О євробляшках
Поки ми крокуємо «впевнено в майбутнє» осінніми реформами від ВР, щось забули за проблеми сьогоденні, а саме про наші... євромашинки)
Цього топіка би не було як не ця неймовірна дивовижна новина, що «В Украине новые правила растаможки авто: автомобиль больше не роскошь». Забавно, що ні дати публікації, ні посилань на офіційні джерела в статті нема. Але відлуння в просторах інтернету іще люди з неймовірним оптимізном ловляться на цю новину.
А тепер ближче до реалій. Натиснувши на цю картинку, де зображена пані Ніна Южаніна, можна побачити її інтерв`ю на 5 каналі (не фанат укр телебачення)
Забавні речі каже, Ніночка:
«У чому відмінність? Я просила б нас зрозуміти. Тому що ми не можемо зараз проводити акцію для тих людей, які скористалися прогалинами в митному законодавстві, порушили законодавство існуюче і використали цю систему незаконного ввозу в режимі тимчасового ввезення або режимі транзиту. Мені здається, що інша частина платників, які сплачували всі податки і не в акцизному податку гори криються, не в ньому вся причина, чому не хочуть офіційно розмитнювати ці автомобілі, бо ще є сплата ввізного мита — 8,5%, ПДВ — 20% від вартості автомобіля. Тому ми маємо підійти зважено і на якийсь період часу прийняти таку шкалу акцизного податку, щоб кожен громадянин захотів, зміг привезти вживаний автомобіль»
Іще вони дбають про наше з вами здоров`я, а саме про (відео)
«ЕКОЛОГІЧНУ БЕЗПЕКУ КРАЇНИ»
Що будете обирати: куплю в салоні атомобіль за «символічну» суму чи таке візьмете євробляху? Чи вітчизняний Автопром FOREVER?
P. S. Ніщо так не знецінює вашу машину, як нова машина сусіда
Найкращі коментарі пропустити