Avenga: Новий глобальний експерт у галузі цифрової трансформації

Jan Webering, Avenga CEO

Швидкий та потужний, інноваційний та клієнторієнтований: як Avenga, новостворений глобальний експерт у галузі цифрової трансформації хоче перетворити своїх клієнтів на цифрових чемпіонів, розбурхувати ІТ-індустрію та використовувати диджиталізію для створення розумного та стійкого світу.

Уявіть фотографію — 18 моделей компактного автомобіля універсал. Колір: білий. Розміри: не надто довгий, не надто компактний, не надто низький і не надто високий. 17 із представлених моделей на фото були однаковими — незалежно від того, вироблялися вони виробником із Німеччини чи Швеції, США чи Японії, Кореї чи Китаю. Коротше кажучи: лякаюче взаємозамінні — за винятком моделі № 18: новий електрокар від Tesla — кутуватий та сріблястий ззовні, з електромотором усередині. Коментар під фото: «Сміливість бути іншим».

Ми хочемо встановити високі стандарти з Avenga

Чому я написав про це? Не для того, щоб показати, що подобається або не подобається якийсь конкретний автомобілевиробник. Радше тому, що це безкомпромісне ставлення — сміливість бути іншим — нагадує про наш власний проект: запуск Avenga, нового світового чемпіона з ІТ та цифрових перетворень, за допомогою якого ми хочемо встановити подібні стандарти в ІТ-індустрії, як це робить Tesla в автомобільній промисловості: діючи швидко та ефективно, інноваційно та клієнторієнтовано. Avenga формується з Sevenval, IT Kontrakt, CoreValue та Solidbrain — чотирьох досвідчених, але все ще «голодних» постачальників ІТ-послуг з європейським корінням та об’єднаною експертизою глобальної команди з понад 2500 ІТ-фахівців.

Орієнтація на клієнта як корпоративна мета

Немає питань: Інші компанії також мають чудових ІТ-експертів. Але того, що ІТ-системи працюють стабільно та надійно, уже недостатньо. У цифровому світі важливо розробляти бізнес-моделі, ідеї, продукти та послуги, що відповідають точним потребам клієнтів. Тільки ті, хто пропонує відмінний досвід клієнтам, виживуть у довгостроковій перспективі. Це стосується не тільки традиційних постачальників послуг ІТ, які є нашим конкурентним орієнтиром — Netflix, Apple або Airbnb — це показник усіх речей сьогодні. Адже споживачі зараз очікують інтуїтивно зрозумілих інтерфейсів, до яких вони звикли в приватному житті, і від своєї страхової компанії, банку чи постачальника енергії. До речі, це одна із сфер нашої експертизи. Компанія Sevenval, яку я заснував у Кельні 20 років тому і яка в майбутньому стане частиною Avenga, спеціалізується на розробці та дизайні інтерфейсів.

Раптове розбиття інкрустованих ринкових структур

Наша мета: раптово зламати «інкрустовані» структури традиційного ринку ІТ. Avenga повністю зосередиться на клієнтові — з кожною консультацією та кожною цифровою послугою. Ми поєднуємо наш багаторічний досвід оцифрування в різних країнах Європи, США та Азії, щоб створити глобального гравця. Наша місія: глобальне цифрове лідерство. Завдяки проектам по всьому цифровому ланцюжку вартості від стратегії до впровадження програмних та ІТ-рішень ми підтримуємо наших клієнтів у їх цифровій трансформації. З самого початку співпрацюємо із близько 350 корпораціями та великими підприємствами з фармацевтичної та медичної галузей, сфери нерухомості, автомобільної та страхової галузей, фінансів, торгівлі та медіа, насамперед з Німеччини, Австрії, Швейцарії та США. Гарантуємо: Ми робимо наших клієнтів цифровими чемпіонами своєї галузі.

Запрограмовані на цінності

І що в цьому такого особливого? Я можу зрозуміти, чому хтось може це запитати. Моя відповідь: Avenga є іншою — можливо, не в першу чергу з точки зору того, що ми робимо. Але без сумніву, з точки зору, як ми це робимо. Тому що ми поєднуємо спритність та інноваційність стартапу з досвідом впровадження досвідченого постачальника. І тому, що ми запрограмовані на цінності:

«Ми збільшуємо потужність наших клієнтів — завдяки інноваційній силі стартапу і знанням, та потужності впровадження досвідченого постачальника»

Ми блискавичні і спритні: Штаб-квартира? Ієрархії? Нам вони не потрібні. Для нас ідеї більш цінні, ніж титули та посади. Ми не маємо мороки з тривалими петлями випуску і надаємо своїм працівникам свободу приймати власні рішення. Ми дивимося на центральне корпоративне управління як на застаріле. Avenga — спритна екосистема. Партнерська платформа, яка пропонує клієнтам саме ті поради та послуги, які вони потребують для їх проектів з цифровості.

Ми інноваційні: у нашій лабораторії Avenga постійно працюємо над останніми розробками. Це дозволяє нам сприяти їхньому подальшому розвитку та конкурентоспроможності з новими новаторськими ідеями.

Ми вимогливі: ми вимагаємо багато від своїх співробітників, але ми також багато робимо для них. Ми підтримуємо їх регулярними навчальними заняттями в нашій Академії «Avenga», орієнтованими на потреби наших клієнтів у цифрову епоху.

Ми стійкі: ми не хочемо робити наших клієнтів більш цифровими на короткий термін, а більш успішними в довгостроковій перспективі. Ми беремо на себе відповідальність за екологічне та соціальне майбутнє нашого суспільства. Справді, багато хто також стверджує — ми дійсно діємо у цьому напрямку.

«Дії не слова: Ми беремо на себе відповідальність за екологічне та соціальне майбутнє нашого суспільства»

Ми хочемо продовжувати зменшувати наш загальний викид CO2, і бути першопрохідцями у галузі, на котру наразі припадає 3,7% відсотка глобальних викидів парникових газів. Це майже вдвічі більше, ніж цивільна авіація (2%)! Тому ми докладаємо величезних зусиль у цього напрямку. Ми значно скоротимо бізнес-рейси. Наприклад, оснащення кожної локації високоефективними системами відеоконференцій — перший із багатьох кроків, які слід виконати.

Про компанію Avenga

Avenga була заснована в листопаді 2019 як об’єднання чотирьох IT-компаній: IT Kontrakt, Solidbrain, CoreValue і Sevenval. Компанія надає IT-консалтинг та пропонує стратегію, інженерію рішень, керовані послуги і програмні продукти.

Компанія Avenga об’єднує 2500 професіоналів в 18 локаціях в Європі, Азії та США. Avenga підтримується засобами, якими керують Oaktree Capital Management і Cornerstone Partners для подальшого розширення на міжнародному рівні.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Как сотрудник компании IT Kontakt, которая была поглощена(или лучше сказать интегрирована)? Avenga — пока все нравится. Посмотрим, со временем, будет ли лучше чем было до этого, на что я надеюсь. А так, более сказать ничего не могу

Вам платять за довгі беззмістовні речення?

Я можу зрозуміти, чому хтось може це запитати
можливо, не в першу чергу з точки зору того

слова паразити?

Коротше кажучи
До речі

Спроби гіпнозу?

Уявіть фотографію — 18 моделей компактного автомобіля універсал
№ 18: новий електрокар від Tesla
професіоналів в 18 локаціях в Європі

Я б почитав, але суцільна вода

Привіт, Руслан! Я опублікував думки CEO Avenga щодо розвитку компанії. Це його стиль та ідеї, ми лише адаптували. Ось оригінал — www.linkedin.com/...​nsformation-jan-webering

Підписатись на коментарі