Кар‘єрний розвиток та «золота клітка»
Друзі, хочу запитати у вас кар‘єрної поради — свіжий погляд збоку завжди дуже цінний.
Я вже досить давно працюю на невеликій консалтинговій не-IT фірмі в Німеччині. Я відповідаю за IT в досить широкому розумінні — від сайту та написання Excel-VBA-макро для клієнтів до координації розробки досить складних IT-продуктів для бізнесу, керую командою з аж трьох працівників :-).
Робота цікава, гнучка, більшість часу home office, менеджмент адекватний, зарплата доходить до 100к€. Проблемою є відсутність видимого розвитку — я займаюсь більш менш тим самим, що і 5 років тому, з цією ж командою, і особливих змін на горизонті не видно.
Можливостей для росту в межах компанії особливо немає — і так вже мене називають IT-директором. З іншого боку, походивши по співбесідах, бачу що для 100k+ зарплати в інших фірмах треба набагато більше і знати, і напруженіше працювати, що не є дуже добре з точки зору work-life-balance. В результаті я відчуваю що опинився в такій собі «золотій клітці», що не є добре. Чи є?
Поради місцевих бюргерів на форумах та вживу — насолоджуватися тими умовами і стабільністю яка є і використовувати вільний час для сім‘ї, спорту і мандрів; можливо паралельно пробувати починати свій бізнес.
А як думаєте ви? Куди краще розвиватися з таких умов?
44 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів