Питання до наших любимих рекрутерів: «Яким ви бачите зручний сервіс для себе?»
Ми з вами партнери... які не завжди миряться між собою, скажімо так =). І оскільки це явище давнє й стабільне, зрозуміло, що в його наявності є якісь глибинні причини... кхм, ну і не зажди Фрейд був правий ;)...
Мені здається, що ці причини не на стільки глибинні, щоб їх неможливо було вирішити. Як я це бачу. Рекрутеру потрібен інструмент, що:
1. Дозволяє умовному гуманітарію чітко відрізняти, наприклад, Java від JavaScript, а також бути в курсі відмінностей між AngularJS та Angular і т.д.
Іншими словами, сервіс повинен сам знати про ці тонкощі, і при пошуку схожих термінів, робити відповідні підказки. Сервіс повинен бути заточеним спеціально під ІТ-шників.
2. Не дозволяє турбувати кандидатів на вакансії, якщо у їхньому профілі відсутня помітка про «відкритий для пошуку нової роботи».
3. Дозволяє проглядати широкий набір статистики стосовно пошуку роботи.
і т.д...
Рекрутери, як ви вважаєте, на сьогоднішній день на сайтах для пошуку роботи є усі необхідні вам інструменти, чи чогось ще не вистачає? Чи може ці інструменти хоча і є, але чимось є незручними? Можете доповнити мій список?
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів