👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

А ще є FB.Purity.

Чи мені здається чи результат стає схожим на m.facebook.com ?

Видео не смотрел, но чем FB Purity не устраивает, ежели не секрет?

дякую за наводку:), бо я його не знайшов коли робив рісьорч у веб сторі

я його бігло переглянув... чесно — інтерфейс для налашатувань, такий же хел як і інтерфейс фб — вирві глаз

Хорошая идея, но это равносильно одеванию повязки на правый глаз, потому что за рулем так меньше рекламы увидишь.

Ленты в фейсбуке отвратительно настраиваются, он намеренно стаскивает в ленту к вам все посты людей из второго и третьего круга, а не просто прямых друзей.

Вот эти постоянные: Вася отреагировал на комментарий Аси под свадебной фоткой Лены Головач.

Высасывание контента из пальца и пустое передёргивание траффика.

Удалился оттуда как раз на пересечении событий 5 лет тому: Фейсбук испаскудился как приложение и случилось нашествие вражды и вранья от русни, которая то дело срала в комментариях у людей.

А мне только первых выдает и мои группы. ЧЯДНТ?

Вот эти постоянные: Вася отреагировал на комментарий Аси под свадебной фоткой Лены Головач.

Этого уже года два как наверное нету, фб стал уныл :)

Напрям ідеї на часі. В критиці необхідно розуміти, що нова ідея може бути ще сира. Чи вірно я розумію, що це розширення на open-source-code? Тоді нікому нічого не заважає додавати оптимальної (на ваш погляд) як реалізації, так і корисного застосування... аж до зменшення маніпулятивності алгоритмів фейсбуку.

Юра, сорі, цього речення не зрозумів "

Напрям ідеї на часі

"

Чи вірно я розумію, що це розширення на open-source-code?

я такого не заперечую, але і не фокусуюсь на цьому. Якщо хтось хоче хай допилює як хоче. В мене є свої задумки, які я хочу реалізувати

Проблема в том, что все ивенты Киева постяться в Facebook. Выкинуть его проблематично. Мы вообще находимся в каком-то загадочном вакууме. Из ВК народ ушёл, а FB терпеть не может. Инста — очень специфическая сеть. Но реально по факту туда и перешёл.

Виходить що треба створювати щось своє, але кожен думає що своє загубиться в цьому інформаційному шумі

Так?

Пару лет назад алгоритмы, формирующие ленту фейсбука, стали невыносимыми и ненастраивыемыми. Тогда я и все мои знакомые просто оттуда ушли, и теперь главная соцсеть это инстаграмм.

Я при всей свое прокрастинации на работе так и не смог подсесть на этот усратый ФБ и его еще более усратой ленты. Инстаграмм для меня это просто лента с картинками — природа, города... Я не понимаю какая там может быть соц сеть.

Инстаграмм хорош тем, что там не юзают репосты и следовательно весь контент, который ты видишь у пользователя, от него. А также лента это лента. Ну и все сидят там, это факт.

вы точно не про фейсбук сейчас? У меня инстаграмм показывает все строго в хронологическом порядке без всяких проблем.

Инстаграмм хорош тем, что там не юзают репосты

Ещё как юзают, к сожалению

Да то что он хорош как лента с картинками никто не спорит, но кака там нафиг соц сеть? Тогда уже и ютуб соцсеть )))

це відео про те як витрачати на фейсбук менше часу.
анрегнись с пейсбука да и все.

А ще встановити Firefox який написаний на Rust і вміє блокувати аналітику

Там один модуль на расті, не треба очі замилювать)

Створюють нову мову програмування і на хайпі в кожному проекті створюють один модуль на ній

Теж здивований, думав вони весь Firefox перепишуть

Фіг його перепишеш.
Хроміум 10М рядків на С++. Скільки таке переписувать і відлажувать — навіть важко уявити.

Задумка чудова, реалізацію треба покращити

hideUnnecessary();

$(document).bind('DOMNodeInserted DOMNodeRemoved', hideUnnecessary);

function hideUnnecessary() {
	$("#leftCol").css("visibility", "hidden");

$("#rightCol").hide();

$("#contentArea").css("right", "0px");
}
Підключати jQuery заради цього коду?
function hideUnnecessary() {
    document.getElementById("rightCol").style.visibility = "hidden";
    document.getElementById("leftCol").style.visibility = "hidden";
}

нє, ну ви би ще до відео і його превюшки придерлися, чесне слово)
jquery треба для подальших фіч, які на момент публікації не були повністю дороблені, а тому були випиляні з js файу

Такі extension можуть збирати аналітику, а потім відправляти листи з рекомендованими товарами і це в кращому випадку, тому так, треба перевіряти

я вам про UX ви мені про clean code i seurity :)

дивує коли для вирішення простої задачі підключають бібліотеки в 100KB

буде цікаво глянути наступний реліз 1.1

ну, мені такі дрібниці на даному етапі не важливі :)

1) Постиш критику якого-сь політика, краще Філатова (мер Дніпра)
2) Тебе банять по кляузах ботів
3) ?????
4) PROFIT!!!

Підписатись на коментарі