Embedded Android проекти

Підписуйтеся на Telegram-канал «DOU #tech», щоб не пропустити нові технічні статті

На сьогодні повно вакансій для Android dev, але я практично не зустрічаю вакансій Embedded Android.
Ніби Luxoft таким займається, а хто ще ?

Власне, мене цікавить трохи ширше поле — наприклад, проекти які включають модифікацію AOSP, проходження CTS / GMS сертифікації і всьо такоє...

І мова йде навіть не про пошук роботи, а про обмін досвідом. На тому ж XDA постять цікаві тулзи, але з тгугл-транслейтом знайно цікавіше почитати github.com/WeMobileDev/article

P.S. Можна просто посилань на форуми скинуть, які читаєте :)

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

у Вольво есть андроид автомотив. с релокейтом. надо?

ну это ж не Украина, какие сеньор позиция? тут нет несеньор позиций. есть практикер и есть емплой
как договоритесь. от 40к крон в месяц до налогов я полагаю

У глобалоджика на цю тему є(чи були) воркшопи, навіть точніше курси. Зараз працюю саме з ембед андроїдом, тому можу сказати що знання дають релевантні. Мінус тільки що мало(але з іншого боку достатньо щоб зрозуміти куди копати). В аоспі мільйони корнер кейсів, які інтуїтивно зрозуміти не вийде — треба читати і розбиратись. Впринципі якщо є велике бажання(та с, ++, java,git знання) то можна і самому осилити. Май вей:
— source.android.com розбираємось в основних речах хоча б теоретично.
— www.safaribooksonline.com/...​ed-android/9781449327958 — читаємо ось цю книженцію, дані трохо застарілі, але відсотків 80 все ще релевантно, впринципі якщо трохи подумати і подивитись на типові рішення в останніх версіях АОСПу то просвітлення знайдеться.
— androidxref.com — це відкритий grok мейн релізів аоспу
— розібратись з бутлоадерами та лінукс кернелом(хоча б мінімально, але все ж опціонально, все залежить віт того на що ви робитимете порт, яке біеспі матимете на руках, і на якому рівні будуть ваші модифікації)
— мати на руках хорошу білд машину(білди у аоспа хоч і інкрементальні але частенько доведеться перебілджуватись). Я збирав наприклад на ноуті (I5 8Gb RAM SSD) то можу сказати шо годинки за 2 маршмелов збереться.
— САМЕ ОСНОВНЕ: мати тестову тушку а ще краще не одну. Якщо робите порт на існуючий мобільний девайс, той же нексус підійде, але йкщо будете працювати з принципілально новим пристроєм(умовно смартунітаз в будованим андроїдом) то варто придбати девкіт. На ту ж распбері 2-3 версії є порти 5-6-7 андроїда(не путати з андрої сингс коли будете гуглити)
www.friendlyarm.com/...​ct&path=85&product_id=207 ось такий можете купити кіт, за супердоступну ціну, або ж у них на сайті є дісплеї побільше і борди крутіші, корочше на ваш смак і потребу.
Якщо щось забув то запитуйте))
А ну і основне як завжди: вміння гуглити, вміння чекати і витривалість ваш основний інструмент якщо піде цією доріжкою.

Підписатись на коментарі