Фріланс. Де краще почати?

Всім доброго дня. Щоб не затягувати перейду зразу до справи)

Скоро я закінчую навчатися на курсах тестування. Оскількі сітуація з працевлаштуванням під час карантину доволі сумна, то вангую що роботу буду шукати пару місяців. Дуже не хочется втрачати здобуті навички.

Порадьте будь ласка ресурси де я, практично без досвіду роботи міг би отримати якісь, для початку прості, завдання по тестуванню, можно навіть за безкоштовно. Головне щоб це були реальні задачі, за яки могли б похвалити або посварити якщо облажався. Тому що коли сам собі придумав роботу то сам себе не перевіриш.

Сподіваюсь на ваш досвід та вільний час! Дякую!!!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

дома, на мамкіних борщах

Дякую всім хто витратив трохи свого часу на пораду!!! Я отримав те що хотів!!! Всім гарного дня не хворійте!!!

Нормальні контори розуміють, що QA то є ОТК, якй потрібно тримати якомога ближче. Тому на фріланс QA іде повний відстій імхо (з відповідною ЗП). Найкраще буде інтегруватися в контору, яка професійно надає послуги віддаленого QA. Накшталт toptal чи чогось такого. Але там після курсів не беруть.
Якщо розмірковуєте про апворк, то, може, пощастить знайти щось за $0.5-1 на годину. Але без професійного фідбеку, тому це абсолютно безпонтово.

Вони можуть писати і −1,3$ але коли ставиш в профілі то мінімум $3 можна поставити. Хто буде працювати за долар?

Ну я давно там працюю, багато чого бачив. Зараз наприклад конекти платні, по $0.15 а деякі індійські замовники хочуть $5 фікседпрайс)

Отож бери погодиново. Краще брати 1 тривалий проект 30годин/тиждень.

Як заробиш500 з 1 клієнтом буде 10%

Треба ж дивитися що за клієнт. Хайр рейтинг, кількість заявок, оплату та відгуки

После курсов ТОЛЬКО в офис (галеру). На фриланс имеет смысл идти если что-то умеешь.

На фрілансі тестувальники без досвіду мають дуже мало шансів.
Q: Де краще почати? A: почніть заново, — без витрачання грошей та часу на курси починіть з python або javascript, а там (можливо) й вакцину винайдуть.

Можете законнектиться с опенсорс командами на гитхабе или сорсфорже. Возможно, у них есть задачи для бесплатных тестировщиков.

Тестеры на фрилансе не нужны. Там нужны разгребатели кода плагинов WordPress.

и еще менторил, и платил деньги

Если задешево, то можно найти и такое. На минимальную зарплату вполне возьмут.

Могут дать месяц испытательного срока, платить за этот месяц ничего не будут, поменторят.
Если тянет, если соображает быстро, если через месяц заметен результат менторства, то возьмут на минимальную.
Дальше — зависит. Зависит от ситуации, от адекватности работодателя, от того, как расценивают труд тестировщика в компании. Может быть такое, что тестировщик eбoшит хренову тучу багрепортов за считанные дни или то и дело находит критические баги или даже дыры в безопасности (хотя этим занимается отдельная профессия вообще), а у работодателя свои тараканы в голове: «медленно, некачественно, мало багов находит, выше поднимать зарплату не будем» — лично через это проходил.

можно подумать, вранье тут же не всплывет наружу

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Підписатись на коментарі