[solved] Де знайти віддалених працівників?
Доброго дня
Хтось знає, де можна знайти в Україні бажаючих працювати віддалено? Чи є тематичні форуми, біржі?
Дякую
Доброго дня
Хтось знає, де можна знайти в Україні бажаючих працювати віддалено? Чи є тематичні форуми, біржі?
Дякую
Самое большое количество программистов, готовых работать за еду и бесплатно, находится в центре Сан-Франциско.
Мене цікавлять місця (сайти, форуми), де найкраще шукати людей, що працюють віддалено. Загалом мені вже відповіли. Вимоги/вакансії тут розміщати не хочу, дякую.
Доброго дня! Кого саме шукаєте? У нас є кого запропонувати)) Звертайтесь!
tau-quadra.com
Судячи з сайту вашої компанії з вами краще не мати справ.
www.facebook.com/...roups/be.free.ua/?fref=ts (много начинающих, но опытные тоже есть)
upwork.com (цены приближены к мировым)
freelancehunt.com — вообще мало знаю, слишком узкий профиль для такой маленькой биржи
Если клубнику по Польшам собирать — объявления на столбах ближе к вокзалу.
Та нічого не заважає. От тільки про djinni.co я дізнався з цього треду. Вже зайшов.
djinni.co/...e/?lang=ru&options=remote
www.work.ua/...mes/?employment=76&advs=1
На фріланс сайтах наймаєшь когось і якщо людина підходить, то пропонуєш працювати постійно. Можна ще розмістити вакансію з поміткою Remote.
Що ви, в Іспанії є ще багато риби, краби, мідії.. Не тільки кальмарів.
e-mail: [email protected]
можна деталі кого шукаєте?
Гарного Вам дня!
Шукаю окремих фрілансерів можливо для довгої співпраці. Наймати Eleks буде занадто витратно. (пане Лесько, ви мене не впізнаєте, мабуть, хоча ми з вами перетинались)
Треба багато-чого, починаючи від junior/middle С++/Qt, сайт на jekyll переробити по готовому дизайну, потім ipad/android tablet додатки і навколо того багато-чого ще. Одного життя не хватить.
Насправді я шукаю більше «партнера по стартапу», але тимчасово перебиваюсь пошуком фрілансерів.
Тарас, впізнаю і вітаю :) Я мав на увазі, шо наразі удальонка — це таке, шо тільки свисни на ресурсах пошуку роботи, і кандидатів буде більше ніж зможеш переварити :8)
Успіху!
Зрозумів. Просто я з цього боку питання ніколи не підходив, тому і вирішив на форумі запитати. Вам теж успіхів!
В любой коворкинг зайдите, их там навалом :) Ещё идите на upwork, фильтруйте по стране и индивидуалов.
Если нужно что-то в сфере Electronics / Embedded / IoT я могу сделать.
Велкам в личку или [email protected]
Также встречал украинцев на апворк. Поищите там по профилям.
Насправді потрібні спеціалісти різного профілю.
Не хочу тут розміщати деталі, щоб не перетворювати гілку в hiring. Зараз цікавлять тільки гіпотетичні місця, де таких людей (бажаючих працювати віддалено) можна знайти впринципі.
33 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів