Разработать Чат Бот без навыков, реально?
Друзья, смогу ли я без навыков в разработке создать Чат Бот, скажем для telegram?
Насколько реальна эта затея и что посоветуете почитать адекватного по этой теме?
Друзья, смогу ли я без навыков в разработке создать Чат Бот, скажем для telegram?
Насколько реальна эта затея и что посоветуете почитать адекватного по этой теме?
-
Можна спробувати Microsoft Bot Framework — для простого бота майже не потрібне знання програмування
flowxo.com
Класний сервіс, я сам використовував. Програмування не потрібне, але бажано розуміти, що таке Go To Label(:. Підтримує не лише телеграм, робите один раз для різних платформ.
ну могут быть проблемы где ответы хранить, а с минимальным опытом очень даже легко
Я уже написал, вот он:
switch (msg) { case "Hello": return "Hi!"; case "How are you?" : return "Not too bad"; default: return "Хз о чем ты, я не в курсе, у мамки своей спроси!"; }
Давай стартап замутим.
Ти напишеш на основі цієї логіки iOS app — «AI blockhain chat bot» , покладеш у App Store.
Будем продавати по $0.99, поділимся по чесному, мені 70% за ідею і назву аплікухи, тобі 30% за девелопмент, там і так два пальця об асфальт, 30% тобі навіть забагато. А, і 100 баксів за development account ти теж заплатиш.
Будемо гребти бабло лопатою і ловити лулзи від американців, які будуть в комментах до апллікухи писати, що Russian are everywhere, що Apple наповнений агентами Кремля і прочая.
18 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів