Свій Підкаст — що, для чого і чи вартує?
Всім доброго дня.
Після прослуховування різних підкастів і пошуку продуктивного способу розвисту себе у hard і soft скілах я замітив що практично не має підкастів на українській мові.
Чому саме підкасти і чому на українській мові? Підкасти допоможуть виробити дикцію і манеру розмови що буде корисна при виступах на конференціях а також допоможе і головне заставить вивчити більше цікавих особливостей із платформи .Net/Xamarin та пов’язаних з ними. Чому на Українській — тому що на англійській і так багато хорошого вже є(хоча це крутий спосіб підтягти мову*), і Російських теж багато і теж досить цікавих, то чому не почати також на рідній мові???
Для кого це я роблю — для себе))) і трохи для вас. Зрозуміло що максимум користі на початку буде для мене, бо це заставить мене детальніше розкривати теми і копати в них глибше, також як казав раніше — дикція. Для вас — цікавий матеріал який можна буде послухати або подивитись в дорозі на роботу або вільний час, на жаль на початку тяжко обіцяти хорошу якість запису або матер’ялу але думаю я дойду до цього з часом.
www.youtube.com/...BydsfQ?view_as=subscriber
Тут перші два виспуска що ми з Іваном записали вчора. Я є зацікавлений у вашій думці та хейта з поясненнями вашої позиції щодо нього. А також пропозиціями щодо тем які ви б хотіли щоб ми розкрили на наступних підкастах, бо наш backlog ще не є досить великим чи заповненим.
Дякую за ваш час ;)
19 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів