Профілактика вигорання, оренда майстерні #3
Для початку смакота.
Я настільки звик, що вдаються дрібні деталі, що без задніх помислів пустив на друк габаритнішу цяцьку. За що і поплатився :)
Це мав бути елемент для циклону — річ для пилососа, яка допомагає виловлювати важкий пил та стружку.
Якщо не брати до уваги тактичні фейли, то все просувається як і розраховував:
— часу на якийсь пристойний прогрес немає. Якби я тверезо оцінював ситуацію, то заради
— хоча для дрібного просування і якщо приходиш з визначеним планом, то цього досить. Принаймні основну задачу експеримент виконує — коли переключаєшся інший вид діяльності, то на роботі стає веселіше.
----
Експеримент я починав без уявлення, чим займатимусь. На разі я фактично оперую 3d принтером — запускаю друк по дорозі в офіс та забираю деталь ввечері; а також працюю з металом.
Що роблю — інструмент та оснастку для цієї ж майстерні.
Бюджет — витрати зводяться до оренди + комуналки (трохи більше 1000 гривень). Матеріалом затарююсь або в Епіцентрі (середній чек 500 — 1000 грн), або на металобрухті. Другий варіант як виявився веселіший — локація зовсім неподалік і ти буквально можеш взяти рівно стільки, скільки потрібно для проекту (зазвичай шмат заліза обходиться в
------
Стосовно сервера управління, про який згадував минулого разу. На разі підняв апішку на Laravel та примітивний фронтенд на vue js. Зараз це неподобство міряє рівень CO2 в офісі та сигналить співробітникам аби відкривали вікно.
По переду ще десь 40% роботи, не факт, що встигну до кінця місяця, але суттєво дедлайни не посунуться. Наступного разу викладу крін, або доступ до демки
------
пепередній пост
dou.ua/forums/topic/26313
16 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів