Code-review по пятницам не?
Вот было тестовое у меня
drive.google.com/...erlaIO33/view?usp=sharing — текст тестового и сам репо github.com/Natanagar/Weathpal
Вот было тестовое у меня
drive.google.com/...erlaIO33/view?usp=sharing — текст тестового и сам репо github.com/Natanagar/Weathpal
33 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівНо как, ведь каждую пятницу..
Ключи к api надо хранить в .env файле, а сам файл в репу заливать не стоит.
Api не є компонентом. Має бути на одному рівні з acrtions та reducers. Як і utils. На мою думку. Взагалі, коли у Вас будуть модулі, utils (та, може, обгортка над axios) піде ще вище
:-)
Спробував запустити локально, ось доказ
Без перегляду коду, якщо вибираю Base currency і натискаю open або close то перезавантажує сторінку
в тебе index.js а має бути index.jsx бо в середині JSX
коли запустив npm run start то отримав дуже багато підказок по коду:
а ще crossCourse -> crossRate
Файл Table.js
const AdditionalTh = () => {...}створюєш завжди, а використовуєш тільки за певних умов, можна перенести в else і буде ок, конструкцію else теж можна прибрати, бо в if є returnспасибо) бум работать)
коли виправиш, пиши, гляну ще
Якщо хочеш, щоб проект подивились треба його самостійно опублікувати на безкоштовних хостингах, ось приклад cssfs.netlify.com
codesandbox.io/...r/Weathpal/tree/featuring
так удобнее будет?
так, краще, але якщо хочу просто поклацати то довге завантаження і CSS відвалився
стилей не было, это же mvp, делалось без красоты только на функционал
тестове завдання зробило 2+ кандидатів, той хто зробить краще і здобуде пропозицію роботи, краса та комфорт мають значення
або інакше, якщо тестове завдання добре зробило 3 кандидати, а один з них ще, додатково, красиво оформив, кому запропонують роботу?
мне кажется я и так пролечу как фанера над Парижем, но хотела показать больше фичи в коде, хуки, работа с третьим Апи, либы (Дауншифт будь он неладен)))), я думаю с таким тестовым претендовать особо не на что
Зроби роботу над помилками і додатково дивись альтернативи
1. Проект треба публікувати, щоб легко показати результати, пограйся з www.netlify.com
2. Вигляд має значення
3. Думай інакше, спробуй себе в ролі code reviewer-а
Спробуй створити свій сервіс, де початківці зможуть відправляти свій код на review, замість сервера можеш спробувати Firebase React + Firebase + TODO list
Потім організацію в GitHub для об’єднання початківців та телеграм групу і тему на DOU
І після всього зробити статтю на DOU як за пів року ти зробила свій стартап, моя доля 1e-9 %
спс за совет)) пысы: проценты с факториалом растут быстрее те что с экспонентой)))
То займешся цим?
у меня плохо с общением с людьми и нет предпринимательской жилки, да сошиалинвайрмент)) я могу сделать по тз, ну или что-то около тз)))
треба розвивати ці вміння, а для початку буде достатньо нової теми на DOU, почни, а далі буде зрозуміліше
Додав собі в список ідей «code review between beginners», початківців багато, може через рік ще буде актуально, а ти спробуй зробити1-2 проекти готовими з дизайном і версткою, хай простою, але щоб було комфорно використовувати і тоді буде більше шансів здобути пропозицію роботи
Подумай где деньги брать чтобы ревьюерам платить, ведь рейт у них ого-го, а джуны друг другу такого понаписывают, что лучше даже не начинать
От і буде цікаво, що початківці напишуть один одному. А гроші? Я ж безкоштовно дивився, можливо ще будуть, щоб допомогти талановитим початківцям
Просто подумай зачем? Один «идиот» напишет другому что тот «идиот» из серии www.youtube.com/watch?v=G2Y0oqZOyl0 хто бесплатно работает, покажи мне его)))) эххх святая наивность
праця має бути оплачуваною, але оплатою можуть бути гроші, послуги, потенційний прибуток, або ж страхування в майбутньому, приклад із життя: дизайн і верстку цього сайту devspace.com.ua могли зробити безкоштовно як і інші маленькі проекти раніше
Якщо керувати процесом code review, то можна зменшити конфліктні ситуації, я тему вже створив, чекаю підтвердження модераторами форума
Тему створив Code review для початківців
ще можна на старі добрі gh-pages якщо немає беку жодного
у пейджес беда была с реактом (вообще с СПА беда была)
GitHub pages для статичних сайтів, а для цього треба спакувати результати в один js файл і підключити, замість запуску сервера на localhost:3000
Можливо, вчора якраз реакт апп заливав туди, норм все було
счас гитхаб на netify предлагает лить)
Именно на бесплатных? И какое впечатление у заказчика оно покажет? Неужели 100 грн в месяц жалко, который не стыдно будет показать?
ти для кожного тестового завдання будеш купувати домен?
Не поверишь, на фтп, можно создавать папки
в реквайерсах не было деплоя, ну и правда на каждое тестовое не знаю есть ли смысл брать хостинг-домен, если уже полноценная будет апка, то можно, а так только ревью кода, ну чтобы понимать куда идти