Необхідність здачі міжнародного екзамену з англійської
Всім привіт !
В мене зараз виникло запитання, яке вже,обговорювалося десь в тредах під іншими питаннями, але пошук дав купу розпорошеної інформації і я хочу трошки систематизувати її — й для себе й для тих для кого ця тема важлива. Отже -
1. Чи варто здавати міжнародний екзамен з англійської, щоб підвищити свої шанси знайти роботу (враховуючи мої 50+, гиги 8-) ) ?
2. Якщо варто — то я для себе визначив двох «кандидатів» — IELTS або CAE (не академічний звичайно). Так, я в курсі особливостей кожного з них, що сертифікат першого діє 2 роки, другий — безстроковий, що багато хто вважає їх «екзаменами для екзаменів». Я, зараді цікавості, проходив курси підготовки на Alison Courses для кожного з них, тобто я приблизно розумію про що йде мова. В мене вже є на прикметі викладач для індивідуальної підготовки до IELTS, якщо треба — знайду й для САЕ. Питання в виборі — що варто з них обрати ?
Є ще декілька запитань, але головні, для мене,- поки що ці. Я не виходжу з цим запитанням на реддіт, бо там його виставляти — безглуздо 8-) як на мене, таки потрібні наші реалії.
Срач в камєнтах прівєцтвуєцца. 8-)

Найкращі коментарі пропустити