Як купити MacBook в 2018?
Привіт панове, дуже цікавить новий макбук з 32 гб оперативи, а саме варіанти покупки. На офф сайті для америки вподобана конфігурація коштує 3к грошей і є досить приємлимою, доставка в наступний день та інші фічі життя за океаном.
Мене ж цікавить те, яким образом з найменьшою націнкою і максимальним удобством отримати цей космічний агрегат громадянину україни.
У мене є декілька варіантів, після проведених резьорчів:
— сервіс доставки товарів з америки (націнка буде близько 600 грошей: 300 перевезення і 300 відсоток в знак вдячності сервісу за роботу)
— почекать поставку в інтернет магазини (зрівняв ціну наявних моделей але з дещо іншими конфігураціями — маю ті ж
— заказать через знайомих в штатах, почекати пару місяців їхнього приїзду і можна устанавлювать всі ігри енвайроменти. В даному випадку цікавить чи є якісь налоги і доплати, які мені доведеться покрити?
— поїхати самому в європи по безвізу, пофоткаться і привезти собі кровно зароблений макінтош. В даному випадку цікавить найдешевший варіант (в яких країнах найнижчі ціни на мак і переїзд туди-назад, чи треба доплачувати налог на покупку чи перевезення). Розглядаю цей варіант як спосіб витратить суму не на доставку, а на захопливу подорож по безвізу, поїсти кебаб і купить друзям магнітики.
Будь ласка, підкажіть найкращий варіант з вашої точки зору і опишіть всі витрати які грядуть при виборі вашої схеми. Буду дуже вдячний я і всі кому може знадобитись ця інформація.
UPD: Через знайомих перевіз зі штатів. Доплатив податок штату техас 330 плюс комісія за переведення з пайонір 70 грошей.
96 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів