Лекції стартапШколи від Y Combinator українською
AIN та багато інших тематичних видань опублікували березні новину щодо відкриття школи стартапів від Y Combinator. Серед лекторів були анонсовані засновники і співзасновники Facebook, WhatsApp, Dropbox, Quora та інші. Записи лекцій та офісні години щотижня викладаються онлайн на англійській мові.
Мене звати Юрій і я разом із волонтерами робимо їх переклад для російськомовної аудиторії. Ось перша і третя лекція від 6 та 12 квітня, переклад титрів до якої нами вже виконано:
www.youtube.com/watch?v=ntw66xl-mqE
www.youtube.com/watch?v=NcPOgh7h5_Y
Моя мета з допомогою DOU та її користувачів знайти тих, хто приєднається до ініціативи перекладу лекцій ще й на українську мову. Для популяризації підприємництва, допомоги у відкритті таких діамантів, як, зокрема, Ян Кум.
Аби приєднатися, не обов’язково бути професійним перекладачем, достатньо розуміти англійську та вміти складати речення українською. Переклад можна виконувати як з російської, так і з англійської.
Почати легко, потрібно лише відкрити Google Spreadsheets.
Ось лекція № 3 від співзасновника Slack:
docs.google.com/...wt92iS4c/edit?usp=sharing
Документ відкритий для редагування всім. Проте бажано запросити доступ як користувач Google. Також буду радий будь-яким зауваженням, порадам
З повагою,
Юрій Яців,
в минулому
локалізатор Google
18 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів