SoftServe University
Заинтересовался я курсами в SoftServe University edu.softservecom.com
Кто проходил их? Какими знаниями необходимо обладать для поступления на них?
Заинтересовался я курсами в SoftServe University edu.softservecom.com
Кто проходил их? Какими знаниями необходимо обладать для поступления на них?
Я закончил курсы по C#. На работу взяли:)
якшо хтось був на співбесіді на курси тестер/програміста,шо необхідно знати????
тут написал один человек, что в связи с кризисом после курсов никого на работу не берут. Кто что знает по этому поводу?
головне (якщо попадеш) — юзай пошту від них через https (gmail), а то промоніторять твій ящик
або шутки ради змінять твоє ім"я на тому ящику
коли вас попросять сфоткатись ТАМ, візміть собі на замітку мат аналіз очей www.117.mhost.ru/...hozhdenie_1.rar — по ходу я занадто добрий...
Каким балом оценивать свои знания в полях «Self-Appraisal (1−10 grade/years) »?
Все зависит от тебя:) Информация подается, наверное, лучше всего во Львове, а как ты ею воспользуешься — дело твое. Что самое удивительное — никто ж не заставляет идти на Серв после этого — просто предлагается оффер, а очень многие львовские форумчане ДОУ, почему-то, решили, что если они отходили на БЕСПЛАТНЫЕ курсы — их ОБЯЗАНЫ взять на работу.
Був я там ще до кризи. І такий парадокс...NET курсанти йшли на JAVA, а JAVA на.NET.
А что спрашивают на собеседовании? Какие необходимо для начала знать языки програмирования? Delphi подойдет?
Хлопці да та компанія завжди гребла всіх підряд і без розбору, тому й виросла така велика, через невибаглевість. Ну хіба в роки кризи щось змінилось...
Не вагайся.
Можу сказати що курс молодого быйця непоганий! От тільки створений універ для того щоб відбирати вундер кіндерів... мене не взяли: -) Я і не жалію... Головне що закалка хороша була!
знання не обовязкові для поступлення (а деколи і для подальшого влаштування...)
головне (якщо попадеш) — юзай пошту від них через https (gmail), а то промоніторять твій ящик.
16 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів