Неадекватні HRs у NETDMT RelateData
Доброго дня усім, хто відкрив цей топік. Крик моєї душі. Я довго сумнівалась чи писати його, але все ж наважилась, аби застерегти інших. Ось моя історія:
Через деякі обставини прийшлось шукати роботу у Києві (працюю у Вінниці) і близько 2 тижнів тому я подала своє резюме до фірми NETDMT RelateData на вакансію junior angularjs developer ( jobs.dou.ua/...a-company/vacancies/38307 ). Близько 8 години вечора мені подзвонила hr та сходу почала проводити співбесіду англійською мовою, розпитувала про мій теперішній проект. Здавалось би — типова розмова із hr’ом (ага, пізнім вечером). Протягом усієї розмови дєвіца-кадровіца дозволяла собі відпускати уїдливі фрази, які я пропускала повз вуха, скидаючи все на те що у баришні міг бути поганий день — критичні дні чи бос накричав — буває всяке. Далі баришня почала розпитувати мене про проміси у js (wtf???), що мене здивувало, та я все ж відповіла на її питання. Опісля того було запитання про заробітню плату — припустимо, n. На таку цифру дівча збісилось і попросило аргументувати аж таку високу платню — я відповіла тим що на теперішній позиції у Вінниці маю аналогічну платню. Дівча почало ображати мене, з її слів, «я є поганим програмістом та не претендую на таку ВИСОКУ зарплату, бо не знаю що таке ПРОМІСИ». Після цього воно сказало що не бажає продовжувати розмову і кинуло трубку.
Риторичне питання: як людина, не обізнана у моїй сфері діяльності, може вирішувати чи правильну відповідь я дала? Це типу новий фільтр для пошуку: якщо ти відповів не так, як написано на листочку у баришні — ти поганий програміст і вобщє іді вон! У Вінниці з таким не стикалась, тому хочу запитати у людей, обізнаних у своїй сфері: такі питання властиві лише канторам типу NETDMT RelateData чи це реально такий треш зараз у Києві?
Надіюсь на маленький розголос, аби багато юних дарувань не кидалось на цю вакансію і не псували собі нерви. HR даної кантори бажаю вимити рот з милом і навчитись розмовляти з людьми не як з собаками.
P.S. про проміси відповіла вірно:) це може підтвердити людина, в компетентності якої я впевнена більше ніж у собі, і яка сиділа поруч, слухала всю розмову і угарала з істерики бідної hr.
P.P.S роботу я таки найшла :))
Дякую тому, хто дочитав усю статтю і буду рада коментаріям
Найкращі коментарі пропустити