я бы не использовала, работать стоя это на мой взгляд не самое лучшее решение, особенно с мед. точки зрения.
Працювати тільки стоячи — це точно не найкраще рішення. Найоптимальніше постійно чергувати роботу сидячи та стоячи.
Якщо ціна була фактором який вас спиняв — до BLACK FRIDAY 17% знижки на усю нашу продукцію. stiystil.com.ua
Пользуюсь пару месяцев, очень доволен. Спасибо!
Запустили передзамовлення на новий компактний столик для лептопів, щоб працювати стоячи та сидячи stiystil.com.ua/ua/view/air-white-15
— Легкий у користуванні
— 10 положень по висоті
— Встановлюється на вже наявні меблі
— Якісна та стійка до подряпин поверхня
— Стійкий та надійний навіть якщо спертися всією вагою :)
— Розміри: довжина-78см, глибина-48см, висота-2,7см
— Максимальна висота 47см
— Вага 6.5 кг
Если накладка на стол реально новинка и круто, то здесь не ясно за что 4000 :(
— Якісна, стійка до подряпин поверхня для якої використовується HPL ламінація від автрійської компанії Fundermax
— Вологостійка фанера
— ЧПУ/CNC обробка та шліфування деталі
— Простота та надійність роботи механізму
— Дане рішення є унікальним на ринку
Всі люди які користувалися прототипами не хотіли нам їх повертати:)
а так, нічого особливого .. :)
Я не говорю, что это плохое изделие. Но первое реально стоит своих денег, а то и дороже могло бы стоить и было бы норм. А это фанера (да, скорее всего очень хорошая) за 4к)).
В любом случае удачи вам и продолжайте развиваться. Без критики ведь нельзя :)
Я надеюсь, что у вас будет ещё много изобретений.
Трохи про те як ми їх робимо :)
www.facebook.com/…/videos/1927420200836337
Если кого-то интересуют именно столы с подъемным механизмом можно глянуть на датские механизмы ergolife.com.ua/index.php/stoly. Когда ездил во коммандировку у моих сотрудников в офисе были такие — очень понравились. Недавно решился и купил себе такой ergolife.com.ua/... p/stoly/product/view/14/6. Классная штука.
И, да, понимается медленнее, чем ручной механизм в теме, так что перегрузок во время катания на нем не стоит ожидать ;).
Локти на весу. Очень неудобно.
Чому ж «на весу» ? На стіл можна спокійно вператися ліктями.
Не совсем понятно, как приковать гребца наручниками к этой конструкции.
У некоторых коллег видел нередко столы с регулировкой высоты полотна. Не ручной регулировкой — с электроприводом. Здесь, думаю, его очень будет не хватать — руками постоянно дёргать надо, не будет памяти настроек и плавной регулировки.
Места очень мало — всего 2 монитора. У меня, например, три. И все с большей диагональю, чем на фото. Тесно.
Перевага регулювання руками в тому, що воно відбувається майже миттєво2-4 сек.
Відносно 3 моніторів: плануємо виготовити кронштейн сумісний з VESA для цього діла.
Электропривод, думаете, работает по эстонскому сценарию? ))) Плюс у него точность позиционирования лучше, чем мануально.
Я как пользователь оцениваю оба варианта. С приводом мне нравится намного больше. Не пробовали его внедрить?
Для приводу ця конструкція не сильно підходить + з приводом вона стане ще масивнішою ((( А відносно зручності все потрібно пробувати фізично та порівнювати. Комусь підходить одне, комусь інше :) PS з приводом дійсно довше :)
Подумайте ще над кріпленнями для кабелів. Звичайні скоби. Але щоби красиво, та нічого не звивалося по всьому столу.
В моделях які виготовляються зараз є поличка під верньою поверхнею та велкро стяжки. scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/... 1220217bedd74&oe=58D81329
а можно менять высоту если я хочу например сесть и работать сидя? И какая стартовая высота в нераскрытом положениии? Насколько быстро и удобно менять высоту? Покажите видео
Ось тут коротке відео від користувача www.facebook.com/... /videos/1263114460377753
У складеному вигляді вона виступає над поверхнею столу на 18мм (товщина стільниці).
Выглядит интересно
яка орієнтовна вартість такої штуки?
stiystil.com.ua/catalog
Каркас кровати стоит дешевле :)
Крутые! Пользовался им?
Пользуюсь уже3-4 месяца, всем доволен. Ничего никуда не падает и можно опираться на край, стол не перекинется
Карточный домик. Нужна фиксация монитора к этой конструкции и этой конструкции к столу. Я бы вообще убрал возможность ставить монитор, и заменил на VESA кронштейны. Это позволит регулировать свободно мониторы в любом направлении. Так же не забывайте что монитор должен быть чуть ниже уровня глаз, а не выше. То есть тут важна максимально возможная низкая позиция.
ps: вот с поднебесной с кронштейном take.ms/koaFs
Еще нужно место куда можно закрепить ноутбук, то есть в идеале нужна конструкция ноут + 2 монитора. По типу такого thumbs3.ebaystatic.com/... rxtwCYW4XwIcMo01dOLmg.jpg
А насчет более компактной версии, то их уже сотни www.aliexpress.com/... tebook-arm-promotion.html
Конструкція насправді дуже міцна і 2 монітора по24-26″ дуже гарно поміщаються. Над VESA кронштейнами ми вже працюємо, думаю що упродовж двох місяців зявляться прототипи.
И какой вес конструкции?
И какая цена?
Вага близько 30 кг. Ціна від 7500 грн.
Детальніше глянути можна ось тут stiystil.com.ua/catalog
Не обов’язково їхати до Львова, але ласкаво просимо!
Тестувати можна в наступних коворкінгах і хабах:
1. Startup Depot (Львів)
2. ITEA Hub (Львів)
3. SPALAH (Харків і Дніпро)
4. SPACE HUB (Дніпро)
5. Terminal 42 (Одеса)
6. HUB 4.0 (Київ)
7. Часопис (Київ)
Якась хлипка конструкція
Це тільки на вигляд так. Лазерна різка, CNC- гнуття та токарка + шведська сталь товщиною 6мм дає про себе знати :)
А почему шведская сталь, а не украинская? У нас что, не хватает своей стали?
Все просто. Ми використовуємо стальний лист товщиною 6мм. Починали з української сталі, але через певні нюанси...
1) Попадають листи деталі на яких після порізки сильно деформують. Це спричиняло те, що нам підчас збірки доводилося їх корегувати/вигинати
2) Після фарбування з’являлися помітні дифекти на поверхні і для того щоб їх усунути потрібно було знімати фарбу, шпаклювати та шліфувати усю поверхню деталі.
У меня самого стол с механическим подьемом/опусканием. Не очень им пользуюсь. Экспириенс от работы стоя сильно отличается от работы сидя, в моем случае. Возможно это из-за недостаточной высоты моего стола в стоячем положении. Для продуктивной работы из разных положений — не катит. Или/или.
Для тех кто решится на что-то подобное: высота стоячего стола должна быть ровно такой, чтобы голова находилась на том же уровне с монитором, как и в сидячем положении. Тоже касается и рук/локтей. Иначе — постоянная перерегулировка монитора по наклону/вылету и туда-сюдание манипуляторов. Ну и еще, если в сидячем положении локти покоятся на подлокотниках кресла, то в стоячем — их нет. Вся нагрузка на плечи + совершенно меняется механика взаимодействия с мышью/клавиатурой. Руки банально лишаются точки опоры.
Загалом за ним зручно працювати людині зростом до
Палка о двух концах. Я тоже могу увеличить высоту стола, подложив что-то под ножки и в стоячем положении иметь конфетку. Но пропорционально увеличивается и высота столешницы в сидячем положении, а это уже сродни «локти на уровне ушей».
Штука безусловно интересная, но для комбинации стоя/сидя нужно очень точно подобрать под себя как высоту самого стола, так и высоту вашей штуки и даже стула.
Ты так говоришь, как будто без «этой их штуки» высоту стола не надо подбирать))
А чего ее подбирать? Она везде одинаково стандартно-низкая и мне не подходит =/