Акредитація на митниці для фрілансерів
Привіт, хтось заповнював форму
Мені консультант під час реєстрації сказала що це обов’язково, якщо я надаю послуги іноземним клієнтам, але я за це ніде не читав. ФОП,
Привіт, хтось заповнював форму
Мені консультант під час реєстрації сказала що це обов’язково, якщо я надаю послуги іноземним клієнтам, але я за це ніде не читав. ФОП,
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЗа умов, якщо Ви відправляєте клієнту свої програмні розробки, які функціонують лише у Вашому середовищі та виключно на Вашій робочій станції, — 100% ОБОВ"ЯЗКОВО. І Ваш консультант був абсолютно правий
а ще код на папері можна відправляти і обов’язково в дерев’яних ящиках, так там ще і фітосанітарна інспекція причепиться))))
Форма №1-ЗЕД: ЗАЯВА про взяття на облік особи, яка здійснює операції з товарами
??
Дякую, я наголошував що експортую послуги. Завтра спитаю за назву
Відповідно до статті 82 Кодексу експорт (остаточне вивезення) — це митний режим, відповідно до якого українські товари випускаються для вільного обігу за межами митної території України без зобов’язань щодо їх зворотного ввезення.
Митники на щастя ще не додумали, як контролювати що ви відправляєте через інтернет)))
а ще запитайте скільки консультант з вас грошей хоче, щоб акредитувати вас на митниці. До речі на митниці це робиться безкоштовно.
досі було не обовязково.