Телеграм чат для розробників C/C++/Rust
Приєднуйтесь t.me/cplusplusua
Чат для обговорення/допомоги по C/C++/Rust. Вирішив створити українську спільноту. Сам почав цікавитись Rust віднедавна).
Приєднуйтесь t.me/cplusplusua
Чат для обговорення/допомоги по C/C++/Rust. Вирішив створити українську спільноту. Сам почав цікавитись Rust віднедавна).
я б не пошел. ибо каналов у меня многовато. разве что там будет что-то реально ценное. но пока выглядит что нет.
но может для кого-то и будет полезным.
Если учитесь или можете помочь с обучением другим приходите в МенторБот 🥋
Вважаю канали незручною формою організації спілкування великою групою. Наприклад, в російськомовному раст-каналі більше 2к підписників. Одночасно обговорюється тільке одне питання, яке багатьом нецікаве. Коли почалося і з чого це обговорення, незрозуміло. Коли одночасно два, вже складніше слідкувати, більше — це вже лютий треш. Кожного дня — сотні повідомлень, ніяк не класифікованих. Це гарний формат для флуда, але не для спеціалізованих питань.
Доречі канал webassembly — більш вдалий варіант, оскільки обмежена тематика.
На 100% згоден тому це й не SO. На рахунок 2 тисяч я сумніваюсь:) але я б хотів мати таку флудилку з локальною ком‘юніті. + її завжди можна замютити.
напоркуа С++ і Rust в одному каналі?
це як #perlpython
або #csharpjava
або #phpruby
Модно же, стильно, молодежно.
Недавно было модно создавать каналы по DS и ML, благо они одним кликом создаются. Наполнение и контингент там конечно был днище. Сейчас хайп на DS и ML стухает, канальщики полезли в другое (в том числе и старое разное).
Да какая разница.
По С и С++ тут есть дайджест. В Украине спецов по С и С++ уже почти не осталось, либо съехали, либо померли уже, либо спились и пару почти пенсов, что по дури тут застряли, и еще не спились и не померли.
А для вопросов SO есть.
Вот на кой ляд мне еще один чат с мусором в телеграме, где студни будут обсуждать свои студневские проблемы?
На рахунок спеців я не погоджусь, а на рахунок чату це вибір кожного. Мені особисто не вистачає місця де я б міг чимось допомогти чи отримати якусь пораду/допомогу. Того чат як на мене, це крута штука для комунікації в спільноті.
Чому? Що будуть робити растачани коли плюсовики почнуть обговорювати boost чи щось таке? Чим допоможуть сишники при обговоренні const generics?
Я чомусь думаю, що багато хто вчить раст саме з бекграундом сішки або плюсів, + це системні мови які вирішують схожі задачі.
Т.е. о виртуальных сферических в вакууме. Еще больше убедил, что в твоем чате ничего разумного и интересного не будет.
Ну всем же будет интересно, как на расте неон эффективно заюзают.
Ну твой выбор, собирай там свою тусовку. Меня ты не убедил присоединяться.
20 комментариев
Добавить комментарий Подписаться на комментарииОтписаться от комментариев