Підтримка українських ІТ проектів на світових ресурсах

На DOU вже є багато корисних тем, з пошуку курсів, пошук менторів та навіть пошук інвесторів

Зараз на DOU публікують свої домашні проекти та стартапи:

та багато інших

Але частина цих проектів виходить і на світовий ринок і тут потрібна підтримка спільноти на www.producthunt.com, www.reddit.com, github.com (список буду оновлювати) і там проект можуть підтримати друзі яким відправиш посилання

Було б чудово мати топік для підтримки проектів, де можна в коментарях додати опис проекту і посилання на світові ресурси, щоб спільнота могла їх там підтримати або прокоментувати, навіть Djinni буде корисно

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Щойно додали новий проект на Product Hunt: www.producthunt.com/posts/remotemasters

Взаимная поддержка это отлично! Заодно буду следить за нашими стартапами. Наш www.producthunt.com/posts/rent4me

я видел немало неплохих проектов которые могли бы пойти если бы «стартаперы» не возомнили что богатые американские дяди только и мечтают о проектах с неведомой Украины, и соответственно не переводили бы все сразу на английский по которому нативы сразу видят что проект от каких то чучмеков.

Слишком большая конкуренция и незнакомое социокультурное пространство.

Проект надо пытатся продвигать на локальном (постсовковом) пространстве а как он реально пойдет то выходить на другой рынок с существующим проктом а не пустышкой.

лично я свои проекты ориентирую именно так.

Насчет поддержки мне кажется было бы больше пользы если бы разработчики с украины поддержали друг друга звездочками на гитхабе тем более что проеткы ща можно отметить тэгом ukraine или ukrainian
Разумется речь о законченых решениях а не полупустыъ репах

Насчет поддержки мне кажется было бы больше пользы если бы разработчики с украины поддержали друг друга звездочками на гитхабе тем более что проеткы ща можно отметить тэгом ukraine или ukrainian

Актуально, теж додам в опис топіку

За 20 лет ни разу не купили у меня здесь прогу.

А що за прога і як продаєте?

лайк, сабскрайб, нажми на колокольчик, шер

так, щось такого, але для української спільноти

Підписатись на коментарі