Перенесення файлів і папок між аккаунтами Google Drive

Як перенести конкретні папки і файли з google диску з аккаунту А на google диск аккаунта В?

На акк. А скоро закінчується підписка на додатковий простір і продовжуватись не буде. Натомість підписка буде оформлена на акк. В. Чи можна перенести файли і папки між акками без завантаження їх на компьютер? Данні з акк А дані будуть видалені.

[spoiler]
Проблема в тому, що для акк. А не доступні тарифи Google One. Коли я перехожу на сторінку one.google.com — раніше писалось: «Зараз ви використовуєте обліковий запис G Suite. Щоб оформити підписку, перейдіть на особистий обліковий запис Google.» але це є особистий акк. Чому він так розпізнає — хз. Навіть якщо перейти на admin.google.com — то отримую повідомлення: «Сайт admin.google.com доступний тільки для облікових записів G Suite. Тут не можна увійти за допомогою звичайних облікових записів Gmail.». Можливо на цей акк підключали колись доступ до папок з корп-их акків. Ніде більше ні в яких налаштуваннях не згадується G Suite взагалі.
Зараз на сторінці one.google.com просто вказано: «Оформте підписку на Google One для особистого облікового запису. Підписка Google One поки що не доступна для вашого облікового запису Google.». Тому вирішив переїхати на інший акк. Якщо хоть займається адмініструванням бізнес акків Google і знає, в чому може будет проблема або що перевірити — буду вдячний за підказки. Можливо й змінювати акк не треба просто щось відключити чи скинути.
[/spoiler]

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Знайшов онлайн інструмент gsuitetips.com/tools/copy-folder для копіювання папок в т.ч. і розшейрені мені.

Вирішив питання додаванням аккаунта А в одну сімейну групу з аккаунтом В. Теперь весь простір поділяється між аккаунтами

Попробуй, расшарить папки из аккаунта А с аккаунтом Б и сделать аккаунт Б овнером.
Если так не получится, то скорее всего придётся скачивать и заливать заново на новый аккаунт.

Нажаль зміна власника відбувається тільки у самої дерикторії і не розповсюджуються на всі внутрішні файли і підпапки. В них власник залишается старий. Потрібно кожен файл окремо змінювати.

Еще раз — у вас @gmail.com и у вас сообщение об ошибке «Оформте підписку на Google One для особистого облікового запису. Підписка Google One поки що не доступна для вашого облікового запису Google.»?

Так. Зараз активна підписка по звичайним тарифам 1ТБ — 2300грн/рік

Україна є в списку. В Google Play в профілі теж вказана Україна і зелена іконка — чек

и платежный метод в google play с украинским биллинг адресом есть?

мабуть так. я ж купляв додатковий простір в минулому році зі своєї карти.

i.postimg.cc/RZnh1ZVh/image.png

До акк В прив’янана та сама карта. Але там тарифи One доступні

Акк А ще являється адміністратором сімейної групи, до якої входить акк В і ще один аккаунт члена родини. Може це впливати якось?

Підписатись на коментарі