Віддалена робота та звукові завади
Це пост від людини з досвідом постійної віддаленої роботи.
Мета: дати пораду яка дійсно важлива, як на мене, послухати що у інших.
Основний мінус роботи вдома — важко зосередитись, а саме :
1. постійно чипають лівими питаннями (вирішується організаційно — наприклад 20 присідань кожного разу тому хто зачепив)
2. звуки — саме це і є основна мета цього меседжу.
Звичайні навушники не допоможуть. Навіть якщо додати гучність, це буде мікс і ви все одно будете реагувати.
З часом це буде тільки стрес. Коли ти 15 разів зосереджуєшся, потім вже буде тригер та агресія.
Вихід — навушники з шумопоглинанням. Є декілька варіантів, основних 2 :
— активний шумодав (SONY MDR1000X , BOSE QC35 — лідери ) - грають супер, висока ціна. механічно слабкі (1000x).
— пасивний шумодав 3M WorkTunes — грають норм, промисловий дизайн, низька ціна. звукоізоляція найкраща.
В будь — якому випадку, кордон по частоті 1кгц давиться суто за рахунок пасивної звукоізоляції.
В моєму випадку я залишився на 3M WorkTunes, давить реально до нуля все, якщо грає музика навіть на невеличкій потужності. Це суто мій вибір з власного досвіду та порівнянь.
Можливо ця інфа буде корисна та зробить вашу віддалену роботу більш ефективною, та позбавить зайвого стресу. Цікаво, що робите ви ?
UPD Щодо присідань :
Три моменти :
— Фізична пам’ять працює класно.
— Це корисно, особливо на карантині коли рух обмежений.
— Замінює негатив, агресію на челендж для коханої людини.
Важливо : про це треба домовитись до того як (після першого — другого разу та роз’яснень).
Просто виконувати взаємні домовленості і все.
60 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів