Telegram бот для поиска менторов

Привет,

вдохновившись постом про поиск менторов, написали Telegram бота @devmentorbot. Сейчас в нем несколько десятков активных менторов и несколько сотен учеников по разным технологиям.

Если вы ищете ментора

Добавляйтесь, указывайте интересующие вас технологии и связывайтесь с ментором напрямую. Если ментора по вашей технологии еще нет, бот сообщит когда он появится.

Если вы готовы учить других

То вас в боте очень ждут :) Самые востребованные технологии: Python, JS, DevOps и UI/UX.

Всем успехов в обучении!

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному5
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Доброго дня підкажіть а данний бот взагалі робочий? Просто скільки не пишу менторам НІХТО не відповідає. Таке враження що повідомлення ніхто не отримує.

Вітаю всіх Стартап Beeptec Engineering (Ізраїль, 2019) і я його засновник, автор програмного інструменту BEEPTOOLKIT, Олександр Капітульський.

У рамках програми міжнародної консолідації співтовариства платформи серед фахівців-початківців, студентів, технічних представників різних галузей та всіх, хто зацікавлений розширити діапазон своїх кар’єрних можливостей у галузі розробки робототехніки, автоматики та смарт систем, запрошуємо на 1-й відкритий вебінар де буде представлений новий, не має аналогів робототехнічний фреймворк.

Також будуть представлені завершені освітні проекти на базі BEEPTOOLKIT, цікаві відеоролики швидких стартів.

Концепт Beeptoolkit — демократизація процесів розробки та розширення широкого співтовариства розробників робототехніки та автоматики.

Зустріч у форматі відеоконференції запланована на Telegram каналі платформи 05/05/23 о 18:00 за київським часом, реєстрація всіх бажаючих, питання, обговорення ідей, хакатони тощо.
t.me/ bUWkWinc4882NThk

Шукаю ментора по Python Aiogram

Ментори там є, але ніхто не відповідає з них

Доброго дня. Працюю в айти, але хочу змінити спеціалізацію. Маю хороші знання з математики, володію Python на рівні написання скріптів. Шукаю ментора з data science, треба допомога з machine learning та ревізією власного проєкту ( для резюме ).
Якщо є пропозиціі, пишіть на [email protected]

Терміново шукаю ментора якій може розповісти про Ranorex

Як справи з ботом? Чи все працює чи інформація по менторам актуальна?

додайте якийсь фільтр русні будь ласка, бо її дуже багато у боті і кожного разу доводиться проводити співбесіду, щоб зрозуміти що людина з України

Якщо переведуть на українську мову то кривощелепі з зайвою хромосомою московити самі втічуть.

Всім привіт. Я Middle Full-Stack Developer (ASP.NET Core + Angular). Маю бажання зайнятись менторством.
Контакти: tg: @borbiuk

Ідея цікава, але ціна менторства 10-20$ за годину — це не дешеве навчання...

Підготовка до ЗНО коштує більше ніж 10$

После каждого отправленного сообщения пишет «Время на выполнение операции истекло.». Это нормально?

ментортут) надаю супровід у пошуку сфери діяльності та емоційному розвитку

ментор тут — займаюсь пошуком сфери діяльності та емоційни розвитком

Кто-нибудь хочет обучать меня java? Только успешные и няшные сеньоры плз. @cyb0xe

зачем тебе Java, если ты пишешь на Python???

Велика подяка за ідею та її втілення!

идея — отличная, а сами менторы где?

Глянув @devmentorbot, сподобався, а є можливість подивитись код?

Нет. Проект с закрытым исходным кодом. Планируем сделать технический пост. В нём расскажем как все устроено.

Добавился раздел «Школы». В боте уже много менторов и пока мало школ. Если вы представляете школу, напишите @rmogylatov или @vadimtikanov, мы вас добавим.

Добавте будь-ласка фрейворки JS та Вордпресс у технології, які хочу вивчити

Еще думаем над этим, не хотим перегружать список.

Дякую за ваш продукт) Чи є можливість донейту, в якості компліменту за вашу працю?

Мы видим, что бот приносит пользу — этого вполне достаточно. Спасибо в любом случае )

Идея норм) Надеюсь получше ШАГа будет)

Тут ментори платні чи ні?

Менторы сами решают. Бот бесплатный.

Ой класс. А кроме программирования нужно бы бизнес добавить

Project management/ BA / Product management, если кто-то захочет, но это уже посложней наверно

Напрягло большое количество «пустых» профилей.

Правильно ли я понимаю, что как только я тыкну по «Искать учеников», то сразу от моего имени будет добавлен профиль ментора, а если я тыкну по «Искать менторов», то сразу от моего имени будет добавлен профиль ученика?

Если да — как его удалить? Открываю профиль, отжимаю там все кнопки «технологии», жму готово — и ничего не происходит. Почему?

Да, видим эту проблему тоже. Делаем сейчас кнопку «скрыть профиль», скоро добавим.

Добавьте Android менторство. Буду рад помочь начинающим, если 2 года опыта достаточно для менторства😊

Android разработку в целом

Это же рай для HR )
Вот вам отдельно джуны, отдельно синьёры. Зови кого хочешь.

Добавьте рубрику/вариант поиска ментора по UE4, GameDev пожалуйста.

Да, есть несколько заявок на другие технологии, мы их собираем сейчас все и потом пачкой добавим.

Працючий бот з 53 напрями та 178 менторами є тут t.me/itkpi_mentor_bot
Історія створення dou.ua/...​-projector-mentorbot-kpi

Забув вказати, що бот повністю безкоштовний і некомерційний

t.me/itkpi/1785 — а тут є звіт активності менторів та студентів

у мене зараз після натискання «шукаю ментора» нічого не відбувається(

Что-то дальше старта не идет

Підписатись на коментарі