Code-review по пятницам не?
Вот было тестовое у меня
drive.google.com/...erlaIO33/view?usp=sharing — текст тестового и сам репо github.com/Natanagar/Weathpal
Вот было тестовое у меня
drive.google.com/...erlaIO33/view?usp=sharing — текст тестового и сам репо github.com/Natanagar/Weathpal
Code-review по пятницам не?
Но как, ведь каждую пятницу..
www.youtube.com/watch?v=74wavG9dhIc
Api не є компонентом. Має бути на одному рівні з acrtions та reducers. Як і utils. На мою думку. Взагалі, коли у Вас будуть модулі, utils (та, може, обгортка над axios) піде ще вище
Спробував запустити локально, ось доказ
added 1553 packages from 800 contributors and audited 890052 packages in 77.978s
Convert 100 USD to UAH will be 2632
On the other hand convert 100 UAH to USD will be 4
Last update 24.05.2019
Без перегляду коду, якщо вибираю Base currency і натискаю open або close то перезавантажує сторінку
в тебе index.js а має бути index.jsx бо в середині JSX
коли запустив npm run start то отримав дуже багато підказок по коду:
./src/components/utils/utils.js Line 1: 'makeActionCreator' is assigned a value but never used no-unused-vars ./src/components/Api/index.js Line 1: 'React' is defined but never used no-unused-vars Line 3: 'store' is defined but never used no-unused-vars Line 4: 'keyData' is defined but never used no-unused-vars ./src/components/Table/Footer.js Line 2: 'store' is defined but never used no-unused-vars ...
а ще crossCourse -> crossRate
Файл Table.js
const AdditionalTh = () => {...}створюєш завжди, а використовуєш тільки за певних умов, можна перенести в else і буде ок, конструкцію else теж можна прибрати, бо в if є return
when dependencies will be installed, write command line yarn start (or npm run) and you’ll see project in http://localhost:3000 (you can choose another port if your port 300 is busy)
Якщо хочеш, щоб проект подивились треба його самостійно опублікувати на безкоштовних хостингах, ось приклад cssfs.netlify.com
так, краще, але якщо хочу просто поклацати то довге завантаження і CSS відвалився
тестове завдання зробило 2+ кандидатів, той хто зробить краще і здобуде пропозицію роботи, краса та комфорт мають значення
або інакше, якщо тестове завдання добре зробило 3 кандидати, а один з них ще, додатково, красиво оформив, кому запропонують роботу?
мне кажется я и так пролечу как фанера над Парижем, но хотела показать больше фичи в коде, хуки, работа с третьим Апи, либы (Дауншифт будь он неладен)))), я думаю с таким тестовым претендовать особо не на что
Зроби роботу над помилками і додатково дивись альтернативи
1. Проект треба публікувати, щоб легко показати результати, пограйся з www.netlify.com
2. Вигляд має значення
3. Думай інакше, спробуй себе в ролі code reviewer-а
Спробуй створити свій сервіс, де початківці зможуть відправляти свій код на review, замість сервера можеш спробувати Firebase React + Firebase + TODO list
Потім організацію в GitHub для об’єднання початківців та телеграм групу і тему на DOU
І після всього зробити статтю на DOU як за пів року ти зробила свій стартап, моя доля 1e-9 %
спс за совет)) пысы: проценты с факториалом растут быстрее те что с экспонентой)))
у меня плохо с общением с людьми и нет предпринимательской жилки, да сошиалинвайрмент)) я могу сделать по тз, ну или что-то около тз)))
треба розвивати ці вміння, а для початку буде достатньо нової теми на DOU, почни, а далі буде зрозуміліше
Додав собі в список ідей «code review between beginners», початківців багато, може через рік ще буде актуально, а ти спробуй зробити
Подумай где деньги брать чтобы ревьюерам платить, ведь рейт у них ого-го, а джуны друг другу такого понаписывают, что лучше даже не начинать
От і буде цікаво, що початківці напишуть один одному. А гроші? Я ж безкоштовно дивився, можливо ще будуть, щоб допомогти талановитим початківцям
Просто подумай зачем? Один «идиот» напишет другому что тот «идиот» из серии www.youtube.com/watch?v=G2Y0oqZOyl0 хто бесплатно работает, покажи мне его)))) эххх святая наивность
праця має бути оплачуваною, але оплатою можуть бути гроші, послуги, потенційний прибуток, або ж страхування в майбутньому, приклад із життя: дизайн і верстку цього сайту devspace.com.ua могли зробити безкоштовно як і інші маленькі проекти раніше
Якщо керувати процесом code review, то можна зменшити конфліктні ситуації, я тему вже створив, чекаю підтвердження модераторами форума
GitHub pages для статичних сайтів, а для цього треба спакувати результати в один js файл і підключити, замість запуску сервера на localhost:3000
Именно на бесплатных? И какое впечатление у заказчика оно покажет? Неужели 100 грн в месяц жалко, который не стыдно будет показать?
в реквайерсах не было деплоя, ну и правда на каждое тестовое не знаю есть ли смысл брать хостинг-домен, если уже полноценная будет апка, то можно, а так только ревью кода, ну чтобы понимать куда идти
33 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів