Чеський R&D офіс компанії Thermo Fisher Scientific на ярмарку вакансій в Україні
Всім привіт!
Я працюю у компанії Thermo Fisher Scientific (www.thermofisher.com) у R&D центрі у місті Брно (Чехія).
Компанія є дуже великою і веде бізнес у різних галузях. Офіс у Брно займається виготовленням електронних мікроскопів (наближення у 1,000,000 разів і дозволяють побачити атоми. Для кращого уявлення ось моє фото із мікроскопом: photos.app.goo.gl/azd22BHZHYaEoi9q7), кожен третій електронний мікроскоп у світі виготовлений у Брні. Тут відразу знаходиться і фабрика, яка виготовляє мікроскопи, і R&D центр, який працює над software та hardware.
Запрошую вас, при можливості, відвідати ярмарок та завітати до нас. Я його відвідаю як один із представників software команди. Компанія також зацікавлена у system інженерах, тому це може бути цікавим і для фізиків чи інженерів вцілому. Ось тут можна переглянути звичайний день software девелопера у моїй команді (на відео не я, хоч воно 2016 року, але досить інформативне):
Компанія розгляне всі резюме і різні варіанти співпраці: як релокацію і постійний контракт для девелоперів різних рівнів, так і стажування на 3 місяців для студентів. Із релокацією компанія повністю усім допомагає. В командах, із якими я знайомий, залежно від проекту використовують С++, С#, Python, Image Processing/Computer Vision і, мабуть, багато іншого, про що я не знаю :) Внизу сторінки можете побачити великий список різних вакансій, не лише девелоперських: thermofisher.jobs.cz
Атмосфера і культура у компанії дуже класна, тут справді приємно працювати. Кожен девелопер має значний вплив на продукт, код тестуємо на справжіх мікроскопах, які можуть вартувати $5 мільйонів. Дуже тісно співпрацюємо із офісом у Голандії, який займається виготовленням інших моделей мікроскопів.
Якщо у вас виникнуть питання стосовно роботи у компанії чи загалом про проживання (переїзд) у Чехії — можете задати їх особисто у Львові або тут у коментарях.
До цього я майже 3 роки прожив у Австрії і особисто для мене інтегруватися українцю в Чехії значно комфортніше і простіше.
141 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів