Міністерство інформаційної політики України підготує список антиукраїнських сайтів для їх закриття

До списку увійдуть сайти, які підривають суверенітет України Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив глава відомства Юрій Стець на прес-конференції сьогодні в Києві. «У найближчі два тижні... я хочу, щоб він (заступник міністра Дмитро Золотухін — УНІАН) приніс на експертну раду при Міністерстві інформаційної політики, куди входять медіа-експерти, громадські діячі, перелік сайтів, які повинні бути закриті», — сказав міністр. За словами Стеця, йдеться про сайти, які підривають суверенітет України. Міністр уточнив, що список повинен бути попередньо погоджений із Службою безпеки України. «Ми знайдемо механізм, яким чином вони будуть закриті найближчим часом», — сказав Стець. Він зазначив, що зібрані матеріали планується передати до суду для прийняття рішення.

www.unian.ua/...​tiukrajinskih-saytiv.html

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Печальна судьба государства, которое боится маргинальных сайтов.

Це скоріше природне бажання держави усе контролювати, не тільки слабкі держави таким страждають, нажаль.

Скачивайте Конституцию и законы пока не забанили. Потому что они явно подрывают «суверинитет» титушни и «добробатов» (той же титушни но при оружии). А ещё клевещут на нашу НовуЧеснуВладу™ и пишут какую-то херню про права крепостных.

Я вже не дочекаюсь коли закриють ці кубла. Там не тільки загроза суверенітету. Подивіться чого там тільки не пропонують нашим дітям. Чому налогова не звертає уваги на те що половина тіньового бізнесу в країні в соц мережах. Торгують всім чим завгодно. І не факт що товар небезпечний. Давно вже пора.

Ні я якраз не троляка. Я просто не знаю що робити. Дитину втягнули в сітьовий маркетинг. Тепер вона мало того що торгує сумнівними бадами так ще і людей труїть. І відтягнути не можу. Як секта. А компані така що цілий штат і психологів і кураторів і все це по університету. Так ще вона мені каже що і дітям замість іжі давати можна. Це як ? Нормально?

І все організовано через ВК і реклама і клієнтура

Звісно якщо вина моя то я її виправлю але що робити тим батькам які не мають можливості або навиків користування мережами? Хоча вам це байдуже .

МММ повинен був навчити (тоді, до речі не було інтернету). І гербалайфи оті усі теж до інтернету були. Навіть був профілактичний МММ 2013. Це не є проблемою інтернету. Тепер вже зробити щось важко. Давити на залежність від вас, якщо вона є, довго пояснювати як насправді працює воно, може і психолога спеціалізованного шукати. Але тут як з хворобами — краще не доводити, лікувати важко.

Справжній вихід — часткове позбавлення дієздатності. Вас теж, до речі. Щоб був якийсь опекун для тупих, що впадають на тупі розводи, та не бачуть у чому саме є проблема. Щоб він міг заборонити вам мати дітей, або допомагав при навчанні. Звичайно він би також контролював ваші фінанси та доступ до мережі, щоб ви тут фігню не писали. А якщо хочете бути вільним — несіть відповідальність, без цього не можна.

Це посилання ще не завадить — lurkmore.to/Сетевой_маркетинг

Как вы определили, что бады токсичны или как-то ещё «отравляют» ?
Закрывать сайты нужно по решению суда, что их деятельность незаконна например.

И да, сетевой бизнес — это такой же бизнес, как и все другие. Не путать с финансовыми пирамидами, понятное дело.
>>

Дитину втягнули в сітьовий маркетинг
Видимо, «ребёнку» есть как минимум 16, так что пора относится к нему(ней) как взрослому, имеющему право принимать самостоятельные решения

Когда уже закроют Министерство Правды, Информационной Политики?

Считающие, что раз только антиукраинские, то норм, какой частью тела вы вообще думаете? Напомню, в России DOU забанен именно как экстремистский сайт.
В следующий раз, когда услышите о государственной блокировке сайтов, можете смело пропускать мимо ушей все эти «только вредные сайты», блочить будут все подряд, если там хоть что-то не соответствует политике партии.

Когда уже закроют их!?!? mail.ru и хyandex хуже вируса, внедряются во все браузеры без спроса, ставят свои тулбары и виджеты. Полные беспредел!

Ми знайдемо механізм, яким чином вони будуть закриті найближчим часом
Пусть со своими идеологическими союзниками из Роскомандзора посоветуется, у них там ценного опыта уже немало скопилось.

Можуть почати з семінару «як забанити самого себе».

Стець зашевелился, но не с того конца, что надо. Надо было антипропаганду разворачивать, информирование население о состоянии в стране и т.д. В т.ч. и в других странах.
twitter.com/...shtag/порошенкоувольстеця

Дуже, бл**ь, цікаво який же ж це механізм вони знайдуть?
Спічрайтерів і PRщиків би знайшли з, хоча б, середньою освітою.

А трафік, так, таки давно треба було почати фільтрувати.

Сейчас опять набежит толпа военов минстець, которые будут рассказывать как хорошо жить в тоталитарном государстве с цензурой

Братские, все-таки, народы.

мишебратья і адінарот ідуть лісом

Верно. Именно поэтому правительство доказывает это не словом, а делом.

Начнем с того что пока это только слово. Вот когда заблочат сайты, тогда и увидим...

А пока что терпим и делаем вид, что ничего не происходит.

главное чтоб не было поздняк метаться.

Підписатись на коментарі