Чому SoftServe нарешті не зробить ребрендинг?
Усім привіт!
Мене звати Олег. До ІТ відношення маю часткове. Інколи до мене приїзжають друзі з США і ми з ними прогулюємося по Львову. Вже декілька разів перед нами йшли хлопці чи дівчата з рюкзаками, футболками чи іншим одягом з емблемою компанії SoftServe. Мої друзі трохи посміювалися і мені потрібно було пояснювати, що тут SoftServe це велика ІТ компанія, а не Львівський бордель чи www.urbandictionary.com/...efine.php?term=Soft Serve ось це. Причина вибору назви компанії залишалася для нас в таємниці. Можливо це такий трюк аби показати клієнтам не з України в повній відданості їм і щоб запам’яталося. Можливо тоді ще не знали, що то значить.
Інше питання — чи не суперечить така назва компанії і промоуція її по Україні закону України «Про захист суспільної моралі» (і законам інших країн)?
Зокрема, стаття 14.
" Зовнішня реклама (відкриті вітрини, щити на будинках, вулицях
тощо), що містить тексти і (або) зображення сексуального чи
еротичного характеру, забороняється."
Невже така багата компанія як СофтСерв не може дозволити собі ребрендинг?
Чи не вважаєте ви, що така назва компанії, що є у профілі Linkedin багатьох ІТ спеціалістів з України, псує репутацію українського ІТ товариства в очах світу?
Чи варто написати петицію в ІТ-спілку України чи президенту аби повпливати на цей стан справ?
Найкращі коментарі пропустити