Чи існує якийсь відкритий сайт для оголошення своїх розробок?

Звичайно ж я маю на увазі некомерційні продукти, які мабуть в більшості своїй використовують MIT-ліцензію або близьку до неї ліцензію.

Не впевнений, але здається є щось схоже на московському хабрі з поміткою «я піарюсь». А за межами нашої галактики у більш глобальному просторі є таке?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

producthunt.com
angel.co
У продукта має бути мета. На ціх сайтах можуть знайтися люди, які її доведуть до комерційного використання. Якщо мети немає, розмістіть на гітхабі та забудьте.

Якщо мети немає, розмістіть на гітхабі та забудьте.

Що значить по-вашому «мети немає»? Ви про комерцію?

В окремих випадках справді достатньо однієї лише публікації на github чи npmjs щоб твій продукт скачували. Я наприклад, автор TypeScript definitions для assert-plus, його я ніде не піарив, за місяць його скачують по 80-100 тисяч разів. Але, самі розумієте, далеко не завжди це працює.

Що значить по-вашому «мети немає»? Ви про комерцію?

Думаю, що не обов’язково про комерцію.
Просто якщо ваша розробка писалась для себе і просто може бути використана будь-ким це одне. А коли чітко зроблена для вирішення проблеми певної групи людей — інше.
В першому випадку — вистачить GitHub. В другому — треба шукати як покрити максимум цієї групи людей.

Бачив, як на Reddit у відповідних сабреддітах постили такі речі

ProductHunt, AIN, DOU.
Насправді, залежить від мети публікації.
Якщо знайти нових користувачів — залежить від того хто вони і де проводять час. Або де вони будуть шукати продукт схожий на твій.

Ну linkedin це ж, самі розумієте, більше для пошуку роботодавців, ніж просто для популяризації своєї ідеї/продукту.

линкедин скорее как профессиональная площадка, а не только поиск работы

Хоча й не шквал прямо, але ефект точно відчувається. При тому що, як правильно мені хтось підказав у коментарі, мабуть з цього форуму, що треба було б більше описати що за лінк я даю, все одно 48 скачувань, десь за
7 годин
(до підрахунку). І це не рахуючи тих, хто просто зацікавився ідеєю і клонував собі проект з github щоб роздивитись його. Норма.

Підписатись на коментарі