Як ФОПу проголосувати не за місцем прописки?

Чи пробував вже хтось із ФОПів змінити виборчу дільницю? Судячи з наявної іноформації основна проблема полягає в тому що згідно положень, крім заяви нам треба надати «документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування». Що для фопа може бути проблематичним.

Наразі думаю про шляхи вирішення цієї проблеми, бо їхати на свою дільницю далеко, довго і не сильно дешево.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Недавно сменил место голосования, в качестве справки с работы, предоставил копию последней страницы договора с галерой.

Своїми очима бачив, як одній жінці змінили місце голосування на основі підписаної декларації з місцевим лікарем. Оскільки цю декларацію можна заключити будь-де і перезаключити безкоштовно будь-коли, то ось вам і варіант.

подтверждаю, сам там делал

кстати сегодня последний день когда это можно сделать перед первым туром

Сам брал открепительный. Повод — турпоездка, доказательство — билет на Киев до выборов.
Без проблем сделали.

да пробовал
dou.ua/...​rums/topic/26024/#1497244
только зделать это нужно до 25того числа

крім заяви нам треба надати «документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування»

Це має зробити кожний, хто хоче проголосувати не за місцем реєстрації. ФОП взагалі на це не впливає

Аааа, тепер все стало зрозуміло!

Ну там підходить велика кількість різних документів і мені здалось, що їх дуже поверхнево дивляться. Наприклад договір оренди квартири, який у багатьох айтішніків є, підійде.

Нажаль не маю жодного з цих докумеентів:

«справка с места работы, места учебы, документ, который подтверждает право собственности или аренды на жилье, командировочный лист, справка из больницы и даже билет „Укрзализныци“» навіть сімейного лікаря.

Ну хіба що купити плацкартний квиток на потяг, оформити довідку, а потім здати його. Але маю серйозні сумніви в такому варіанті. До речі що Ви вказували в «у зв’язку з ... (мотивування необхідності тимчасової зміни місця голосування) »?

По хорошому для ФОПів могли б ввести окрему процедуру щось типу «у звязку з веденням підприємницької діяльності за межами місця реєстрації». Бо якось виходить що я формально можу когось у відрядження відправити а сам себе ні.

Вже декілька знайомих робили схему з квитком, дуже зручно. То чиста формальність і при подачі заяви просто кажуть: «Подорожуємо» і все. Купували квитки накшталт жмеринка-київ за 15 грн і роздруковували.

Мабуть так і спробую зробити. Якщо не вийде то мабуть звернуся до Вас з проханням уточнити адреси відділень де таке спрацювало (якщо вони раптом в Києві)

По хорошому для ФОПів могли б ввести окрему процедуру щось типу «у звязку з веденням підприємницької діяльності за межами місця реєстрації».

Ідеальний способ отримати по рогах граблями від податкової. Здається мені, деяке панство настільки у вірувало у власну елітарність і святість свого ФОПа, що остаточно втратило зв’язок з реальністю.

З,І, Думаю, я здогадуюсь хто Ваш кандидат :D Мабуть, краще взагалі не мучайте себе і не ходіть на вибори :D

Що ви курите? Відсипте й мені.
Судячи по вашим аналітичним збіностям, думати — це, мяко кажучи, не найкраща що в вас виходить.

начальница отдела реестра сказала что канает документ с галеры что ты им оказуеш услуги.
и вообще «подойдет любой документ с печатью на котором написан город и твоя фамилия»

Попробовать вот этот вариант:
«Якщо ви подорожуєте — показуйте проїзні документи, путівку в санаторій тощо»
www.pravda.com.ua/...​icles/2019/02/14/7206600

договір оренди квартири

Тільки якщо завірений нотаріусом. Інакше не приймають.

Це схоже на прикол конкретного відділення, тому що на самому сайті про таке нічого не написано. До того ж нам у місцевому відділенні казали, що можна приносити просто договір, нічого про нотаріальне засвідчення не казали.

Так, я думаю залежить від конкретної особи, що приймає документи — бо в законі немає чіткого формулювання. В мене договір без печаток не прийняли (це було на минулих виборах).

на прошлых выборах приняли, а на этих выборах у меня его не было но за соседнем столом была какая то девушка и у нее не приняли

Підписатись на коментарі