Карта ІТ компаній з відкритими вакансіями (оновлюється по крону)

Ця тема вже вкотре обговорювалась як ідея створення.
Локации IT компаний. Карта для соискателей (31 жовтня 2011 року)
Карта офисов компаний (1 жовтня 2013 року)
IT компанії на лівому березі Києва (4 липня 2018 року)

І звісно вже є готові рішення:
Mapped in Ukraine | Ukrainian Tech Map
IT Карта. Найди компанию ближе к дому
Карта IT-компаний Киева
IT Компании. Киев (від Denys Ievstratenko)

Ми з другом створили ще один проект: Пошук відкритих вакансій українських ІТ компаній на карті зі своїми особливостями: дані взяті з DOU, є можливість шукати по наявності відгуків та розміру компанії (взято з рейтингу), по вибраним компаніям, а також виключити компанії з пошуку.

Зараз на карті інформація з DOU оновлюється по крону

Вже публікував на DOU Карта ІТ курсів.

Через 2-3 дні після публікації, будемо з другом вирішувати яким проектом займатись більше.

29 жовтня 2018: займаємся обома
листопад: 2018 дизайн
грудень 2018: друг робить вверстку
січень 2019: фільтр по містам Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Вінниця, Запоріжжя, Чернівці, Івано-Франківськ, Ужгород, Хмельницький, Херсон, Миколаїв, Черкаси, Житомир, Чернігів, Тернопіль, Луцьк, Суми, Рівне, Маріуполь, Полтава, Кропивницький, Мукачево, Бровари, Боярка

3 квітень 2019 року: опублікував код карти на GitHub
7 квітень 2019 року: реліз devspace.com.ua
25 червня 2019 року: дані оновлюються по крону

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Цьому проекту вже рік і хоч кодову базу перестав оновлювати в цій конкретній версії та дані про вакансії і компанії продовжують оновлюватись по крону, тому дані актуальні

Зараз більше тисячі спеціалістів кожен місяць шукають собі на карті гарні пропозиції

Особисто знаю тільки один випадок коли за допомогою карти знайшли роботу, ще про один прочитав в темі на DOU

Код карти у публічному доступі, окрім скрапера, бо для мене під питанням на скільки це етично по відношенню до DOU

Дякую всім хто вказував на помилки, критикував і підтримував та допомогав у налаштуванні та дизайні, проектом й далі займаюсь

Привіт! Будь ласка, можна уточнити як оновлюєте інформацію на сайті — devspace.com.ua/companies ? З ким можна обговорити оновлення інформації про компанію?
Заздалегідь дякую за відповідь! :)
Мирного і спокійного вечора!

Вас бентежить що на сторінці devspace.com.ua/companies/avenga відображається застаріла оцінка з Glassdoor 3.7/5?

Привіт, Ярослав!
Дуже дякую за коментарій!
Ні, я не про рейтинг. Тут ситуація цікавіша. Написала Вам у ПП.
Дякую!

Краще вже пишіть в LI, там видно «чи доставилось повідомлення».

Що ж ви таке приховуєте.

Карта супер! Особисто я по ній знайшов собі потрібну вакансію)

Карті 10 місяців, а відчуття наче вже рік минув, думав, щось красиве написати, як пару днів думаю «скоро рік», а тут тільки 10 місяців

Цією картою теж продовжують користуватись тому також оновлюю її по крону як і devspace.com.ua

Переніс на geo-companies.netlify.com бо тоді можу оновлювати через git push

Можливо цю карту osvita-map.monitoring.in.ua варто додати в альтернативи

Так як devspace.com.ua ще тільки наполовину готовий, то в цьому проекті продовжую так само оновлювати дані

Кластеры на карте не всегда раскрываются. Бывает, жмешь на кластер, оно приближает карту до максмума и все. Так и остается кластер с, например, 2-3 компаниями, которые нельзя просмотреть, т.к. ближе уже не приближается.

Дякую, використовую стандартний

import * as MarkerClusterer from "@google/markerclusterer";
погрався з налаштуваннями, можливо стане краще

Якщо є можливість то поділіться буль-ласка посиланням на пошук

Проблема була тут: devspace.com.ua/...​0115,30.50113520000002,21
Але зараз працює ок :)

Проблема відображення на карті була виправлена випадково, як під коврик заховав 🤔
Та завдяки посиланню розумію, що проблема в тому, що два офіси за одною адресою відображені окремими маркерами, а мають бути в одному маркері

А ще придумав кумедний фільтр «показати компанії з одною адресою», щоб краще планувати логістику

А ще придумав кумедний фільтр «показати компанії з одною адресою», щоб краще планувати логістику

При пошуку роботи капець як актуально буде, особливо якщо по силах ходити на декілька співбесід за раз)

Це хіба що в Гулівері чи десь на Олімпійській, зазвичай коли дві співбесіди в один день то через пів міста їздив

Вчора зарелізив карту в новому дизайні (топік на DOU), цю версію карти ще місяць буду оновлювати бо використовують одне API

В новому дизайні
В старому дизайні
В дуже старому дизайні

Оновив дані сьогодні, на карті 4001 вакансій з 5058 що на DOU

Продовжую оновлювати дані і дивлюсь аналітику і здивувало, що вчора 40 користувачів перейшли на цю адресу center=50.4635256,30.3531214, може хтось пояснити чому так?

Треба дивитись в Google Search Console, там є розділ links

Цей розділ підключив тиждень тому на проекті devspace.com.ua і він пустий, цей проект тільки оновлюю дані, тут вже підключати буде зайве

Сьогодні завершив фільтрацію в новому дизайні (фільтр по типу компанії прибрав, бо мало компаній заповнив), в кого є бажання протестувати до публікації пишіть, ввечері відправлю приватним повідолменням

Сейчас есть более актуальные темы Вибори президента України 2019 и релиз может остаться без внимания

Мав би давно опублікувати, картою користуються

релиз может остаться без внимания

Почекаю

можно ли увидеть новую версию в открытом доступе?

Оновив сьогодні дані, на карті 4205 вакансії з 5363, що на DOU

можно ли увидеть новую версию в открытом доступе?

Сайт в новому дизайні опублікую на цьому тижні, можливо з помилками
Код можливо через 2-3 місяці після рефакторингу

Как-то очень долго, а если что-то поломаеться тоже столько исправлять будеш?

Виправляти швидко, ти ж питаєш про код, а на швидкоруч буду розуміти тільки я, ці 2-3 місяці щоб почистити і зрозуміли кому буде цікаво

Обновив дані, 926 вакансій від 509 компаній за цей тиждень

можно ли увидеть старую версию в открытом доступе? (интересует реализация фильтрации)

Так, писав в коментарях раніше, що відкрию на наступному тижні стару версію на GitHub-і. Можливо в понеділок або у вівторок ввечері встигну, хочу перевірити, що працює якщо просто зробити git clone чистого проекту

Вчора почав підключати фільтр по містам і компаніям в новому дизайні, і побачив що автодоповнення без мультивибору, а значить прибрали можливості вибору декількох міст і компаній, а також можливість виключити компанії з пошуку, прикладу є вакансії від компаній А, Б, В, Д і я був на співбесіді в А і Б, тому їх виключаю з пошуку

Сьогодні буду спілкуватись з другом щоб повернув мультивибір в містах і компаніях, тому питання: хто використовує мультивибір і виключення?

Виключення гарна ідея. Якщо в активному пошуку, та деякі компанії тобі не підходять!

А ідеально ще мати профіль і там зберігати такі налаштування і ще можливістю ділитись з друзями

Корисним буде однозначно, як мінімум приклад з пройденими співбесідами дуже актуальний, щоб не плутались під руками, та і вибір міст думаю теж знадобиться, для тих хто планує переїзд.

Або ж їздить між містами у відрядження і розглядає як перспективу

Обсудили, буде вибір одної компанії і міста, друг у відпустці, порекомендував почитати Психбольница в руках пациентов. Алан Купер об интерфейсах

Сьогодні отримав вже готову верстку desktop версії, mobile була готова раніше, вже від мене залежить як скоро буде реліз нової версії, чому дуже радий 😊

Коли вже можна буде побачити новий дизайн сервісу?
Швидко можна замінити сірий колір на білий хоча б, а то важко читати...

Також має сенс зробити кастом дизайн карти, чи взяти не ландшафтний варінт, а стандартний.

Скинув кеш і оновив дані, займає приблизно годину, на карті 3969 вакансій з 5053 що на DOU

Пока ты парсиш ДОУ, ДОУ майнит крипту на твоем компе

Гарний слоган, 6к компаній по 2 запита на кожну і 5к вакансій = 17к запитів за годину, це коли скидаю кеш, з кешем ~ 200 секунд, бо робить запити тількі на нові компанії і вакансії

Оновив для тих хто шукає на вихідних, на карті 4067 вакансій з 5148, що на DOU, з кешем 268 секунд

В ДОУ аналитике 400к в день ≃ 5 запросов в секунду, 17к в час тоже ≃ 5 запросов в секунду, пробовал распараллелить до 10-20 запросов в секунду?

В такому випадку DOU повертав 503, тому тільки послідовно

А предыдущую версию выложишь в открытый доступ? И как успехи в разработке новой?

За вихідні переніс частину логіки на нову верстку, підключив карту, ще треба фільтрацію та відображення результатів та протестувати

А пробовал отдавать часть задач ученикам из топика Поиск менторов?

Пробував карту курсів, пару разів, в основному безрезультатно, хоча вдалось знайти здібного початківця, зараз вже фрілансить у друга

Таке відчуття, що учні хочуть «щось» робити, а коли даєш описане і конкретне завдання з посиланнями на технології та статті то бажання «зникає» або й самі учні.

Вже обговорював з друзями що треба робити сервіс для пошуку менторів та можливістю знайти гарних учнів.

Таке відчуття, що учні хочуть «щось» робити, а коли даєш описане і конкретне завдання з посиланнями на технології та статті то бажання «зникає» або й самі учні.

То HR-и так маскуються!

Ні, то є реально проблема з менторством. Менторити — дуже легко! Тому що 90% — відвалюються моментально, інші слухають як ти пояснюєш і раптово розуміють, що все є у гуглі і потім теж практично зникають)

Думав менший процент сніжинок, а є успішний досвід де учень допоміг в проекті? Чи то одиничні випадки?

Я не брав учнів собі на проект щось робити, то не знаю.

Идеи для новых айти-реалити-шоу:

— Любимая, мы убиваем проект
— Я стесняюсь своего кода
— Меняю тим лида
— Кюейша в 16
— UX фактор
— Танцы с бубнами
— Шоу Холостяк (когда 10 рекрутёрш пробуют соблазнить кандидата оффером)
— Мастер скрам
— Релизнутые и счастливые
— От пацанки до QA
— Тестируют все
— Тестируют все: дети
— Битва архитекторов
— Продебаженные и счастливые

источник

Уже тестируеш? А то завтра 7 месяцев как опубликовал

В процесі розробки, вже частину фільтрів переніс, Copt-past drive development

Залишився фільтр по винагороді, вивести вакансії списком та переключення між вкладками карта та список

Оновив, на карті 4090 вакансій з 5160, що на DOU, але з усіх вакансій тільки 245 мають відгуки про компанію і вказану винагороду $500+

Оновив карту 4012 вакансій з 5094, що на DOU

Оновив 3993 вакансії з 5106, це вже 37 версія github.com/...​mpanies/data/min-build-v7

На наступному тижні вже опублікую в новому дизайні, навіть якщо буде трохи помилок

Оновив 4009 вакансій на карті з 5115 що на DOU, в 16:00 було 3970, в мене відсутня статистика в які дні більше відправляють резюме, але чомусь думаю що це вихідні

adulteducation.today Практикум по статистике для начинающих программистов

Какой джун будет тратить свое время на какие-то левые обучалки? В чем профит?

Почему «левые». Доцент с 25 летним стажем в 7 вузах и 10 летним стажем в банках топ-менеджером, автор учебников по анализу и опытом постановки аналитических задач не может обучать? Обучение в вузах часто просто профанация, не дает практики. педагоги учат тому,что никогда сами не делали.

Статистика вже застаріла, зараз актуальний аналіз даних

Статистика , как и математика, не может устареть. Просто от статистики колхозников и рабочих переходим к статистике ай-тишников. Сегодня в Америке резко возрос интерес к статистике ( есть специальные исследования американского рынка. У меня там знакомая преподает статистику и утверждает, что это очень актуально.Мне приходилось работать с программистами и долго им объяснять разницу между остатком на счете и оборотом на счете и расчет средних. Потом уходило 6 месяце в на постановку задачи и 2 месяца на тестирование. Все, что пишу- это не теория, а практика. Анализ будет обязательно в следующем блоке.

Тоді ви молодець в теорії, бо на практиці треба створити окрему тему

Я дуже люблю акуратність і зрозумілий хід думок, його завершеність.
І статистика для мене теж має бути акуратною, бо значно часу займає саме очистка даних і приведення у форму готову до аналізу.
Тому побачивши як ви пишите тут коментарі, я б не радив ваш практикум своїм друзями та знайомим.

Вже місяць пройшов, як знайома, як самі, як Америка?

Левые, ведь в приоритете язык программирования, структуры и алгоритмы, БД, английский, а статистика будет актуальна только если есть на проекте

Как показала статистика, все доценты с 25 летним стажем, которые преподают статистику, которых я видел на DOU: рекламируют свой сайт, пишуть 3 комментария и исзечают на 2 недели, так как не могут объяснить зачем нужна статистика джуну

Увидел и обрадовался! Это оч круто!
Но не понял, как вы монетизируетесь... Или это «курсовая»?

Оспаде, да тонны софта и сайтов не монетизируется, а делается для фана.
Для создания, например, демосцен (lurkmore.to/Демосцена) люди вообще могут пахать больше, чем на работе, для нулевого денежного профита, если речь именно о деньгах.

Так, яка буде доповнювати цей проект)

Холодно :) Інакше була б конкуренція з основним проектом

Дякую, це реальний проект, без монетизації, після релізу будемо думати)

А что тут думать!!!
Мне проект понравился! Могу помочь с монетизировать... Так, что «ты это того... Заходи, если шо»

Дякую, ще рано, буду пам’ятати)

Сьогодні отримав верстку мобільної версії сайту, ці пару тижнів буду займатись нею, можливо за цей час і веб версію отримаю

Для тих хто дивиться на вихідних, оновив в п’ятницю вакансії за цей тиждень

Оновив сьогодні дані, на карті 4033 вакансій з 5113 що на DOU

Оновив дані, на карті 4014 вакансій з 5089 що на DOU, як і раніше ~79%

Як ви дивитесь на те, шоб додати розділ GameDev компаній?

Вже пробував додати типи компаній:
Продуктова
...
Outsource & Outstaff
і в вручну заповнював, десь 350+ вніс, звісно з помилками :(

а GameDev це вже спеціалізація компанії, як FinTech чи eCommerce

ідея хороша, сподіваюсь почну її реалізацію за півроку-рік, бо треба організувати процес заповнення цих даних

Чи можливо реалізувати заповнення автоматично?

Або у опису компанії шукати GameDev та інші ключові слова, або наявність вакансій Unity чи Unreal Engine, та для інших спеціалізацій щось подібне придумувати

Надаль працює для малої кількості категорій

Поясніть будь ласка, що таке надаль?

Нажаль мій рівень аналізу тексту це перевірка на входження ключових слів і тому буде працювати для малої кількості категорій

А якщо створити систему аналізу вакансій, яка буде на основі заявленних навичок «розуміти» приналежність до певної категорії професій?

Вже є готовий код, який аналізує title вакансії і повертає підкатегорію, також дивився
які цікаві події можуть мотивувати займатися цією задачею:
AI Tonight #5
AI Meetup
але поки в пріорітеті інші задачі

Теж дуже подобається бачити українською мовою сайти. Але в офісі переписка або англійською або ж російською тому й в інтернеті шукаю цими двома мовами, якщо хочеш популяризувати цей ресурс то хоч зроби лендінг російською, бо знайшов через гугл «карта it компаний» тему на ДОУ і там вже посилання на цю

У 2017 році LeBoutique запустив запустив україномовну версію сайту бо всі хотіли, а от користуються й далі переважно російською :(

Так, наприклад, конверсія і час, проведений користувачами на сайті в українській версії в 2 рази вище

Користувачі в 2 рази довше шукали товар, а в статті написали як перевагу, маркетинг молодці

Більшість задач була від маркетингу і по SEO і по різних спискам «Список бажань», «Улюблені бренди», тому так, маркетинг молодці

Локалізацію теж планую, на вихідних буду займатись активно цим проектом

Ти проектом займаєшся вже 8 з чимось місяців, багато користувачів? Бо якщо б це було прибутково то вже б давно зробили на інших сайтах для пошуку роботи, а так глухо

До шести тисяч за час існування проекту і більше тисячі користувачів за цей місяць

На джине сейчас 11к анкет, акраз половина успела воспользоваться

Якщо не секрет, що використовуете для хосту сайту хмарний сервіс, чи виділений сервер?

Для версії що зараз то безкоштовні Netlify та Bluemix, до цього Heroku

Всі маленькі заготовки зараз роблю через Netlify: CSS Framework compartor бо для статичних сайтів дуже зручний

Скоріше за все буду використовувати виділений сервер DigitalOcean який вже використовує друг і там ще достатньо місця

Дякую, побачив листа, подивлюсь чи зможу швидко додати визначення локації :)

Знайшов таку можливість і її швидко можна додати Geolocation (з’явилась в HTML5)

Додав на карті нову функцію, а код вже треба буде рефакторити :)

До нового дизайну планую тільки ТОП-50 додати, хоч і сумніваюсь у достовірності цих даних, та якщо будуть ще зауваження чи побажання то пиши, це дуже впливає на якість сайту

Коли очікувати новий дизайн? Мапу курсів плануете робити в себе на сайті?

Дизайном і версткою займається знайомий розробник після основної роботи, сподіваюсь до початку березня встигне, і в мене ще десь тиждень буде щоб підключити JS та перенести на VPS

Може колись опишу всю цю історію з дизайном в окремій темі :)

Так цікаво було б знати як проходив процесс розробки сервісу)

Після прочитання Three.do, теж створив тему на Product Hunt Ukraine IT map

Я бы там создал тему уже с новым дизайном, чтобы через фейсбук поднять апвоуты

Вже зрозумів, що там краще публікувати готові продукти 😊

У вкладці «Показати списком» біля назви компанії додав пін 📌 після натискання — переходжу на карту і відкриваю потрібний маркер, тепер має бути зручно :)

Функціонал досить корисний, особливо коли необхідно знайти не саме локацію, а конкретно для початку вакансію а вже згодом подивитись де знаходиться.
Єдине чого зараз не вистачає — це після преходу на карту, то при поверненні назад до списку, він починається з початку, а не з того місця де був натиснутий пін.

Дякую, думав і над цим варіантом, поки складно сказати який з них кращий

Було б круто додати, якщо у результатах тільки одна компанія то відразу відкривати її маркер?

Так, це було би зручно для користувачів

Тоді спробую на цьому тижні додати, хоча стрибки по карті можуть бути дискомфортними

Когда открываешь вакансии на карте, то открытая перед этим не скрывается, это не очень удобно.

А якщо треба порівняти? Вже є обмеження на кількість відкритих: 3 маркера, а потім закриваються як FIFO

Один накладывается на другой, сложно сравнивать. Может отдельно вынести сравнение, в каком -то попапе

Які у вас плани по розвитку данного проекту?

Дизайн, додати можливість зберегти та порівняти вакансії, пріоритезувати по компаніям, локації, відгукам чи винагороді, сторінки компаній з детальною інформацією з багатьох джерел

Сьогодні побачив статтю Топ-50 ІТ-компаній України, cічень 2019, запитаю друзів про актуальність фільтра по компаніям з ТОП-50 найбільших IT-компаній

Можна додати фільтр улюбленних, або найкращих компаній з точки зору працівників. Ті компанії в яких хочуть працювати люди. Не тількі найбільші.

Розробити ML модель яка буде аналізувати відгуки? Чи зберігати в аналітиці вибрані компанії при фільтрації і далі використовувати їх в фільтрі «улюблена компанія»?

Бо з фільтром ТОП-50 зрозуміло як зробити та під питанням кому потрібно, а в цьому фільтрі обидва питання, і кому потрібно, і як зробити

Топ пошукових запитів та фільтрів по компаніям, які шукають користувачі. Або кількість переглядів вакансій. Щось такого типу.

Хороша ідея для проведення експерименту та довго буду додавати, а ось ТОП-50 дуже швидко

Думаю, це буде правильним рішенням, так як проект наразі на етапі розробки, то необхідно рухатись шляхом з меншим супротивом, та і думаю що користувачам з високим досвідом буде актуально.

Початківцям в ТОП-50 простіше попасти, бо в них контракти з різними курсами

Можна робити як Гугл, топ може складатися з тих за кого проголосували працівники, а також залишити декілька строчок для платної реклами, та позначити це на сайті.

Цю ж інформацію можна взяти зі сторінки рейтингу, і вже використовується в фільтрі «Розмір компанії», а у випадку ТОП-50 інші можливості:
1. Перехід між проектами
2. Можливість керувати великими командами
3. Розібратись в процесах

...

N. Бути гвинтиком в системі

Не хочу бути гвинтиком в системі!
Я хочу жити так, як забажаю.
Хоча в системі — значить, бути в темі.
Коли ж один — завжди ідеш по краю.

Сто перший гвинтик в стодесятім ряді
Вперед, вперед і кроком руш до цілі!
Мої ж думки промінню сонця раді,
Там в небі білі лебеді летіли.

А в лісі дуб столітній листя скинув.
Дощами сивими міста й степи накрило.
Не кличте гвинтика, він був в мені і згинув.
Тепер мов птах, свої плекає крила.

Хоч у системі, звісно, легше й просто.
Не треба думать, то за тебе вже зробили.
Нащо тобі отой скажений простір?
Там скрізь болото, ями, льоду брили.

Можливо, я про це ще пожалкую,
У мить, як вітер рватиме вітрила...
Ні, збиті ноги й душу полікую.
Команду ж «Струнко!» виконать несила.

Не хочу бути гвинтиком в системі, автор: Олена Бокійчук

может маркер другим цветом, для компании из Топ-50 ?

Так, так само можна іншим кольором компанії з рейтингу, та питання в іншому чи будеш ти користуватись цим фільтром? Буде checkbox «Тільки компанії з ТОП-50»

Фільтрація була б досить актуальною. Та можливо додати кілька фітч, наприклад реєстрація-логін, можливість ставити зірочки компаніям, таким чином формувати свій овн рейтинг.

Я думаю поки найправдивішим буде рейтинг побудований на основі наявності коментарів DOU.

На цьому тижні додам перехід з вкладки «Показати списком» на карту, щоб автоматизувати пошук на карті

Буде кнопка або посилання біля назви компанії, щоб після натиснення переключати на вкладку «Показати на карті» і відкривати маркер

Знайшов в коментарях, інших тем DOU, тих хто хотів зробити подібну карту і написав, що хочу поділитись даними і побачити їх реалізації і поки жодної відповіді

Вже є одна відповідь: у людини вже відсутній час на це :(

Зробили б в DOU API була б карта раніше

Оновив сьогодні дані, на карті 4129 вакансій

Як справи з парсером?:)

Вручну запускаю, потім загружаю на GitHub і звідти через безкоштовну CDN jsDelivr підключаю на статичний сайт

З цим проектом ясно, бо з джерел поки тільки DOU, думаю чи варто підключати Indeed або італійський сайт, питав в цій темі раніше та поки без конструктивної критики, тому чекаю :)

Є одна ідея, теж треба дані з DOU, та друзі кажуть: облиш і що наївний :(

У вас баг з фільтром. Коли я перемикаю з продуктової на аутсорс і вибраний список то чомусь не підтягуються компанії. Хоча якщо перейти на карту та назад до списку все оновлюється. Такі речі повинні оновлюватися одразу

Дуже дякую, відтворив помилку, буду виправляти, можливо сьогодні або на вихідних.

Виправив, ще вдалось оптимізувати render :)

Спробуйте оформити ресурс по типу lun.ua — в них карта та фільтри, на мій смак, еталонні для такого завдання.

У foursquare.com/explore теж хороші фільтри, але так ЛУН кращі на мій погляд

А що використовуєш? Який браузер? Чи відображаються маркери? Чи працює фільтрація?

Візміть коротший домен, невже нічого іншого не знайшли?

Домен вже є, потім зробимо перенаправлення з прототипів α та β

На домен будемо переносити вже з хорошою вверсткою, бо інакше попсуємо SEO

В будь-якому разі гугл вже просканував те що було розміщено тут, якщо ви не закрили сайт від ботів гугл та інших пошукових систем, то при розміщенні того ж сайту на іншому домені призведе до того, що Гугл буде важжати інфо на новому домені плагіатом, якщо я не помиляюсь.

На новому домені вже буде нова версія сайту, сторінки «Про нас» і подібні.
А поки існуючий сайт більше схожий на домашній проект, хоч і достатньо функціоналу для фільтрації, і тому є шанс що попсую SEO

Головне зробіть перенаправлення зі старих сторінок на нові

Звісно, та скоріше залишу цю версію сайту geo-companies.eu-gb.mybluemix.net для історії і додам на сторінці фільтрації перехід на нову версію, щоб можна було вибрати, або ж зроблю AB тест

Чи є сенс додатково використовувати дані з Indeed? Є відгуки та список вакансій, але точне місцезнаходження відсутнє

Теряется смысл ресурса
Если делать такое, то как минимум на другой странице

На DOU теж є компанії без точного місцезнаходження і вони відсутні на карті, так з Indeed можу використовувати тільки вакансії з компаній у яких вказана адреса.
І буде додатково фільтр, показати вакансії з DOU, показати вакансії з Indeed

Запасний варіант, розширити фільтр Тільки з відгуками про компанію в «Є відгуки на DOU» + «Є відгуки на Indeed»

Прикольна тулза. Дуже корисна. Проте, треба ще попрацювати над юзабіліті, ну і мобільна версія в першу чергу так як зараз це маст хев.

Дякую, те що можу зробити сам відразу додаю, інше довше бо треба делегувати

Есть бажка, извините, если уже известная.
Не фильтруете вакансии по городам.
Я вот смотрю на компанию ZONE3000 к примеру, для неё во Львовском офисе показанны все вакансии, по всей Украине.

Дякую, добре що написали, обов‘язково гляну

А.. я вже зрозумів... там таке у всіх компаніях але поруч в скобочках написанне місто в якому вакансія.. але так, дезорієнтує.

Вакансія може бути відкрита у багатьох містах і тоді в кожному вказаному у вакансії місті її виводжу, та є варіанти коли вакансію виводжу у всіх офісах, бо відсутня можливість розпізнати місто в якому треба її вивести

Це така фішка від рекрутерів в цій компанії, вакансія DBA (Киев) а в описі Харків, Львів

Ця помилка існувала пару тижнів, пропустив коли додавав фільтр по містам, пиши якщо ще знайдеш :)

Наскільки на даний момент Google Map гарно себе показує, чи не впираєшся в квоти?
Є непогані опен сорсні варіанти www.openstreetmap.org чи leafletjs.com

Поки вистачає, та хочу потренуватись та підключити відображення через інші карти, щоб була можливість вибору

при выборе нового маркера, старый не исчезает
баг или фича?
просто я начал клацать на маркеры, они начали в кашу превращаться, а закрывать каждый это не оч прикольно

Рефакторив і прибрав бо є можливість подивитись списком
За вихідні поверну, там на 15-20 хвилин

Повернув, тепер на карті тільки 3 маркери відкриті, інші закриваю.
Є ще зауваження?

Вже писав у темі про готові рішення з ІТ компаніями на карті України
Два рішення вже застаріли: IT Карта. Найди компанию ближе к дому, IT Компании. Киев (від Denys Ievstratenko)
Інше перестало працювати із-за відключення сайту: Карта IT-компаний Киева
І ще є одне яке актуальне Mapped in Ukraine | Ukrainian Tech Map

Нажаль в жодному відсутня інформація про вакансії

На днях вирішив пошукати подібні рішення з картою вакансій на іноземних сайтах і знайшов на Reddit: The GIS Jobs Map (GIS — Geographic Information Systems) і саме рішення The GIS Jobs Map (дані з Indeed), це рішення побудовано на відкритому коді GitHub, BootLeaf (elegant web mapping applications with Bootstrap and Leaflet) (demo)

Тому якщо також знайдете хороші приклади то додавайте в коментарі

Знайшов ще одну карту на Reddit One Job Map to Find Them, One Job Map to Bring Them All

І карта: Who is Hiring?, для України дуже мало вакансій

Ще є карта компаній ИТ в Беларуси | dev.by (використовує Яндекс карту), на карті усі компанії з сайту dev.by

Оновив сьогодні дані, додав у тему посилання, щоб легко було перейти з вибраним містом для пошуку

Оновив, на карті 3761 вакансій з 1075 компаній
За тиждень 799 вакансій
А якщо дивитись на наявність відгуків і вказаній винагороді то всього 190 вакансій

Оновив, на карті 4295 вакансій з 1155 компаній, на DOU 5418 вакансій, як завжди тільки 79% мають адресу

Оновив сьогодні дані на карті (3930 вакансій на карті / 4951 на DOU)
На мою думку є хороша вакансія на Python: Python Developer в ЛУН Пошук

Оновив, на карті зараз 4078 вакансій з 1145 компаній, на DOU 5203, ~78% є на карті

вакансій за тиждень: 674

Идея хорошая, но есть ошибки в отображении меток на карте + информация иногда не актуальная. Есть над чем работать, пока сохранил в закладки

Інформацію оновлюю 2-3 рази на тиждень, в понеділок, середу та п’ятницю.
Помилки будуть бо в частині компанії адреси офісів заповнювали: «біля метро Театральна» або ж «Лівий берег»

Знайшов сервіс яким можна ще швидке завантажувати статичні сайти ІТ карта на Netify, та PageSpeed Insights показує що повільніше (буде як резервна копія)

Зі сторони юзера мапа овер зручна. Набагато зручніше шукати компанію за росташуванням, ніж за назвою, або ж рейтингом. І не треба брехати, що комусь в кайф їздити на роботу через все місто, витрачаючи при цьому дорогоцінні години на дорогу.
Що ж з боку розробника, можливо ще досить зеленого, цікаво звідки данні? Адже доу начебто не ділиться апі з розробниками.

Дані зі сторінок вакансій та компаній через CSS селектори, у DOU є інформативна сторінка для тих кому потрібний API

А можеш додати фільтр по містам, бо після фільтрації показує що вакансії є а у вибраній локацій немає?

Так, буде схожий на фільтр по компанії, як тільки додам то напишу

Дякую, протестую і відпишусь, якщо будуть побажання чи зауваження.

Дякую за розробку! Корисний і зручний сервіс, свого часу такого не міг знайти. Хоча дуже хотілось саме так виконувати пошук, в тому числі за місцем розташування.

Будь-ласка, є побажання як покращити пошук?

Оновив вакансії для тих хто шукає в п’ятницю Знайдено, вакансій: 3285, компаній: 946, а також уважно дивлюсь за проектом BONUS.work де розміщенні вакансії з sign-on бонус (а ще на DOU вже є тема за 29 лютого 2012 року Sign-on бонусы — зло?)

Оновив, всього на DOU: 4280 вакансій, на карті 3411 вакансій ~79.7%, за останні 7 днів 1247 вакансій

Оновив, зараз на DOU 4661 відкритих вакансій, а на карті 3700 вакансій

Оновив, зараз на DOU 4609 відкритих вакансій, а на карті 3664 вакансій

В майбутньому можливе якесь просування платних вакансій, якщо я хочу, щоб вакансію, яку я виклав побачило якомога більше людей?

Є можливість зробити пошук та відкрити вкладку «Показати списком» будуть показані вакансії які ближче до центру карти

Карта відображає однаково звичайні і гарячі вакансії з DOU в будь-якій з вкладок

Вже є критерії які хочу бачити в вакансіях (як програміст який шукає вакансію): наявність ТЗ, час на виконання, чи є можливість відмовитись від ТЗ та вирішити задачу на співбесіді або ж достатньо активного профілю GitLab, GitHub, Bitbucket, HackerRank, Codewars, LeetCode та подібних

Просування вакансій через оплату бачу мало переспективною, бо сам з підозрою відношусь до подібних вакансій

З іншої сторони за безкоштовні вакансії платять програмісти своїм часом, і в платних вакансіях рекрутери будуть старатись описувати

Дякую за змістовну відповідь 🙂

Было бы еще неплохо добавить рейтинг в этом инструменте по компаниям. То есть отзывы, это хорошо, но по рейтингу было бы не плохо сортировать

Є тільки фільтр по розміру компанії який використовує сторінку рейтингу, ідея цікава, та як саме ти бачиш реалізацію сортування на карті?
Можу додати фільтрацію по першим N компаніям з рейтингу та розширити маркери щоб відображати призи

Сьогодні оновив вакансії Знайдено, вакансій: 2776, компаній: 867 (на DOU зараз відкрито 3582 вакансії)

Дизайн ще старий, та вже є нова версія сайту з переписаним кодом з можливістю зберігати в url-і всіх параметрів пошуку

Є два варіанти: 1 оновити вже існуючий сайт, 2 створити новий

Оновив вже існуючий сайт, тепер комфортніше зберігати фільтри:
PHP $1000+
Є вакансії за $100

Вакансії в компаніях «1500+ спеціалістів» (у всіх відсутня інформація про винагороду)

За день +400 вакансій (на DOU зараз 4033) на карті Знайдено, вакансій: 3159 (оновив сьогодні), в кого є бажання покритикувати код GitHub, за бажанням і проект сайту можу відкрити

Дуже хотів перенести сайт на новий дизайн в цьому році та ще в розробці, вже в січні.
Сьогодні оновив дані Знайдено, вакансій: 3259, компаній: 978 (всього на DOU зараз відкрито 4201 вакансій)
А ще цікаво що PHP схожий з Python в порівнянні трендів DOU

Сьогодні майже вихідний та HR-и продовжуть додавати вакансії на DOU, нарахував 38 доданих вакансій за 31 грудня (зараз на DOU відкрито 3860 вакансій з 6328 компаній), оновив дані на карті Знайдено, вакансій: 2985, компаній: 941

Ті хто шукав сподіваюсь помітили, що фільтрація дуже швидка, це тому, що сайт статичний, а дані зберігаються в файлі companies.js ~ 120 кілобайт gzip.
Є дискомфорт: для оновлення даних треба повністю задеплоїти сайт, хоча важливі зміни тільки в одному файлі companies.js (+ sitemap.xml), тому вже пробую використовувати jsDelivr та чекаю що реалізують purging CDN cache або ж буду дивитись на альтернативи

Крутой проект.Мне нравится.
Но дизайн немного вырвиглазный

Дякую за підтримку, перша мова програмування Pascal і тому дизайн що зараз на сайті близький, дизайн замовили в листопаді, в грудні був готовий, до завершення січня хочемо з другом перенести сайт на новий дизайн.

Сьогодні оновив Знайдено, вакансій: 3166, компаній: 958

Сьогодні оновив дані, зараз на DOU 4490 вакансій а на карті 3353 вакансій, а ще сподобалась вакансія по Golang від компанії Yalantis із-за наявності відкритих проекті Yalantis in GitHub

ще зауважив що коли рухаюсь по карті то моя історія переглядів росте в геометричній прогресії — за 1 хвилину накидує по 100 записів. debounce вам в допомогу

Дякую, там арифметична прогресія, виправлю вже в новому дизайні, якщо на твою думку це критично то можу й у цій.

Виправив:

function debounce(callable, delay) {
    let timerId = 0;

return function () {
        clearTimeout(timerId);

timerId = setTimeout(callable, delay);
    };
}
Та оновив дані.
Тільки помітив, що ти автор теми ІT компанії у Львові в районі ТРЦ КінгКрос — відгукніться!, може додаси аватар щоб впізнавали?

хотів би бачити розвиток проекту!
від себе б хотів щоб чекбокси були більш насиченого кольору, зараз вони губляться на фіолетовому фоні
imgur.com/Qb7Qgwh

Вже є новий дизайн, друг вверстає (той який зараз це мій смак)

Сьогодні буду додавати фільтр «вакансії за тиждень», прикладу, сьогодні середа 7 листопада, то це вакансії з 1 по 7 листопада, та можливо фільтр «вакансії за сьогодні».

Та є цікавий момент, на DOU вакансії повторно публікують з оновленням дати публікації, є сенс такі вакансії якось помічати?

Додав сьогодні фільтр та оновив, вакансій: 3668, компаній: 1038 -> карта

Коли оновлюю карту то пишу в темі, і от було б цікаво хто її дивиться? і як часто? на скільки корисна? звісно ж будемо оновлювати карту, дуже хочему з другом в цьому році запустити нову версію.

Сьогодні оновив вакансії, всього 4835, а на карті 3733 вакансій

Оновив дані (початок тижня), до релізу буду оновлювати дані та сповіщати тільки через оновлення заголовку теми

Поки друг вверстає нову версію, більш комфортну, я ж відпочивав та сайт був без оновлення тиждень, оновив сьогодні: Знайдено, вакансій: 3659, компаній: 1007

Дякую, вже є новий дизайн, там буду красивіше робити і виправляти помилки, бо останні оновлення як хаки робив.

Спробував відтворити, не вдалось з першого разу, підкажить як таку помилку повторити?

Та да, не усе так просто.
Спочатку я вибрав Java developer, а потім Middle Java developer. Згодом спробував щось інше з Java, та знову перейшов до Middle Java developer і той самий баг. Коротше треба погратися

Далі не реклама!

Доречі, там чіпляється PHP вакансія замість Java
jobs.dou.ua/...​es/levi9/vacancies/65210

там чіпляється PHP вакансія замість Java

це Levi9 помилково зробили дві однакові і потім виправили на DOU, а в моїй копії залишилась їх перша помилка

Оновив сьогодні Знайдено, вакансій: 3658, компаній: 1025, ще більше компаній з інформацією про офіс, вакансії Levi9 тепер синхронізовані

На початок тижня: Знайдено, вакансій: 3523, компаній: 1008, це ті в яких вказана адреса офісу, а всього на DOU, вакансій: 4577, компаній: 6119.
Як і минулі рази, шанс ~ 77% що у вакансії буде вказана адреса офісу

Вже писав раніше, що хочу додати фільтр по типу компанії: Product, Startup, Outsource, Outstaff

Щоб створити цей фільтр треба перебрати компанії з відкритими вакансіями та для кожної встановити її тип. Частково можна вирішити проаналізувавши текст на сторінках «Про компанію» та знайти ключові слова.

Щоб спростити задачу зробив інструмент, ось тестова версія geo-companies-analyzer.eu-gb.mybluemix.net — з нею можна робити що завгодно :)

Для тих хто хоче допомогти є responsible-geo-companies-analyzer.eu-gb.mybluemix.net, ці дані буду використовувати для фільтру

Інтрумент треба покращити, бо Bluemix перезапускає сервер через деякий час та заповнені дані видаляються, пару разів робив wget тому зберіг.

Додав та заповнив фільтр «Тип компанії» Product, Startup, Outsource, Outstaff для ~15% компаній, що мають найбільше відкритих вакансій (Знайдено, вакансій: 1858, компаній: 171)

А ще оптимізував формат передачі даних по вакансіям, в 3-4 рази тепер меньше трафіку :)

function unzipCompanies(source) {
    const length = source.length;

const result = new Array(length);

for (let i = 0; i < length; i++) {
        const company = source[i];

result[i] = new Company(
            company[0],
            company[1],
            unzipOffices(company[2]),
            unzipVacancies(company[3]),
            company[4],
            company[5],
            company[6]
        );
    }

return result;
}
Допомогла тема Сага о тестовых заданиях

Поки меньше половини компаній проаналізував, пріоритетно ті в яких більше відкритих вакансій, та вже фільтром можна користуватись.
Сьогодні оновив вакансії: Знайдено, вакансій: 3667, компаній: 1022

Могу помочь Вам написать парсер, но я работал с картами OSM , выполнял геокодин

Дякую, парсер вже написаний, зараз хочу додати новий фільтр і для цього треба проаналізувати інформацію вручну через Chrome розширення та сервер для нього. Для розширення вже є один розробник.

Неплохо было бы поиск по вакансиям сделать по логике вхождения подстроки поска в описание вакансии, а не строгого соответствия (Сontains вместо Equals), чтобы по запросу Senior .Net выдавало также Senior .Net developer, etc

Для пошуку використовується тільки title вакансії

Добрый день!
Наша компания так же ищет midl Android developer. Называется компания Zeus Group.
Посмотреть сайт компании вы сможете тут: ze-us.xyz
Отправить свое резюме вы сможете на почту: [email protected]

Хочете додати вакансію на карту чи реклама компанії? Бо для повноцінної вакансії відсутня інформація на сайті про відкриті вакансії.
Точно шукаєте розробника?)

Добрый день!
Да на данный момент в нашу компанию требуется midl Android developer.

А інформації достатньо щоб зацікавити кандидата? Є опис вакансії на сайті Zeus Group? (тут писати опис зайве)

Дякую, сподіваюсь за пару тижнів додати ще один цікавий фільтр :)

є 2 API які повертають списки вакансій та компаній, іх використовую для заповнення списку url-ів всіх відкритих вакансій та списку url-ів існуючих компаній. Далі ці списки url-ів використовую для запитів та отримання HTML, аналізую, додаю вакансії до компанії, проходжусь GeoCode-ом для пошуку локації. Приблизно так. Хотів би API яке повертає інформацію про вакансію та компанію.

Кстати, такой баг есть:
в Виннице есть компания «Спільна Справа» («Спильна Справа» почему-то на карте), у неё на ДОУ адрес один, а на карте другой (и вообще в селе рядом с городом).

Может, и другие точки есть в других городах с похожими синдромами.

Стараюсь часто оновлювати інформацію про відкриті вакансії, а ось оновлення офісу раз в пару тижнів. Використовую локальний файловий кеш, щоб зменшити число запитів на DOU, тому інформація буває застарілою. На цьому тижні оновлю. Дякую :)

Они там, насколько я знаю, уже давненько. Очень даже давненько.
Может на ДОУ адрес другой был, не знаю

Глянув в Git, версію кешу оновлював 1 вересня, зараз там «Винница ул. 1 Мая, 36/2»

Це просто пошесть на тілі столиці! Дякую за наглядну демонстрацію масштабів явища!

Будь-ласка, спробую створити карту з групуванням маркерів по містам для більшої наглядності.

Ось тут карта з усіма компаніями з DOU google map (майже усіма бо обмеження в 2000 в KML)

хорошая реализация отличной идеи, даже если есть баги с адресами -то это камень в сторону тех кто саппортит профили компаний на доу. из замеченного еще — фильтр по названию который похоже учитывает только суммарное число сотрудников во всех офисах, а не в конкретной локации. и этим частично дезинформирует. правда тут маловероятно получить точную информацию

Дякую :)
Мав на увазі фільтр по розміру компанії? (дані зі сторінки рейтингу jobs.dou.ua/ratings) Або уточни будь-ласка

Улицы Васильковская и Большая Васильковская перепутаны — пример компании CodingNinjas, Maklai

jobs.dou.ua/...​ies/codingninjas/offices випадково на карту додав алгоритм, можливо так GeoCode розпізнав, в них тільки вказана вулиця, а треба точний адрес. Хоча якщо вказане метро то теж стараюсь на карту додати.

Maklai jobs.dou.ua/...​anies/booked-net/offices виправлю.

Дякую.

Карта неправильно работает с недекоммунизированными названиями улиц в адресах галер

Будь-ласка конкретний приклад

Побачив Ignite Outsourcing & Телесенс, адреси вказані на DOU співробітниками компаній, знайти і змінити всі такі адреси вручно — дуже багато часу

Девочки и мальчики, кому интересна работа Middle Drupal Developer в канадской компании с локацией в Киеве, пишите [email protected]

Ірина, а у канадської компанії з офісом в Києві є адреса?

Middle Drupal Developer

вже віправив резюме на почту?

Не там искала, появились желающие))

Супер, коментар тут допоміг чи інший ресурс?

Размещение вакансии не очень эффективный метод, как мне кажется, поэтому активно ищу кандидатов на других ресурсах

Тренди дуже гарно показують ефективність
Розміщення вакансій можна зробити ефективніше, достатньо зробити процес відкритим та більш інформативним. Вакансії мають бути, та їх існуючий формат вже застарів.

Я новичок в рекрутинге, пробую разные методы поиска...на некоторых ресурсах вакансий так много, что мне, как соискателю, было бы лень все пролистывать, особенно, когда там все подряд)) но соглашусь, что нужно как-то выделяться среди потока...

Зараз HR-и грішать, що забувають відправити розробникам відповідь, повторно запрошуть на співбесіду через півроку та обманюють, що відправляли відповідь і може email попав в спам. Запрошують через LinkedIn з текстом «Привіт, ми зараз на проект шукаємо спеціаліста який вміє це» де це = copy-past всіх вмінь з LinkedIn. Або коли шукаєш, через Djinni то 3-4 HR-и з одної галери відправляють запрошення, хоча б могли узгодити свої дії. Найцікавіше коли HR відправляє запрошення людині в проект на якому вона вже працює, хоча це чітко вказано в профілі.

Виділитися?)
Ось варіанти написання одних і тих вакансій

• project manager
  • it project manager
  • project-manager
  • product manager
  • smm
  • smm manager
  • social media manager
чого тільки варто Junior+
var levels = []string{
	"trainee",
	"trainee/junior",
	"junior/trainee",
	"junior",
	"junior+",
	"strong junior",
	"middle",
	"middle+",
	"strong middle",
	"middle/senior",
	"senior/middle",
	"senior",
	"strong",
	"intermediate",
}

Зараз виділитись може кожен, а от знайти HR-а який буде відповідальним до кандидатів, вже складніше.

По поводу HRа — мнение стереотипное, если один не дал обратную связь кандидату, не значит, что все рекрутеры так делают. Есть специалисты, которые дорожат своей репутацией. А то, что пишут кандидату, который уже задействован в проекте — банальная невнимательность :)

По поводу нескольких рекрутеров на одну вакансию — меня тоже смущает этот факт, и дело даже не в самих рекрутерах, а дело в работодателях, которые задействуют несколько человек, чтобы закрыть одну вакансию, а HRы даже могут не знать об этом. У рекрутеров обычно одни и те же каналы поиска, поэтому они могут пересекаться на одном и том же ресурсе.

А вообще, самая большая проблема рекрутеров это то, что нет единой бесплатной базы резюме кандидатов. Везде нужно платить как за размещение вакансии, так и за получение резюме с контактами кандидата, а в случае джинни — заплатить за успешное трудоустройство. Но не у всех есть такая возможность, поэтому приходится писать всем подряд (мысли вслух рекрутера с опытом в одну неделю :D )

"

А если 99 из 100. Это такая удача у чела?

Давно не ходила по собеседованиям, не знаю нынешней ситуации...но когда мне не давали ответ — это было неприятно, поэтому сама бы поступала иначе.

Тогда бы спам боты вас давно на мороз повыкидывали бы. Радуйся, что пока нет.

Спам-бот не умеет проводить собеседования)

А да хрюши только размещали вакансии и не более, все резюме просматривал сам. Я бы и сам разместил, но вышестоящее начальство требовало хоть чем-то загружать хрюш.

Это вопрос к вышестоящему начальству, для чего он хрюш нанимал...чтоб придумывать, чем их занять? :D
На рекрутеров сейчас очень большой спрос, интересно, почему?!

А да за более 20 лет из тысяч хрюш я таки видел пару очень приличных кадровиков и кадровиц.

Сейчас работаю кадровицей, задумалась, а приличная ли я...))

Может так быть, что компания зарегистрирована на доу, есть опубликованные вакансии, но ее нет в списке компаний на карте?

Так, на карті виводжу офіси в яких вказана адреса та її зміг розпізнати GeoCode, у jobs.dou.ua/...​anies/cine-books/offices адреса відсутня.

Оновив дані, зараз стараюсь пару разів в тиждень оновлювати. Також в темі оновлюю актуальну дату. Кому буде цікавий фільтр «Вакансії за цей тиждень»?

Оновив вакансії за 5 вересня 2018, для тих хто буде шукати на вихідних, також почав вручну розбирати адреси офісів компанії, в результаті +54 компанії та +123 вакансії (розібрав 200 адресів з 900)

приклад:

...
"1A Sportyvna sq Gulliver Building,Kiev 01601": "Спортивна площа, 1a, Київ",
"пл. Спортивная, 1-А,Киев":                     "Спортивна площа, 1a, Київ",
"Спортивная 1 а,Киев":                          "Спортивна площа, 1a, Київ",
"Киев, Спортивная площадь, 1 а,Киев":           "Спортивна площа, 1a, Київ",
"ул. Глубочицкая 17Д, пл. Спортивная 1А,Киев":  "Спортивна площа, 1a, Київ",
"БЦ Гуливер, 27 этаж,Киев":                     "Спортивна площа, 1a, Київ",
"Спортивная площадь, 3в,Киев":                  "Спортивна площа, 3в, Київ",
...
"ул. Чернышевская 13,Харьков":           "",
"ул. Чернышевская, 13 офис 801,Харьков": "",
...

Оновив сьогодні дані для тих хто шукає на вихідних. Завершив розбирати вручну адреси офісів, що пропустив GeoCode. Чекаю дизайн :)

Оновив сьогодні дані, трохи дивує що першу версію сайта ще й досі використовують geo-companies.herokuapp.com

Оновив, в основному вакансії відкриті у маленьких компаній з розміром «до 20 спеціалістів» «вакансій: 2078, компаній: 748» з усіх що на карті «вакансій: 3325, компаній: 908»

В цілому на DOU відкрито зараз 4400 вакансій, та зареєстровано 5870 компаній

Оновив вакансій: 3429, компаній: 926 з 4554 вакансій, що на DOU

Оновив дані, серед цікавих вакансій, для тих хто хоче перекваліфікуватись, є Працює з Go або хоче вивчити в Percona

Оновив тільки дані, вже є дизайн, через місяць буду його підключати. В кого є бажання допомогти з написанням маленького розширення для Chrome то пишіть в коментарях.

Оновив сьогодні, адреси які пропускає GeoCode та з 3+ відкритими вакансіями — додаю вручну розташування:

var addressLocationMap = map[string]engine.Location{
	"вулиця Балківська, 137, Одеса, Одеська область":                   {46.4717554, 30.7053526, true},
	"вулиця Маршала Говорова, 18А, Одеса, Одеська область":             {46.4429357, 30.7471929, true},
	"вулиця Оболоня, 49, Тернопіль, Тернопольская область":             {49.542256, 25.5906481, true},
	// ..
	"вулиця Ярослава Мудрого, 10, Харків, Харківська область":          {50.0064448, 36.2383876, true},
	"площа Євгена Петрушевича, 3, Львів, Львівська область":            {49.8332796, 24.035589, true},
	"проспект Степана Бандери, 6, Київ":                                {50.4866481, 30.4926331, true},
}

Зараз на сайті Знайдено, вакансій: 3496, компаній: 959 [ 125 мс ] інформація за 26 вересня, GeoCode перестав працювати і тепер хоче key, налаштував, оновлюю, через пів години нові дані вже будуть на сайті geo-companies.eu-gb.mybluemix.net

Оновив для тих хто шукає на вихідних.
Знайдено, вакансій: 3595, компаній: 1020 (з усіх доступних 4620 вакансій та 5943 компаній)
~77% всіх вакансій можна знайти на карті
60+ компаній додали адресу офісу (або хоч 1 вакансію)

Оновив вакансії для тих хто шукає на початку тижня: Знайдено, вакансій: 3559, компаній: 1012

Оновив Знайдено, вакансій: 3833, компаній: 1046

Оновив для тих хто шукає на вихідних: Знайдено, вакансій: 3707, компаній: 1018
Усього на DOU зараз опубліковано 4795 вакансій
3707 / 4795 = ~77% процент як і раніше

Спробую на цьому тижні зробити фільтр щоб шукати вакансії за цей тиждень, а поки оновив дані з DOU: Знайдено, вакансій: 3493, компаній: 987 ~ 76.85% з усіх вакансій

Зараз вручну заповнюю типи компаній (Product, Startup, Outsource, Outstaff, Outsource & Outstaff, Academy), та знайшов таку вакансію Back-end developer від 300$, хотів пожартувати про опис в якому є ElastiСache, а така технологія все ж існує aws.amazon.com/ru/elasticache

Розпізнав 452 компанії Знайдено, вакансій: 2619, компаній: 452, частину ввів помилково

Оновив Знайдено, вакансій: 3723, компаній: 1021 ~ 77.04% з усіх вакансій

Давайте теперь карту гопников Киева, чтобы смузихлебы могли заезжать к ним прямо домой и отдавать им свои зеркалки!

Считаю что эту штуку нужно с ДОУ интегрировать.

Теж почитав уважно, знайшов в топіку ще дві карти та додав в готові рішення

УДОЛИТЕ КАРТУ! Гопники теперь будут смузихлебов поджидать прямо под офисом, избивать и отбирать зеркалки!

Если клацаю по конторе у себя в городе, выводится список вакансий по всем городам этой компании.
Так задумано?

Спасибо! А вообще — идея отличная

На всю Одессу нашло 2 вакансии ПМ, по клику на одну из них take.ms/uFrxj открывается вакансия месячной давности take.ms/GgXsr и в списке городов Одессы нет вобще...

Дякую за підтримку, це додатково мотивує розвивати проект з друзями :)

Вот к примеру я ищу вакансию фронта, но каждая компания пишет словосочетание Frontend Dev по разному, как итог у меня возникает потребность в выборе нескольких названий вакансий из списка для полной выборки.

В назвах вакансій ще заплутаніше, для цього буде фільтр по «категоріям», вже зробив аналізатор, який перетворює назву у гілку дерева категорій, як тимчасовий варіант додам категорії «в пошук по тексту» і для варіантів «front end», «frontend», «front-end» буде одна категорія ~ «Web -> Front-end»

Ну с ПМ тоже самое, потому я бы предложила management категорию :)

Теж є:

core.NewAnalyzeGroup(
	"Management",
	[]string{
		"scrum master",
		"business development manager",
		"product owner",
		"engineering manager",
	},
	[]*core.AnalyzeGroup{
		core.NewAnalyzeGroup(
			"PM",
			variant.WithDefaultLevels(
				"project manager",
				"it project manager",
				"project-manager",
				"product manager",
			),
			nil,
		),
	},
),

А как изменить адрес компании?

Оновіть на DOU, через тиждень-два оновлю в себе, бо використовую локальний кеш компаній, щоб меньше навантажувати DOU (та й швидше)

Сьогодні оновив всі компанії з вакансіями, у Daxx 3 офіси в Україні і всі є на карті

Отлично! Еще бы добавить список компаний, которые сейчас отображены на карте, чтобы не приходилось прокликивать маркеры

Подумаю як це швидко зробити, можливо спершу буду виводити всі результати пошуку, а далі знайду як виводити ті які показані на карті.

Додав таку можливість «Показати списком», відображаю 20 перших найближчих до центру карти

Cхожу карту вже створював раніше один з розробників MyHeritage Карта офисов компаний

Молодці, особливо корисна карта вакансій. А звідки дані про інші країни?

Ризикну подумати, що просто в профілях компанії на ДОУ просто стоять адресси закордонних офісів

Але фізично працювати треба в іншому місці, де логіка?

Є компанії з офісами одночасно в Україні та закордоном, і в таким випадках вакансії дублюються, знаю про це, виправлю в наступних версіях, об’єднаю вакансію з містом

так треба вказувати координати фізичної роботи а не головного офісу. І ще використовуйте вакансії з Лінкедіну, щоб весь світ покрити.

Алгоритм зараз такий: беру вакансії компанії, беру офіси компанії та в кожному офісу виводжу всі вакансії компанії. Буду враховувати місто вказане у вакансії, щоб виводити вакансію тільки в офісах цього міста.

Підписатись на коментарі