Рак не вирок! Потрібна допомога
Всім привіт!
Я Смаль Руслан, працюю Java девелопером в Ciklum. У мене чудова дружина, дві доньки (4 роки і 4 місяці) і, в принципі, я щасливчик :) проте є одне не веселе але — лікарі нашли в мене гострий лімфобласний лейкоз (Лейкемія, рак крові якщо по простому) проте це не вирок,все лікується і він може піти назавжди лише з трансплантацією кісткового мозку. Ціна питання 120 тис доларів.
У вересні я звернувся до лікаря з болем у животі, здав аналізи і почув даний діагноз — «У Вас гострий лімфобласний лейкоз. Терміново починайте лікування і тоді все вийде!». А коли це у мене щось не виходило, тож я потулив у клініку).
За місяць вдалось його призупинити, але, на жаль, без трансплантації кісткокового мозку все швидко повернеться і в цьому випадку прогнози вже не настільки оптимістичні. Окей, і яка вартість мого життя? 120 тисяч — підготовка, пошук донора, трансплантація і посттрансплантаційний період.
Також у нас є сторінка на ФБ, де ми звітуватимемо по грошах і ділитимемось нашими спільними успіхами
Вперед до перемоги!
www.facebook.com/vsebudesmal
UPD:
Усім привіт!
Я знаю що новини мали б проходити частіше тому прошу вибачення шо затянув.
То ж є новина — трансплаантація відбулась =) і це завдяки Вам, а також моїм друзям і рідним! Компанії Ciklum яка помагала і підтримувала як могла! Я неймовірн вдячний кожному з Вас!
Все відбулось як і планували в Турції, Анталія клініка MedicalPark. І зараз я продовжую лікування/реабілітацію після трансплантації там же.
Точно знаю що все буде добре і по іншому ніяк!
Якшо будуть питання, то звертайтесь до мене, буду радий відповісти і допомогти.
Також буду періодично ділитись новинами з Вами до повернення додому!
Лучшие комментарии пропустить