Віддалена робота без посередника
Більшість програмістів розглядають два варіанти роботи: аутсорс-компанія або фріланс. Третій варіант — віддалена робота без посередника. Він важкодоступний через ряд причин: для клієнта це складнощі пошуку хороших кандидатів, ризики найму в іншій країні, труднощі масштабування. Для девелопера це страх втратити уявну стабільність і знайти довгий проект самостійно.
Спробувавши всі варіанти, я бачу, що віддалена робота без посередника в команді клієнта є оптимальним варіантом для досвідченого розробника. Перевагами буде високий рейт і набагато більша свобода вибору. Деякі програмісти вже так працюють, але це ще не поширена практика.
Для того, щоб зробити цей варіант доступним для програмістів і зручним для клієнтів, ми створили платформу Reintech.
Ми прийшли до цього рішення еволюційно, і, скажу чесно, це не далось легко. В деякій мірі, також завдяки обговоренням тут на форумі, де я піднімав гострі питання.
Більше про платформу, рейти, проекти і як це працює я описав в статті — medium.com/...dar/reintech-5a5c3d134c11
Найкращі коментарі пропустити