Аналог Punto Switcher для Win 7/10

Dsnf.? ifyjdyt gfycndj/

Хто використовує ПО для зміни розкладки набраного неправильно тексту автоматичного чи по хоткеям? Цікавить під Win7/10. Може навіть з підтримкою української розкладки.

Lzre.!

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

привіт. чому може не запускатись Faine Switcher на win 10×64? з’являється значок у систем треї і відразу зникає. версія 2.0 щойно із сайту

А він на основі AI звісно повинен спілкуватись запитами в інтернет. Хіба укр.прапор чи інші слова, є ознакою захищеності тієї програми чи захищеності твого комп’ютеру? Як на мене -= та програма з AI ніщо інше як добровільна передача тобою, їм на серевер, всіх твоїх приватних, конфіденційних і інших даних.

Тобто все що вводиш — дублюється до них до AI. __ Якщо я не правий, то вони тобі в комп завантажують міні AI щоб навантажувати твый процесор зайвим мотлохом .... тим, що повинно робитись з меншими затратами аніж AI.
Пахне профанацією. І моїм зворотнім відгуком.

Офіційна адреса сайту компанії не доступна.
Але на сайті програми в FAQ таки написано уточнення «Вся робота додатку локальна, немає викликів в мережу і записування введених символів.»

Faine Switcher — це розумний автоматичний перемикач розкладки клавіатури на основі АІ від українських розробників.

за лінки тут не б’ють
faineswitcher.com

спасибо, вижу сыроват... ( клон github.com/BladeMight/Mahou )

Нажаль працює дуже посередньо. Через деякий час я просто задовбався постійно вносити виключення і зніс його

А знає хтось світчер без усілякої «магії», який просто дозволяє встановити на перемикання розкладки будь-яку клавішу. Наприклад LCtrl — ENG, RCtrl — UKR.

Але дуже важливо, щоб перемикач спрацьовував при відтисканні, і лише якщо нічого іншого не було натиснено (щоб не перемикав на Ctrl+C, наприклад).

В ідеалі, щоб іще й тривалість натискання можна було регулювати.

Дуже ж влом самому писати, тим більше знаю, що з Office буде знатний пердолінг.

Дуже ж влом самому писати, тим більше знаю, що з Office буде знатний пердолінг.

У Office как раз окна нормальные. Проблемы с консольными окнами, включая WSL.
А дописать кроме консоли такое к например Haali LSwitch (исходники открыты) — дело пяти минут.

Декілька років користуюсь Mahou . Чим він вам не підходить?

github.com/BladeMight/Mahou

Ну я так розумію теж мабуть маскальська тєма. Якщо ні то чому збір донатів чере з sobe.ru/na/mahou

Так, там зборище «хороших руських», хоча хозяїн репи дуже активно косить під Японця (або просто двинутий на цій темі) .
stackoverflow.com/users/5420570/blademight
Розслідування хто із тих руських хороший а хто поганий заїбешся. Тому раджу Дмитру це лайно викинути.

Не вижу проблем в использовании OpenSource

адресу сайту заблоковано. Результат.

www.youtube.com/watch?v=G0rGM7usSww
тут хтось написав програмуліну, яка показує мову біля курсора над текстовими полями. можна попросити вихідні коди і скомпілювати під себе

То що, немає аналога на укр-eng?

є універсал — обираєш і програмуєш до 4х клавіш (під конкретні розкладки 1-4). Навіть польську, інші розкладки, якщо у вас встановлені і важливі.

Всі інші теж можна крутити по колу іншою комбінацією клавіш (LAlt+Space), поза 4-ма основними важливими (оминають основні).

KLA-8565

А для програмістів — в окремому режимі тої програми, конфігурації, можна навіть вводити символи, які зазвичай є тільки в англійській розкладці. Таким чином, якщо ви в українській — по правій RAlt + деякі символи на яких є [ ] ’ < > і інші, будуть відповідати саме таким символам, як в англійській, без клавіши RAlt.

Програма не працює хіба що з (офісом) Word 2016+

Для macOS є класна програма, від українського розробника, однозначно рекомендую. Програма має назву LangSwitcher, можна знайти в AppStore.

погоджуюсь, гарна прога, тільки треба налаштувати нормально і все

Доволі прості вимоги до перемикача клавіатури: до встановлених розкладок користувач має можливість самостійно визначити комбінацю для пермикання, все. Решту «плюшок», як то індикація розкладки, авоперемикання і т.д., як додаткові опції.

Давно користувався додатком KeyRus(перестав працювати у Win 10): LCtrl — англійська, RCtrl — українська, RCtrl + Shift — російська(була потрібна для роботи). Чи є щось схоже зараз?

KLA-8565

але почитайте що у автора додано примітку, якщо читати про програму по сторінці Фейсбуку.
Примітка така: рідко може западати віртуально «лівий Alt». Повторні натискання комбінацій функцюклавіш — відміняють цей ефект. (написана програма на скрипті AutoHotKey), люди бояться іноді таке, бо ігри можуть блокувати тільки за наявність AutoHotKey, хоча на справді вони повинні реагувати на чітерські ігрові функції як автоматизація кліків.
Тому, для програмістів / лінгвістів не погана програма. на C# ще не преписав.

https://caramba-switcher.com/update Збс працює. Знайщов аналог

розробник Сергей Москалёв Вас не засмучуе ?

Там на сайті вказано vk (це кацапи).

То що бляха. Є альтернатива Punto??

Пунтосвитчер работает в вин 7/10, а если у тебя проблема с тем что он российский, то пользуйся и считай что это оккупация софта

проблема в трекерах і відстеженні

Ну заблочь на pi-hole, если нет raspberry pi, подними в докере. И остальные трекеры не волнуют, нет?

там когда переключаетсмя на русский язык кацапы сделали вместо ru стоит z. Меня лично это напрягает,а вас?

у меня дистрибутив десятилетней давности, не вижу смысла обновлять

Щось таке давно було на віндовз.
Може навіть пунто
Не дуже гарно працювало

KLA-8565 , для широкого кола користувачів з 1.3.4.8565 версії.
з 2022 року
Для Windows 10 , 7

Дозволяє перемикатися ШВИДКО за вашими розкладками, і тим паче НЕ по колу, якщо розкладок клавіатури У СИСТЕМІ встановлено більше двох. Наприклад 3.. 4 розкладки або більше. У Windows 10 таких програм мало.
Легко перемикатися лівим або правим Shift або тільки Ctrl. І не обов’язково, що це тільки російська/англійська (а будь-яка мова).
-
Автоматичного перемикання розкладок немає, але є можливість транскодерації набраного тексту не в тій розкладці.
Транскодерація тільки між: РОС/АНГ/УКР/БІЛ мовами. Виділити текст. Потім комбінація кнопок.

Версія 1.3.5... ще не надана в вільний доступ (2022.06.26), але дозволятиме переключати розкладки клавіатури за трьома варіантами (утримування клавіши на деякий час, або 1 клік короткий, або через подвійний клік на потрібну клавішу).

kla-8565.mks.kyiv.ua

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Вот этот в десятке неплохо работает и вроде чистый caramba-switcher.com

Тогда и у меня вопрос, в Ubuntu я привык к такой раскладке: pic, плюс переключение по Caps Lock. Можно ли как-то настроить такое в Windows, а то невозможно набирать тексты...

Удалил пунто свитчер много много лет назад и вам советую. Не давал бы всякому российскому говну, пусть и удобному, доступ к любому вводу клавиатуры в любом приложении или сайте

В отдельном профиле. А всякие пунто так вообще только в отдельную виртуалку можно, которую не жалко.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

А подскажет кто-то софт, который на маке и винде, позволит переключать русский на левый shift, а english на правый shift?

На маке капслок можно настроить на переключение языков, очень удобно кстати.

Я привык именно к вариации, что отдельная кнопка отвечает за отдельный язык

Mac OS X — там є Karabiner-Elements.
Найближче, де можна поковирятися до зміни Shift — це ось тут github.com/...​biner-Elements/issues/158
там є приклад mapping Left/Right Shift to left „(” and right „)” parentheses

О боги, огромная благодарочка, я мучался 6 лет с этими переключалками на маке.

github.com/...​iner-Elements/issues/1051

github.com/...​ect_input_source.json.erb

Свои имена текущих input source можно глянуть в Karabiner Event Viewer в табе Variables.

Проблема еще в том, что если кидать файл в папку
~/.config/karabiner/assets/complex_modifications

Оно его не подхватывает, перезагружал, добавляет только через инет. Но этот example лежит в other в конце, либо можно скачать любой и заменить внутренность json.

я Right Option у настройках Karabiner маплю на F18
а потім F18 у System Preferences маплю на Select the previous input source
ітого — однією клавішою Right Option перемикаю мови

Для себе користуюсь власним проектом, написанним на dlang: github.com/...​rgiusTheBest/OpenSwitcher Перемикає, як пунто, по break та shift+break. Є баги в браузерах та офісі, все інше працює добре.

Не побачив у тебе автоперемикання.

Авто немає. Я ним в пунто не користувався, бо не завжди правильно працює.

А .exe — де можна завантажити? VS10 — build failed!

А чем Punto Switcher не устраивает?

Сам Punto Switcher вже не торт. Деякі додатки просто зависають після перемикання. До того ж Він10 постійно його вимикає його автозавантаження.

Та ще й підтримує тільки рос і англ.

У меня на Win10 никаких проблем с автозагрузкой никогда не было, смотрите настройки. Что касается зависания приложений, то с таким сталкиваться не приходилось, ничего сказать по этому поводу не могу.

Возникала подобная же проблема у мамы, но в итоге проще было научить ее следить за набором текста, чем пользоваться недо-альтернативами.

Неужели еще есть разработчики, которые не умеют в слепой набор?

При чем здесь слепой набор? Я владею слепым набором и пользуюсь Punto Switcher. Гораздо удобнее, чем переключать раскладки вручную. Как раз при достаточно быстром темпе печати необходимость отвлекаться от набора ради переключения раскладки жутко раздражает.

Да ничего подобного! Если умеешь и используешь слепой набор — языки переключаются на автомате, как и расположение пальцев на клавиатуре и т.д.

Зачем мне нажимать лишние кнопки, когда программа сделает это за меня быстрее и проще?

Подпишусь на комменты. Самому интересно.

там застарілий софт тільки

Рекомендую научиться слепой печати. Тогда простыня текста не на том языке очень быстро перестанет появляться. Сам так отказался от пунто свитчера лет 10 назад.

Как слепая печать помогает вовремя заметить не ту раскладку? Как раз тогда хуже всего: то что хотел написать уже сказал и из головы вылетело, а тут раз — и опа. Потому у меня Punto.

Как слепая печать помогает вовремя заметить не ту раскладку?

Елументарно — починаєш тайпати, з першої ж чи другої літери помічаєш що літери не ті що треба і перемикаєш розкладку. Мені допомогло. Свого часу саме Punto так дістало що я витратив кілька днів з екранною клавіатурою (щоб не дивитися на фізичну), навчився набирати в сліпу і досі радий з цього. А клава у мене зараз ось така — www1.pcmag.com/...​-greetech-brown-front.jpg

Не з моєю швидкістю. Я коли помічаю, то вже пару строчок написав.

Из любопытства загуглил: мировой рекорд 750 знаков в минуту www.shkola-pechati.ru/...​rosti-pechati-750-znakov.

Пусть ты печатаешь чуть медленее: 12 знаков в секунду. Твой глаз за секунду может распознать в два раза больше знаков, а экран отрисовать в пять раз больше.

Ты часом не галерным менеджером работаешь? Те тоже обожают умножить пару цифр и поставить план на их основе. Потом свалить вслед за кадрами, крушить новую галеру.

Не, это простая арифметика. Куда мне до галерного менеджера 😊.

Так вот, твоя простая арифметика не предполагает, что надо ДУМАТЬ что пишешь? Читать и думать одновременно — невозможно.

Кстати, та же самая причина низкого уровня образования в наших ВУЗах: считается, что студенты должны писать конспект, который часто сводится к диктовке. Что они писаки этом не думают — зачем знать?

Хз, я думаю с отрытыми глазами, когда работаю перед экраном.

Ну вот как раз и можно настроить механизм прерываний для корректировки раскладки. Очепятки, ведь тоже нужно исправлять во время написания. Или это просто поток сознания без отслеживания написанного? А как это работает во время письма от руки?

Слепая печать позволяет не переключать раскладки вручную? Постоянно нажимать ctrl(alt)+shift при печати адски задалбывает, и слепая печать на это вообще никак не влияет.

Постоянно нажимать ctrl(alt)+shift при печати адски задалбывает,

Для чого її постійно натискати? Речення в яких слова треба набирати у різних розкладках зустрічаються не так часто, та і то мабуть лише коли пишеш пости чи коменти. Код, мейли, месенджери — все це з однією і тією ж розкладкою як правило.

Сам Punto Switcher вже не торт. Деякі додатки просто зависають після перемикання. До того ж Він10 постійно його вимикає його автозавантаження.

Життя є і без PS. Важко було тиждень, другий...

Win 10, остання версія. Паше. Звісно не так добре як під сімкою, але паше.

Автоматичне перемикання розкладки послав до біса. Мені корисні гарячі клавіші, які це роблять коли я забажаю. Здебільшого це лише Break.

Набільш кориснии мені Punto що перемикає розкладку однією кнопкою, в мене це лівии Ctrl.

Набільш кориснии мені Punto що перемикає розкладку однією кнопкою, в мене це лівии Ctrl

Только этой функцией и пользовался, реально удобно. Но в десятке работало нестабильно, итого оказалось что написать утилитку с одной функцией переключения по Ctrl совсем не долго, и пунтосвитчер стал для меня историей.

Поделитесь? Очень не хватает переключения по левому-правому ctrl на разные языки

Оно настолько сырое что и делиться нечем. Но если есть желание допиливать напильником мой код на сишарпе могу и поделиться

O_o его научили биндиться на модификаторы? Раньше он только на Маке такое умел.

Я с него слез года три назад, потому что он конфликтовал с TeamViewer. А так, да, слепой набор сильно помогает.

Ни разу не ловил конфликтов с тимом. Может потому что автопереключение выключено. Считаю что сам руками я переключаю надёжнее.

Не, у меня были стандартные байндинги и переключение по Ctrl+Break, вроде, а Break сам по себе ставил на паузу митинг в TV.

Не вижу никаких отличий в работе PS на Windows 10 и Windows 7, с автозагрузкой проблем никогда не было.

А ще punto — це Яндекс і закритий код. Його вже один раз зловили на тому, що він скачував апдейт і пропонував його встоновити при вимкеній опціі перевіряти апдейти. Тому хто його знає, що він відправляє на сервери Яндека.

не вимикайте вінду ніколи. завжи у глибокий сон. юзаю роками все ок.

Підписатись на коментарі